Bobocei de sept-oct 2008 (256)
Raspunsuri - Pagina 20
babytza spune:
Hello girls 
Oana multumim pentru toata munca 

Nu am verificat inca lista, o sa ma uit , dar multumim oricum 

Lavinia imi pare de giardia, tratament usor , rapid si cu rezultate bune 
Sa va traiasca noul membru al familiei , vrem poze ![]()
Anca e superba Carla 

Nici noi nu am luat inca olita ![]()
July bafta maine la dr , sa fie cu cuc ![]()

piolica ce dulce e Elsa pe olita cu cartea in mana
M-a terminat, e de pus in rama 

La multi ani sotului !!!!!!!!!!! 

Lala mortale pustoaicele tale in frigider 

Lumi 

Am pus pe gmail si site-ul de care v-am spus. 
Babytza si puii
Valentina
David
laureta spune:
Oana multimim pt listuta, la mine pe lista veche nu mai stiu daca era sau nu Inisa trecuta![]()
piolica faine poze cu princesa pe olitza ca pt revista
300 spune:
Oana, o sa pun si alte retete cand le gssesc si cand o sa ma lase bebe in pace.
Piolica la HTML te pricepi? Sau care se pricepe, as rea o bara de cautare pe blog, google are un serviciu de genul si e foarte OK dar eu n-am reusit niciodata sa integrez coduri in tmplate-ul meu, sunt bata la desgn web. A... si oana cum ai afisat etichetele alea in stanga?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Oana, o sa pun si alte retete cand le gssesc si cand o sa ma lase bebe in pace. Piolica la HTML te pricepi? Sau care se pricepe, as rea o bara de cautare pe blog, google are un serviciu de genul si e foarte OK dar eu n-am reusit niciodata sa integrez coduri in tmplate-ul meu, sunt bata la desgn web. A... si oana cum ai afisat etichetele alea in stanga? Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... |
nu ma pricep cine stie ce. Blogul asta e pe blogger care are casuta de cautare, doar trebuie sa o adaugam. Ma ocup eu maine daca asta vreti. Ca sa o adaugi la tine pe blog, du-te pe personalizeaza - adauga gadget si gasesti cutiuta de cautare.
iti raspund eu la intr pt Oana - etichetele sint deja in template pe blogger. Insa ca sa-ti apara, trebuie sa pui o eticheta la fiecare post. De ex pui retete si toate posturile cu retete vor fi aranjate sub eticheta de retete - vezi ca in engleza e labels, ca sa gasesti mai usor, daca ai blogul pus in engleza.
acum nu am timp, ma duc sa o iau pe Lizuca de la cresa, iar dupa aceea ma pregatesc pt masa de seara (ca inca nu am facut crevetii thai....:)), daca puteti astepta pina maine adaug eu casuta de cautare + ce mai vreti pe acolo.
o sa pun si un alt template, ideea nu e ca nu mi-ar placea asta, ca eu chiar l-am folosit la blogul meu de gravideala, insa pe ala aveam multe poze. Aici nu cred ca o sa avem multe poze si d'asta ma gindeam sa-l coloram in altfel. daca nu sinteti de acord, nu schimb nimic.
va pupacesc. pe maine!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica nu ma pricep cine stie ce. Blogul asta e pe blogger care are casuta de cautare, doar trebuie sa o adaugam. Ma ocup eu maine daca asta vreti. Ca sa o adaugi la tine pe blog, du-te pe personalizeaza - adauga gadget si gasesti cutiuta de cautare. iti raspund eu la intr pt Oana - etichetele sint deja in template pe blogger. Insa ca sa-ti apara, trebuie sa pui o eticheta la fiecare post. De ex pui retete si toate posturile cu retete vor fi aranjate sub eticheta de retete - vezi ca in engleza e labels, ca sa gasesti mai usor, daca ai blogul pus in engleza. Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Mersi, eu nu am gasit gadgetul ala sau nu am stiu unde sa caut si tot pe blogger activez.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog...
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
Mersi, eu nu am gasit gadgetul ala sau nu am stiu unde sa caut si tot pe blogger activez. Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... |
e al treilea in elemente de baza - se numeste casuta de cautare.
acum fug! pup
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
andy.p spune:
Cat e de dragutz David
...cred ca Tisha e harnita bine![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
sept-oct2008 spune:
Vio, bineinteles ca puteti sa faceti orice modificari considerati ca ar face blogul mai frumos si mai interesant.Invitatia este deschisa...e blogul nostru.
Ramo, acum vad ca nu pot sa umblu la setari de pe contul meu ci doar sa postez.Cu contul comun merge.Am pus acum bara aia de cautare dar mie nu imi gaseste nimic
.
Etichetele in stanga sunt tot din gadge-Etichete.Eu am in romana.
Voua va merge cautarea pe blog?Eu caut de ex 'pui'- care e chiar in prima reteta si nu gaseste nimic![]()
Dya, corectez acum.Mersi ca mi-ai zis
Oana is
.Si daca tot sunt deja logata cu contul comun ma bag la capitol nou.
Laureta, nu era trecuta Inisa....m-am uitat de doua ori ca de-acum va mai stiu si eu.Daca imi dai data de nastere o trec cu mare placere