Bobocei de sept-oct 2008 (256)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello,

multumesc pt urari, in seara asta facem 'party' in 3!

Alessia, ai locuit in Franta?

Anca, ce dulce e Carla, are un par fff frumos! Sa nu o tunzi ca ii sta tare bine cu bucle.

Babymom, sa ne pui poze cu catelul. Cind o sa ne mutam la casa cred ca o sa-i luam si noi Elsei un catel. Cel putin asta e planul:)

uitati cum a reusit la noi operatiunea olita
Bine, de atunci au fost multe alte situatii cu caca in chiloti, chiar pe parchet o data sau caca exploziv pina la urechi. Dar o carte interesanta a ajutat cind am pus-o pe olita (cred ca seamana cu ta-su, el citeste in buda). In schimb, eu nu am lasat-o pe Elsa sa se joace cu olita, o pun intr-un loc unde nu-i e usor accesibila, ca am vrut sa-i trimit mesajul ca acel obiect e pt un scop anume, caca, si nu pentru altceva. Nu stiu daca asta a fost declicul sau nu, cert e ca la noi a mers si stie la ce foloseste obiectul.

In schimb de vorbit, nu spune da sau nu, e drept ca noi ii vorbim in doua limbi, dar daca vrea de mincare spune mnam-mnam si alearga spre locul unde tin biscuitii / budincile si alte nebunii, asa ca ce e mai important stie sa ceara.

Si ca sa incepeti ziua cu un zimbet:

Mergeam pe strada cand am fost acostata de o femeie foarte murdara, fara adapost, care arata foarte neingrijit, si care mi-a cerut cativa lei pentru cina .

Am scos portofelul, am luat 10 lei si am intrebat-o:"Daca-ti dau banii astia iti cumperi vin in loc de mancare?"
"Nu, a trebuit sa ma las de baut cu multi ani in urma", a raspuns femeia.
"Ii vei folosi sa te duci la alte cumparaturi in loc sa-ti cumperi cina?", am intrebat-o.
"Nu, nu pierd timpul la cumparaturi", a spus femeia fara casa. "Trebuie sa-mi petrec tot timpul incercand sa ma mentin in viata."
"Vei cheltui acesti bani la un salon de frumusete in loc sa iei mancare?", am intrebat-o.
"Esti NEBUNA!", a replicat femeia. "Nu mi-am mai coafat parul de 20 de ani!"
"Ei bine, nu iti voi da banii, in schimb te voi lua acasa sa iei cina cu mine si cu sotul meu in seara aceasta.", i-am spus.

Cersetoarea era socata. "Sotul tau va fi furios daca faci acest lucru. Stiu ca sunt murdara si probabil miros dezgustator ".

I-am spus, "E in regula. Este foarte important ca el sa vada cum arata o femeie dupa ce a renuntat la cumparaturi, programari la coafor, si vin."

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata!

Nocom, multumesc pentru grija, am dat sa zic in rveo 2 randuri dar am pierdut mesajele, nu stu ce-am schimbat dincolo la browser dar uneori nu se mai contecteaza si pierd tot. Bughisesc eu pana la urma. La dr nu am facut mare lucru, am cerut analize de sange si un exudat faringian si ma duc sa le fac vineri. A profitat ca eram acolo si mi-am luat papanicoulaul din noiembrie si ma duc tot vineri cu el la interpretat. Pare OK, ma bagase inceata un frotiu inflamator dar am citit pe net ca mai toate femeile active sexual au rezultatul asta la PAP. O sa merg cu Anda ca nu am cu cine-o lasa, sotul poate sta cu ea doar dimineata apoi trebuie sa mearga la munca. Sper sa nu trebuiasca consult pe masa.

Sper sa va treaca repede raceala!

Ma pregatesc de iesit pe-afara cu mandra, pup you.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Madame vrea tzitziiiii!

