Bobocei de sept-oct 2008 (256)
Raspunsuri - Pagina 10
claudinna spune:
am fost in vizita la o minunatie de fetita de 3 saptamani
pot sa-mi mai laud copilul?? a fost ff cuminte, l-a mangaiat pe "bibi", s-a tolanit in pat, nu m-am stiut de el.
a vazut o papusa si ne-a aratat ca e "alta', adica alt bebe
s-a repezit la platoul cu fursecuri, "a-ma-ne, da-mi, da-mi!" (almette, da-mi!)...si oricat il indemnam eu sa bea apa din canuta lui, el a inshfacat paharul de suc si nu i l-am mai putut dezlipi de la gura...
mai avem de lucrat la maniere
, dar trecand peste acest episod, a fost ff cuminte si tandru cu fetita
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
of, Ange! niste osccillo ai? vitamina C...
sanatate multa!!
claudinna spune:
mama mia, iar vine codu galben!!!
piolica spune:
Lumi, uite am gasit o reteta de fondue de Camembert aici:
http://www.e-retete.ro/retete/fondue-camembert
ce am luat eu e gata facut, e un amestec din 3 brinzeturi diferite (are emmental, gruyere, comte), doar sa o pun in aparat sa se topeasaca. Adevarul e ca aici a patria brinzeturilor, plus a preparatelor acestora si nu numai.
Insa tu poti sa cumperi brinzeturi din astea separate si dupa aceea pui vin / usturoi si ce mai trebuie, dupa reteta de mai sus. Pupici
iar aici gasesti tot felul de explicatii, daca ai timp sa citesti
http://www.culinar.ro/forum/continut/Reteta-ta-preferata/7713/-Amalya-fondue-/
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
gaia.nevia spune:
Ange, sanatate multa! C+cold la noi au facut minuni.
Mama a venit azi racita, i-am dat si ei si n-a mai avut niciun simptom. Da nu recunoaste 
Am fost la dentist, cica sunt perfecta. Am o carie, o tratam data viitoare... si ar trebui sa fac un implant.
Problema n-am rezolvat-o, nu era de la masea... foarte ciudat, este o afta care s-a suprainfectat... mi-a dat un preparat sa ma dau cu el si sa urmarim evolutia.
Am facut un detartraj SF. Pret SF. Ma doare inima daca la fiecare vizita las o pereche de cizme. Dar pana la urma, gura o fi mai importanta ca picioarele. Merita si ea incaltata modern, nu?
Clau, merci de intrebare... Razvan a fost foarte manierat. Pai ce maniere sunt alea sa mananci din traista cand esti in vizita ![]()
![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
alessia2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Am uitat sa va povestesc cum de 2 zile se tavaleste David pe jos cand nu ii convine ceva Nu stiu unde a vazut sau cum i-a venit ideea asta , dar este mortal cum se lasa pe vine, se uita unde se arunca sa nu cumva sa se loveasca si baga tipete in picaj spre covor Nu am rezistat sa nu rad cu lacrimi de moaca lui hotarata de a protesta ca nu ii dau sau nu il las sa faca ce vrea ![]() Babytza si puii Valentina David |
Buna seara fetele!
Si Serena face la fel..se tranteste pe jos cand..ceva nu-i convine...o noua metoda la ei...
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
angelynna82 spune:
Clau, Laura
si multumim ca ati intrebat de noi
Clau moa da' vorbeste Razvan
, Crina ar fi in stare sa scoata ochii la bebelusi
Ada
, felicitari pentru dantura
Mie sambata mi s-a spart o masea...de bine ce stau cu ele
si nu prea mai pot sa mananc cam nimic...parca-s mamaie...tre sa ajung si eu ...intr-un viitor sper apropiat![]()
Piolica am vazut aparatul ala la tv...moa ce super e...imi curg balele pe tst...mai ales ca-s fana branza,
Ne tratam cu homeopate, de fapt Crina se trateaza...eu bag parasinus
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
alessia2005 spune:
Mai, mai..dar vad ca avem pe aici o groaza de vorbareti..ei..Serena..mai greu..nu vorbeste...zice cateva cuvinte...![]()
Piolica..grozava reteta cu pastrav..am s-o fac si eu..."LA MULTI ANI"! pentru aniversarea sotului de maine...inchinam un pahar in cinstea voastra!
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alessia2005 Piolica..grozava reteta cu pastrav..am s-o fac si eu..."LA MULTI ANI"! pentru aniversarea sotului de maine...inchinam un pahar in cinstea voastra! ![]() |
sa-mi spui daca ti-a placut, eu o fac in seara asta.
merci pt urari!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
angelynna82 spune:
Babytza este o cofetarie la Teiul Doamnei partea dinspre Colentina care face cum vrei tu tortul 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Nu stiu unde a vazut sau cum i-a venit ideea asta , dar este mortal cum se lasa pe vine, se uita unde se arunca sa nu cumva sa se loveasca si baga tipete in picaj spre covor