Bobocei de sept-oct 2008 (256)
Raspunsuri - Pagina 9
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Piolica sotzului pe maine.![]() |
merci!!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)
claudinna spune:
| citat din mesajul lui anamona Noi am trecut la fraze <mama pipi apa> succesiunea fireasca a lucrurilor |
Bravo Thea!!!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
hehe si noi ne suparam! daca a lasat buza de jos, i-au si dat lacrimile de corcodil si daca nu-i convine ceva zice: ai ma!
tavalit nu am experimentat din cauza de nervi...se tavaleste de placere, de fapt, acum are o placere deosebita din a se tara pe parchet
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
lala77 spune:
La noi cu tavalitul e boala veche. Si ne gandeam ca are o preferinta pt camera unde face crize de nervi. Ne-am lamurit dupa un timp ca are legatura cu cat e de gros covorul. De aceea nu face crize in baie; e naspa sa te dai cu capul de gresie.![]()
Si se lasa si pe vine, pune buza, merge la tati si ii arata unde s-a lovit in timp ce se chinuia sa deschida frigiderul, etc. Pe toate le avem; suntem , cum zice tati, "drama queen".![]()
M-au sunat de la Nissan ca mi-au reparat masina. Foarte dragut. Am doar o mica problema: o sa-mi ia vreo 2 zile sa ies de aici.M-am dus pe la amiaza sa vad cum arata drumul si m-am ingrozit. De nervi m-am culcat si am dormit pana acum.
piolica spune:
| citat din mesajul lui lala77 suntem , cum zice tati, "drama queen". |
hihihi, asa spune si al meu de mindra lui, insa in franceza:):)
Joy21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui piolica
hihihi, asa spune si al meu de mindra lui, insa in franceza:):) Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
luminita2008 spune:
pio, vreau si eu reteta de branza de care vorbeai mai devreme, cand ai tu timp. sar'na
si
pentru sot maine!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
angelynna82 spune:
p-aci
Lala multa sanatate la toti 
Oana frumoasa initiativa 
[
Andy_galro

, sanatate, fericire alaturi de cei dragi 
Laura ma bucr ca te-ai distrat
,
am frumoasa carliontata
, pare ca seamana cu tine 
Ramo offf, groaznica intamplare, am citit si efectiv am ramas fara cuvinte
, bine ca s-a terminat cu bine
Lumi nasol cu durerile de masea, sper sa treceti repede peste ele 
Babytza imi pare rau ca aveti probleme...cunosteam..
,
am vorbaretul
, a mea tipa si urla din toti plamanii daca nu ii dau ceva
Carmen cat de scumpa e Erica 
Iepurila, Crina are nopti cand se trezeste si nu o pot linisti cu ceai/apa...asa ca ii dau lapte...oricum a inceput sa bea putin lapte...maxim 300ml/zi
Ada semnat petitia
, felicitari Teo 
Piolica
mamei tale si
sotului, multi ani fericiti impreuna
Kllemi
si sa fie bine totul, nu stiu sa iti raspund cam cat a durat...la noi e lupta mare cu dintii..caninii inca nu se arata
Laureta super tare Biancu 
Nusha
, las ca trece perioada asta repede 
Nerantula fara ganduri rele, totul va fi bine 
Anamona felicitari 
Andreutac tare buna supa de rosii
...poate prestez una in wk
Noi suntem binisor...ne luptam cu mucii si tusea care a aparut de azi dimineata...m-am saturat de iarna
, ieri am dat la zapada o groaza iar azi dimineata era la fel ...
Folosesc Nivea pt fata si maini...masca nu am mai folosit de mult 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Nocom spune:
kllemi cum esti? Ce a zis dr??? Hai mami, capul sus si vino sa ne spui!!!
300, Ada voi ce ati facut la dr/dentist?? 
mai eu imi dau seama ca am fetita ffffff cuminte!!! Pup-o mama pe ea!!
![]()
piolica spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 pio, vreau si eu reteta de branza de care vorbeai mai devreme, cand ai tu timp. sar'na ![]() si pentru sot maine!Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!" |
pai nu e nicio reteta propriu zisa, ci iti trebuie brinza pentru fondue, asa se si numeste (adica vreo 3 feluri de brinza deja amestecate). Daca nu ai aparat pt fondue, ca de fapt brinza asta speciala se pune intr-un aparat care are o flacare dedesubt sa o tina tot timpul topita si sa fie si calda pe deasupra, poti sa pui brinza intr-un recipient care merge la cuptor sau cuptor cu microunde. Scrie pe cutie cum trebuie facut, banuiesc ca poti gasi la hypermarketurile gen Cora, Auchan, Carrefour. Insa iti trebuie niste fel de furculite subtiri in care sa infigi crutoanele si cu care sa le bagi in fondue.
Aparatul are si asta.
Stiu niste amici romani care si-au luat din Franta aparat din asta, banuiesc ca daca si-au luat aparat, gasesc si brinza speciala in Romania. pup
aici ninge de ieri, este o atmosfera foarte frumoasa (cind stai in casa), asa ca un fondue e super bun pe frigurile astea, mai ales ca noi sintme la munte.
merci pt urari.