Nerantula, la varsta gestationala foarte mica am avut niste dureeeeri! Am inteles ca atunci se fixeaza placenta si sunt normale. Eu seara am plans ca pierd cupilu dar pe urma am aflat de chestia asta si m-am linistit.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Vio, sa iti traiasca sotul si sa fie sanatos pana la adanci batraneti!

July, pai atunci asteptam si alte gravidute sa se alature in lista.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi am fost la plimbari,e superb afara:soare si 6 grade.

Cand ne-am intors erau vecinii jos in fata blocului si atunci am aflat:vecinul meu de palier de 33 de ani s-a spanzurat aseara,motivul :grijile si neajunsurile.

Acum ma framanta o gramada de ganduri si normal m-a lovit migrena:(

Alinasi multumesc.

Oana lista arata super.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

pio, multam fain de reteta! o sa caut si o sa fac, mi-e deja o pofta...
Elsa e super pe olita, ma bucur ca merge treaba!

andreutac, poti sa pui la ciorba de cartofi si carne. eu o fac cu piept de pui sau de curcan.

oana, lista arata f bine asa.

la noi merge operatiunea olita, desi mai avem si esecuri. cred ca ar trebui sa ma mobilizez sa ii pun mai des, mai ales cand dau semne ca vor sa faca (kk). da' e greu frate dupa, nush cum sa ascund olitele pline mai repede, pe unde sa le catar intrucat n-am cum sa ajung cu ele la baie imediat, e greu ca nu stau la imbracat dupa, alearga care incotro cu putza in vant....

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Multumesc de aprecieri..dar eu sper ca v-ati si uitat la corectitudinea datelor nu doar la aspectul comercial.De ex aseara am vazut ca hunului Edi ii lipsea un 'd' din nume.De asta zic sa si verificati.

Cine pune reteta pe blog?.Sa nu va aud ca intrebati de ea peste o saptamana.

Ramo, bine ca ai pus tu si retetele alea pe blog...mai asteptam si altele

Laura, din pacate am auzit multe cazuri tragice in ultima vreme de oameni care ajung la capatul suportabilitatii.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Oana, listuta arata super, cit si blogul. Esti o comoara pt noi! Merci pt urari!

(Daca gasesc un template fain pt blog, ma lasati sa-l schimb? ceva vesel si colorat? Nu promit nimic, o sa vad ce gasesc, gen ce a pus Anca pt blogul ei cu dulapiorul).

Lumi, ma bucur ca am gasit reteta, sincer, habar nu aveam ca poti sa amesteci tu brinzeturile...

La noi operatiunea olita a fost mai usoara, in sensul ca eu ii pun olita pe masa de infasat si stau linga ea pina face. Cind e gata, iau olita si o pun jos linga masa de infasat, iar pe Elsa o spal la fundulet si o imbrac. Fiind pe masa de infasat nu are cum sa-mi fuga!
Cum am imbracat-o, o dau jos si imediat insfac olita si ma duc cu ea la toaleta. Insa cu doi, nu vad cum ai putea sa faci.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Multumesc de aprecieri..dar eu sper ca v-ati si uitat la corectitudinea datelor nu doar la aspectul comercial.De ex aseara am vazut ca hunului Edi ii lipsea un 'd' din nume.De asta zic sa si verificati.

sa traiti, io am verificat azi dimineata si nu mai lipsea niciun 'd'.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Pio ce bine sta pe olita Lizuca

Laura offff

Andreutac

Cristina felicitari pt spalatul pe dinti a lui Raducu

Lumi ma bucur ca au iesit analizele bine

Alina vreau sa il vad si eu pe Cipri ....nu am apucat

July facem galerie maine , abia astept sa vad ce iti zice dr...Crina are perioade cand papa si cand nu...

Nocom multa sanatate va dorim

fata mea a dormit in pozitia de uta uta pe picioarele mele ...am imortalizat momentul...oare ce va zice cand va fi mare?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput