Bobocei de sept-oct 2008 (256)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Fetele..o zi buna sa aveti, va las..ca plec la gospodarit! Numai bine!
Un la toata lumea!!!

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Andreutac..si eu sunt in lipsa de idei ptr bucatarit!...Dar vreau si eu peste.......sper ca ne arunci si noua o bucatica...iamiii!
Eu..cred ca fac gratar de pui...cu salata de varza..dar..maine fac si eu peste..ca mi-ai facut o pofta...pupici..gata fug..ca e casa mea cu fundu-n sus!!!

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Greu tare cu papica si inspiratia. Noi ieri am facut tabouleh si ficatl la gratar; azi avem legume in wok si pulpe de pui la gratar, din care Anna s-a infruptat deja.
Eu nu le mai fac mancare separat demult. Le dau ce mananc eu. Eu tin regim si oricum nu mananc nimic prajit. Supa am mereu de vreun fel in casa ca bonele sunt fan ciorba si mai papa si copiii, in special seara.

Anna a incercat sa cotrobaie in cosul de gunoi. Si n-am lasat-o asa ca a inceput sa miorlaie si a plecat suparata. Ce credeti? Apare dupa un minut, tragea bona dupa ea si ma arata cu degetul pe mine si spunea ceva gen "bebebaba".Cred eu ca ma para!Ca sa vedeti ce paracioasa am la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Noi am trecut la fraze

<mama pipi apa>

succesiunea fireasca a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Anna a incercat sa cotrobaie in cosul de gunoi. Si n-am lasat-o asa ca a inceput sa miorlaie si a plecat suparata. Ce credeti? Apare dupa un minut, tragea bona dupa ea si ma arata cu degetul pe mine si spunea ceva gen "bebebaba".Cred eu ca ma para!Ca sa vedeti ce paracioasa am la usa.

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

Hihihi...si Carla cotrobaie in cosul de gunoi, daca o cert merge si se razuna pe ta-su in cel mai crunt mod posibil: ii stinge televizorul.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Citat:

anna-rebecca-02.10.2008

Hihihi...si Carla cotrobaie in cosul de gunoi, daca o cert merge si se razuna pe ta-su in cel mai crunt mod posibil: ii stinge televizorul.

Carla & mami

Hi, hi, imi suna cunoscut, numai ca Eva in ultimul timp ne-a mai iertat cu fazele astea

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

pe mine ma distreaza la culme chestia asta, pe el il enerveaza. Cred ca in fiecare zi ma intreaba daca nu se gasesc dispozitive de blocat butonul de la televizor. Si culmea ca piti nu-l stinge niciodata cand ma uit eu sau cand sunt in camera

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Citat:

anna-rebecca-02.10.2008

Carla & mami

Mergi la inceput

Ma plicti , Carla doarme.

Vorbeati de creme pentru fata, eu am luat azi Bioderma Sensibio Rich, si mie mi se usuca tenul foarte tare in perioada aceasta. E fara parabeni

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am uitat sa va povestesc cum de 2 zile se tavaleste David pe jos cand nu ii convine ceva Nu stiu unde a vazut sau cum i-a venit ideea asta , dar este mortal cum se lasa pe vine, se uita unde se arunca sa nu cumva sa se loveasca si baga tipete in picaj spre covor Nu am rezistat sa nu rad cu lacrimi de moaca lui hotarata de a protesta ca nu ii dau sau nu il las sa faca ce vrea

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput