Bobocei de sept-oct 2008 (256)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Azi nu prea am apucat sa stau la forumeala dar am reusit asa pe seara sa modific listuta.
Va rog sa aruncati o privire sa nu fie greseli..sa ma trageti de maneca daca e asa ca sa corectez.Nu de alta dar mi-au cam jucat cifrele alea in fata
Oana.
Ne auzim maine cu reclamatii..o noapte linistita va dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Ange insanatosire grabnica!!

Piolica..sigur o sa iasa un deliciu..insa, eu maine..am cumparat deja macrou..si am sa fac reteta asta cred pe vineri...si am sa-ti spun cum iese..dar sigur o sa fie un deliciu!

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ange, si eu mi-am ciobit putin un dinte, ca am vrut sa descaf un capac de la un sirop al Elsei cu dintii, capac care ramasese lipit de la zaharul din sirop!!!! capacul nu am reusit sa-l desfac asa, in schimb mi-am ciobit dintele, insa nici acum nu am ajuns la dentist. Sper sa ajung cit mai repede.
Multa sanatate!

Ada, bine ca nu a fost mai rau! banuiesc ca dentistii sint fff scumpi, aici iti iau pielea de pe tine daca nu ai o asigurare complementara privata!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Iar e cod galben??..pai eu intelesesem ca o sa fie cald la sf. saptamanii......off..nu mai suport iarna asta..bine..ca n-am fost raciti rau..ei..acolo..asa de control..un pic de muci

Claudinna..din cate observ..Razvanel e un adevarat cavaler..nu?..un la baietel!

Mergi la inceput

Piolica..off..cu fondue-ul ala..ce-mi amintesti de Franta..ador tara asta..off Doamne ce dor imi e de ea..!!! E preferata ma...as da timpul inapoi sa mai traiesc si eu un pic acolo...ce super era in boite de nuit..grozav..nu ca la noi cu batai si porcarii..adevarate discoteci...distractii pe cinste...era frumos..in Corsica...mai vreau acolo.......De fiecare data am promis c-am sa ma intorc..macar s-o vizitez..dar nu apuc..mereu am altceva..ce-mi blocheaza aceasta dorinta...off..na ca m-am intristat!!

Mergi la inceput

Ei..dar alea erau alte timpuri..acum..sunt alte responsabilitati...doua mici buburuze..poate..inca una in plus..imi ocupa tot timpul...ei..eu totusi..sper ca ce e in "plus" sa fie ...cu.....intelegeti voi..adica mascul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ada, uite ca la asta nu m-am gandit...de fapt, oamenii ii pusesera si lui un pahar cu suc si eu ii indesam cana cu pai
sanatate multa! e nasol cu dintii ca e cam scump sa-ti faci ceva klumea..
am si eu o masea distrusa dinainte de a ma marita...a incercat dr sa repare la ea, dar mi-a zis ca nu ma tine. dupa sarcina chiar e nasol, insa daca nu m-a suparat...am si uitat

Ange, o facusi si tu! sorry de masea!

piolica, suna bine chestia aia! n-am mancat, n-am vazut...dar am mai auzit
eh, poate ajung in Franta candva

babytza, tu esti mama sau baba?? ca nu intelesai Bravo David!!!

vad ca "api" e la mare uz, chiar daca are semnificatii diferite
uitai sa va spun ca Razvan s-a repezit si la biberonul fetei...avea o fatza, saracul, chiar ii era pofta de lapte

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Apropo..cam la cat timp de la contact sau ovulatie poti face un test de sarcina...am gasit pe unele site-uri..fie la 14 zile, fie la 6 zile..cica acele teste barza ar fi mai sensibile la hormonul de sarcina..si ca s-ar vedea si dupa 6 zile...

Nu stiu..eu, mereu le-am facut la 3 zile dupa ce trebuia sa-mi vina ciclul..adica..mereu..doar de doua ori...dar, la 6 zile n-am incercat..Nu mai am rabdare sa treaca doua saptamani..mi se pare mai aproape acum la 6 zile...

Cred c-o sa incerc acum, dupa 6 zile, si apoi mai incerc iar dupa o sapt. Voi..ce stiti? O iesi la 6 zile ceva?

Mergi la inceput

Mititelul de Razvan..ii era si lui pofta de laptic..ce simpatic..!!!

Mergi la inceput

Fetelor..ne pregatim de culcare..Noapte buna! Sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput