Bobocei de sept-oct 2008 (256)
Raspunsuri - Pagina 18
andy.p spune:
Bine ca doarme..a mea de juma de ora face ture prin patutz si pe mine
,cand se plictiseste il striga pe ADEIIIIII!!!![]()
Bravoo Elsa
Lumi bine macar ca incerci,eu nu m-am mobilizat sa fac nici asta
Oana eu recunosc ca m-am uitat doar la aspect :P
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
lala77 spune:
Uite CE FACE OMUL IN CASA
De unde rezulta ca statul in casa ingrasa si face rau la cap.![]()
July, imi pare rau ca esti ingrijorata! Poate gasiti cauza la analize.
Piolica, tare anecdota.
Aoleu, Andy, e groaznic ce spui tu!
Dumnezeu sa-l ierte!
Operatiunea olita: Annei ii place la olita; cred ca din cauza ca o vede pe Alice. Nu prea m-am stresat cu olita ca in timpul sapt eu sunt plecata mult si bonei ii e lene sa o tot dezbrace. Pe la vara ma pun cu disciplina pe ea. Si pe bona!
Dar a stat odata trei zile fara scutec (se oparise rau la fundulet) si n-a avut nici macar un accident.Vedem mai tarziu-am incredere ca am metoda de la socrela care la Alice a functionat din prima. Dar nu ma agit pana la vara ca nu-mi surade gandul ca sta uda pe frigul asta.
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica Lumi, ma bucur ca am gasit reteta, sincer, habar nu aveam ca poti sa amesteci tu brinzeturile... La noi operatiunea olita a fost mai usoara, in sensul ca eu ii pun olita pe masa de infasat si stau linga ea pina face. Cind e gata, iau olita si o pun jos linga masa de infasat, iar pe Elsa o spal la fundulet si o imbrac. Fiind pe masa de infasat nu are cum sa-mi fuga! Cum am imbracat-o, o dau jos si imediat insfac olita si ma duc cu ea la toaleta. Insa cu doi, nu vad cum ai putea sa faci. |
hehe, pe masa de infasat?? pai noi avem doua si le folosim seara, dupa baie, la uscat/masat/cremuit/imbracat. sa-ti spun cum se desfasoara operatiunea?? cu hunii in picioare, pe masa! e si tati acolo, altfel nu m-as descurca.
asa ca asta pica. eu le pun olitele pe jos, sa fiu sigura ca nu intampla accidente de niciun fel. si stau langa ei pana termina, daca au ceva de facut. o carte sau o jucarie sunt de ajuns ca sa stea linistiti. dupa ce fac, se ridica singuri, nu mai vor sa stea neam, chiar daca au facut doar pipi. si atunci incepe adevarata provocare. il iau eu pe unul sa-l schimb, dar hunul nr doi are deja la dispozitie 2 olite cu care sa se joace.... fie ma misc repede, fie il pacalesc sa mai stea pe olita pana termin cu fratica si urc olita fara stapan pe undeva.
nici eu nu le-am lasat olitele la indemana, din acelasi motiv ca si tine. am tot citit insa pareri pro si contra, nush daca e ok, in sensul ca, atunci cand vor intelege cu adevarat cum sta treaba si vor cere, nu vor avea olita la indemana.... va trebui probabil sa mearga la usa de la baie si sa scanceasca pe acolo, ca sa inteleg si eu despre ce e vorba...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
Nerantula spune:
July, multumesc, ma ajuta, ca stii cum e cu paranoia de sarcina .. ei, ca ai adus vorba, pe mine ma dor sfarcurile destul de tare, evident, in timpul alaptatului simt asta, iata ca am si eu simptom :)
Ce repede trece vremea, ai deja 18 saptamani! 
bafta multa la eco!
, sa ii spui Oanei ce fel de carucior sa iti treaca
Gruia, farama de steluta
piolica spune:
Lumi, si la noi sint trinte mari pe masuta de infasat cind e vorba de schimbat, insa faza cu olita a mers de minune, cred ca se simte printesa pe tron, ca sta tare cumintica! Plus de asta, e una, daca as fi avut 2, oricit de cuminti ar fi stat nu cred ca m-as fi incumetat sa le pun olita asa de sus, ca nu stiu daca as fi putut sa fiu cu ochii pe amindoi in acelasi timp.
Sa stii ca si Elsa, daca nu-i vine sa faca, se ridica imediat si gata, nu sta la discutii cu mine. Si se intimpla ca la 15 min dupa sa faca in pampers, dar asta e. Eu tot sint bucuroasa ca stie cit de cit ce e olita si cred ca realizeaza la ce foloseste.
Cit despre lasatul olitei, banuiesc ca atunci cind se va prinde mai bine despre ce e vorba, o sa pot sa i-o las la indemina fara sa se gindeasca ca ar putea sa se joace cu ea. Insa o sa vedem, poate nu o sa fie deloc asa.
Lala, moama mai au putin si se urca pe primul raft, mai ca sint cu totul bagate in frigider. :):)

July, bafta la eco!!! 

Piolica si Lizuca (12.09.2008)
JulyMorning spune:
Nerantula, am chiar 20 de sapt, da'n-am mai apucat sa umblu la semnatura :) Ma bucur daca ajuta macar un pic, stiu cum e cu paranoia.... dar de data asta am avut cine sa ma tina ocupata, sa nu ma prea gandesc
Dar oricand si oricum e loc pt un mic gand paranoia...
Ange multumesc de sustinere, azi a inceput sa-mi tzatzaie fundul nitel, sper sa rezist eroic emotiilor pana maine.
Piolica Sarumana! E haioasa foc Elsa pe olita, ce serioasa citeste ea din carticica!!
Lala 
mortale fetele tale!
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+
dyanira spune:
Oana multumim pt listuta eu m-am uitat la aspectul ei si la bobocelul meu si am observat o greseala Irina a lu Clau geo e in aceiasi zi cu Andrei al meu stiu sigur asta ca am nascut deodata.Acum vad cae trecuta in 3 sept.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Eu abia acum am apucat sa ma asez jos de dimineata o tin tot intr-o treaba, am spalat haine, am facut curatenie la baie, am gatit supa de pui cu taitei , fripturica de pui si salata beof.Sunt franta
si dupa ce se trezeste Andrei trebuie sa merg sa platesc ceva facturi si pana la metro.
Am citit ceva din urma sa vad ce mai tin minte
Babymom ce fain ca aveti catel si Andrei ii iubeste tare dar la bloc nu avem unde sa il tinem.Sa ne pui poze.
Laura ce groaznic doamne grijile astea unde il duc pe om.Sa stii ca si pe mine ma chinuie o durere de cap groaznica de dimineata si nu am in casa decat ketonal.
Piolica la multi ani sotului.
Lumi vai cum te descurci tu cu amandoi cu olitele.Nota 10 pt tine.Eu nu as reusi cu unul.
Ada vezi ca vb Raducu.Bravo!!!
July deja ai 20 de sapt.Felicitari.Nu i-a crescut ceva intre picoare la bb???![]()
Nerantula o sa fie bine ai sa vezi.
Cred ca am mai vrut sa zic ceva dar am uitat
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR