Bobocei de sept-oct 2008 (256)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mei, vorba Babytzei, eu ma mai plang la voi, ca vad ca se rezolva. tocmai au papat hunii si i-am pus pe olita, ca nu facusera de dimineata si au facut, repede, si fara scandal dupa, am reusit sa scap olitele din mainile lor la timp!

lala, sunt mortale fetele tale!

iar Carla e superba! (am tot vrut sa zic, da' am uitat)

dya

july, tinem pumnii pentru maine, sa fie totul ok!!

kllemi, ce vesti ai pentru noi??? cum a fost la doc?

ange

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

scriu intai ca tre sa se trezeasca gaza.
Babymom, sarumana din suflet pentru toate detaliile cu si despre lapte.
Imi pare rau de giardia. Sper sa treaca cu acel tratament. si eu am zis ca sa-i fac ceva analize dar vad ca nu ma invrednicesc.
Si daaa, vreau si eu poze cu catelul si baietii cucuietii.

Elena s-a trezit de dimineata plangand: Banii, banii, nei (adica nu-i). Vreau neaparat sa stiu ce cumparaturi avea ea de facut si nu avea bani. Si doi: de unde stia copilul meu ca nu mai avem bani si ca asteptam indemnizatia ca pe sfintele moaste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Pi ia sa ma plang si io poate se rezolva si la mine problemele. Deci, Biancu nu papa, Inisa nu papa deloc, Biancu nu doarme aproape deloc si io nu dorm din cauza lor. Sa vad acuma

july bafta multa la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

pup Carla. E o fetita superba!!!! Tare reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laureta demult vroiam sa te intreb Inisa a fost mofturoasa de micuta??Stii de ce intreb ca sa stiu la ce sa ma astept cu mofturosu meu mic...Al meu papa doar supa, ciorba,fructe, cereale, nema piure, nema carne, nema ou, nema sufleuri sa mai adaug

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Multumesc mult, fetelor de sustinere, ce bine e

Dya, asteptam ziua de maine sa vedem daca i-a crescut cuculet . Desi tati cica s-a obisnuit ca o sa mai aiba fata, si-a gasit si consolare: i se vor potrivi toate hainele de la sor'sa, mai ales ca si anotimpul va fi acelasi.

Laureta, ce bine ca esti p-aci... o sa te mai bombardez cu PM, sa nu ma injuri.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+

Mergi la inceput

Anca este superba Carla

Dya, Inisa a fost si este foarte dificila la mancare. Asa a fost de mica. I era lene sa molfaie si acum zice ca se plictiseste mancand . Asa ca ea am fost si eu si mai sunt uneori. Tu si tati cum sunteti cu pofta de mancare.

july loveste ma cu PM uri cand vrei tu

Mergi la inceput

iepurila dulce foc pitica cu bani, probabil va tot auzit vorbind despre bani. Biancu arata ceasul din perete ca io tot i zic Inisei uite cat e ceasul si tu tot la masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lauretaoff,las'ca trece si perioada asta si apoi vei dormi cat vrei tu...la ce visez si eu

July

Dya nici eu n-am nimik prin casa ca nu m-a mai durut si am crezut ca am scapat,da acum asa sunt ca nici nu vad bine:(.Asa,Andy e bine,are multe teme,da' ne descurcam,nu-i place sa-i fac poze,asa ca numa ce fur si ale ies aiurea.Acum e preocupat ca vine martie si vrea sa-i dea unei fetitze din clasa martisor

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Laureta eu am fost super mofturici pana la 10 ani nu am gustat carne, nu mancam decat 2-3 feluri de mancare etc eram slaba rau si acum sunt ditamai sotu nu a fost mofturos niciodata er un copil mancacios.
Laura deci Andy al nostru s-a indragostit de o domnisoara.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput