Bobocei de sept-oct 2008 (256)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumim pentru listuta noua, aerisita si frumoasa. Oana, pupicii merg catre tine, nu?

Carla a descoperit imbracatul/dezbracatul asa ca toata ziua asa a tinut-o, dat jos pantalonii si bluza, ciorapii si papuceii si fugit prin casa prin body - si acela cu gulerul tras pana la buric

Pana acum doar se descalta...

Piolica, petrecere frumoasa maine si la multi ani sotului.

Bravo Thea

Ada, lasa ca e mai importanta gura decat picioarele, bine ai facut.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiWitt spune:

Am scis si ieri un mesaj, nu stiu de ce admi nu ia dat drumul...In primul rind mersi pt. reclama facuta pt. blogul meu. Ma bucuram daca lasai in blog un comentariu...nu stiu de ce te chinui cu lingura, nu ai vazut ce frumoasa a iesit lebada? Te contrazic cu temperatura de 180° e prea mica. O seara placuta! Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

S-a rezolvat cu comanda, au luat banutii, comanda a plecat spre noi. Am dat forward la mail , este in gmail cu tot cu numarul de comanda. O sa trimit si site-ul unde bagati nr de comanda si urmarim unde se afla

alessi eu la Tina am facut testul cu vreo 4 zile inainte de ziua de ciclu si a iesit pozitiv. Deci merge si pe la 9-10 zile din ziua (presupusa) de conceptie. La 7 zile nu am facut, nu stiu ce sa iti spun. Dar asa stiu si eu ca Barza sau Femina nu dau gres. Dar e de preferat sa il faci dimineata pe asta daca il faci mai devreme de 14 zile. Pe Shure check scrie parca sa il faci la 14 zile de la conceptie...

Angelyna pupici mucioaselor

Noi am iesit azi la derdelus in parc in Colentina . Copiii s-au distrat pe cinste. Eu una am facut turturi si ni s-a impotmolit si masina si mi-a bagat barbatul zapada in gura cand l-am ajutat sa iasa din mormanul ala de zapada Nu am vrut eu la volan ca eram degerata, am preferat sa imping.....big mistake Una peste alta a fost tare placut

Revin, ma duc sa fac papa.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Multumim de aprecieri.....

e super comica thea cum le vorbeste ea asa.....ma tot intreb ce o fi in capsorul ei si cum o face ea toate conexiunile intre actiunile noastre si cuvinte....

Claudinna, sensibil Razvan :) e clar seamana cu tine

dar mi se pare ca il cam tii nemancat, se poate mai?

Anca, imi e dor sa o mai vad pe micuta Carla, te induri cu niste poze mai recente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Anamona . Avem o poza recenta aici.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Anca, ce multa s-a schimbat Carlita..seamana a fetita mare acum :) e atat de scumpica! imi place ca i-ati lasat parul lung
a fost din totdeauna o frumoasa, dar pe masura ce se mareste devine din ce in ce mai superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

anca ce frumoasa e Carla!! parca i s-a mai inchis parul?e asa dulce!!

Mergi la inceput

piolica m-ai terminat cu retele tale! fac si eu maine pastrav dupa reteta ta! La multi ani sotului!

lala eu stau in bucuresti acum, deci simt viscolul in toata splendoarea lui
drama queen, zici?
maria inca nu se arunca pe jos dar cred ca urmeaza...deocamdata doar da din picioare

am fost si noi la un bebe in vizita...maria a fost foarte cuminte doar ca bebele avea o sora mai mare, de vreo 3 ani care a trantit-o, i-a dat un picior in gura si i-a luat si toate jucariile . ei bine la sfarsit si-a luat si maria revansa si s-a infipt bine in parul ei

Mergi la inceput

alessia !

babytza daca nu-i prea tarziu am aflat si eu azi de o cofetarie care are foarte multe tipuri de tort. se cheama piticot. poate face si cum il vrei tu

bravo Teo!!
noi incercam de acum cu olita dar cred ca totusi e prea devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Babytza esti totala

Anamona tre sa fie tare dragutza Thea cum se chinuie ea sa explice..Alexia vorbeste pe limba ei si gesticuleaza poate poate intelegem ce vrea

Ange si sa va faceti bine cat mai repede.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput