Bobocei de sept-oct 2008 (256)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata,
Va servesc si eu cu o ciocolata calda, ca azi nu m-am invrednicit sa fac cafea, daca n-am gasit-o deja facuta.
Fetelor, va multumesc pt. raspunsurile referitoare la supa/ciorba, voi incerca si reteta se supa de pui a la grec. Cele numai de legume nu merg deocamdata, suntem carnivore
Si daca tot veni vorba de mancare sa va zic ce si cat a mancat Eva aseara, de ne-a lasat cu gura cascata. Asadar i-am facut piure dintr-un cartof mediu si i-am maruntit o bucata de peste. Insuficient, plescaia din buze ca si cum n-ar fi mancat nimic. Nu mai aveam piure, asa ca i-am pus o felie de paine cu unt si miere. I-am mai pus una si inca una. M-am oprit, desi cred ca ar mai fi bagat ceva.. Asta dupa ce-a mancat foarte bine toata ziua: fructe cu branzica, supa de rosii cu galusti, iaurt.

Nerantula, eu zic ca-s normale durerile si eu le pun tot pe seama intinderii musculaturii uterine. si fruntea sus, ca sigur va fi bine.
Ange, multa sanatate, sa scapati rapid de raceala!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

buna dimineataaaaaaaa

Dau si eu o bunaaaaa cu laptic
Si pentru Lumi

Nocom imi pare rau ca ati racit...sa treaca repede!!

Babymonsa scapati repede de giardia si spor la antrenamentul la olita!

Ange, Andy.p

Avem si noi o noutate..de ieri Raducu se spala singur pe dintisori.
In dimineata asta ne-am trezit..ne-am schimbat si hop..ne-am spalat din nou pe dintisori

Am si eu pe foc o ciorba de vita..nici eu nu stiu ce sa mai gatesc.
Deseara cred ca fac o mancarica de fasole verde cu pui.
Voi ce mai gatiti azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Aaaa...si mai vroiam sa spun de olita. La noi nu merge neam. Ii place insa pe post de obiect decorativ, de depozitare(jucarii) si de masina. Incape la fix cu piciorusele acolo si striga brum, brum, brum s-o impingem prin casa. Eu sunt optimista si cred ca vom rezolva problema cu reductorul de WC, pe care planuiesc sa-l achizitionam deindata ce ne mutam. Wish me luck!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

baby_boy, sar'na de ! bun rau! (sau bun, da' rau...)
noi azi papam paste cu peste. maine, habar n-am!

babymom, imi pare rau de giardia. cum ati aflat?

apropos de paraziti, am facut si noi toate cele 3 serii de analize, cica n-avem nimic, ieri am aflat rezultatele. asa sper sa fie!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Mai Ada, bag seama ca tie iti lipsestte gravidenia!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
am vazut 2 printese superbe, Alexia si Carla. mamici de ce tineti frumoasele ascunse? si pt ca mi-am bagat nasu' prin albume am vazut-o pe mami de Carla, mireasa, Anca ai fost o mireasa beton
Lavinia, poze cu cutzulache nu ai? imi pare rau de giardia:(
Ada, ce lupte duci tu zilnic cu bunicu cu ideilor lor de o mie de ani. ia baga aici ce scoruri se practica la voi la stomatolog, ca am lasat si eu in dec vreo 1000 ron pt o igienizare si o masea, de ma durea sufletu', da' las' ca gura e mai importanta:))
Nerantula, Ada mortali puiutii, daaaa, nuuuu
Oana, noapte fara treziri...offf vise taica vise. multumim mult pt refacerea listei, e mult mai bine asa
Nocom multa sanatate la toti 4!
merg sa hranesc puiu' si plecam dupa Alexa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Mai Ada, bag seama ca tie iti lipsestte gravidenia!!!!

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

hm...ahm...hm...hm.... (ia nu mai face matale misto de amintirile mele din copilarie )

Babytzaaaa? Unde esti???? Stii tu de ceeeee!!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Oana si eu vroiam sa-ti dau feedback pt lista
Multumim!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumim gagici de aprecieri

Toti boboceii nostri sunt superbi

Babymom, bafta cu tratamentul. Si sa va bucurati de noul membru al familiei

Noi n-avem inca olita, suntem oare singurii? Am luat un reductor de WC pe care piti nu vrea sa stea decat imbracata . Ma duc si eu un weekend cand iesim la cumparaturi sa iau olita

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Bine v-am gasit!!
Nerantula si Nusha Felicitari pentru sarcini, sa fiti sanatoase si sa duceti sarcina pana la final, cat mai usor.!!!
Nerantula nu stiu daca te consoleaza cu ceva, dar si eu acum, la a doua sarcina, n-am avut absolut nici un simptom, desi la Maia m-au durut sanii de numa'. Pana am inceput sa-i simt miscarile, am fost cam stresata, dar acum m-am mai linistit.
Maine am eco morfo, abia astept sa vad daca are sau nu cuc .

Oana multumim de listuta, arata foarte bine asa aerisita. Eu sunt de acord cu lista de gravide, cu conditia sa nu fiu singura pe lista

Noi am fost in deplasare la mama pt weekend si cu ninsorile astea am ramas acolo pana ieri seara, desi nu era programat.
Apropo de asta... anamona sper sa nu crezi ca sunt indiscreta, dar daca am retinut bine voi stati in chitila? Nu de alta, dar ai mei acolo au casa, s-ar putea sa fiti vecini. Ei stau langa restaurantul Casa Vanatoreasca, pe soseaua de centura Chitila. Poate la primavara facem o plimbare in padure impreuna, cand vin in vizita

Vineri ma duc la pediatru cu mandra pentru ca oricat de zen am fost pana acum cu mancatul, ieri m-a traumatizat fi'mea la cat de putin mananca: dimineatza a mancat juma de portie de cereale cu lapte, pana s-a culcat la pranz (pe la ora 14) a mai luat fix 3 imbucaturi dintr-o banana, altceva n-a vrut. La culcare a baut 110ml LP, la trezire 5 lingurite de pilaf de pui si pana seara la 10 la culcare n-a mai vrut nimic: nu tu fructe, iaurt sau orice altceva. La culcare a baut 200 de LP. Mie mi se pare de domeniul SF-ului cat de putin a ajuns sa manance. Vreau sa-i fac niste analize si apoi sa incercam un complex de B-uri pentru ca de 3 luni n-a mai luat nici un gram in greutate. Daca nu mai mult de 3 luni. ...

N-am nimic de mancat in frigider si nu stiu cum naiba ajung la niste cumparaturi pe vremea asta, sa vedem, poate o convoc pe mama, ca tocmai ce am plecat de pe capul ei ...

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
18+

Mergi la inceput