Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ii dau adrenalina si dexametazona (1 ml la 8 ore). O sa intreb maine pe dr ce sa iau.

Olga, mamica lui David iepurasul

Olga, multa sananate si tie si iepurasului!

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Ana Maria, multumesc! Superb! Pt placerea mea, am sa printez si am sa scriu aici.

Monica, am vrut sa fac eu un rezumat, dar el a scris atat de bine incat mi se parea ca se pierde ceva daca nu redau exact citatul, asa ca mi s-a parut mai simplu sa scanez.
Nu-s chiar tare-n rezumate, dar daca mai e vreo tema care prezinta interes, scanez cu placere si pun pe mail.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Azi noapte am dormit toti...patru. Dar eu m-am dus si m-am pus pe marginea patului langa Alex. Clau se urca uneori pe tati seara si zice "tati imi place pe tine ca esti pufos" Si are dreptate, e asa fain cand stau la Alex in brate, e o senzatie de...pufos. Si sotul meu nu e gras.
Peste noapte aud "buf", dar eram prea dormita sa sesizez. Cazuse Clau pe partea cealalta a patului. S-a urcat singur prin somn, nici o problema. Cand deja a facut "buf" a doua oara m-am trezit si eu ca nu-i in regula. Si m-am dus pe partea mea. Asa se baga sub mine cand doarme cu noi in pat, este la criza aia a fratelui mai mare. Nu stiu cand s-a trezit de dimineata. La 9 cand s-a trezit Luana nu mai era langa mine. Acum canta borcanul formelor de biscuiti incontinuu, nu-l mai suport. Cam matinal si ala.
Bogdana, simpatic Andi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mama...cred ca o sa o iau razna si eu de la melodiile din borcan..ca de aprox 2 ani le aud..zilnic..de zeci de ori
Monica..ti-am trimis sms..l-ai primit?

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Bine v-am gasit! mai primiti rataciti? zic sa ma bag si eu in seama ca de doua zile tot citesc si nu apuc sa scriu...acum, in ordinea in care-mi amintesc...:1. Ayla, multumesc 2. realizari/achizitii nu ma mai stresez ca iar o dau in jalet. dupa ce am vazut-o bolnava...nu ma mai intereseaza ce stie, ce face, etc. sa fie sanatoasa ca cineva trebuie sa dea si cu matura pe strada3.Brazeltonsta la loc de cinste, in baie. serios. doar asa sunt sigura ca citeste si sot din el. i-am si subliniat ce trebuie sa bage la cap. functioneaza.4.Olga, sper sa va faceti bine repede si sa nu apara complicatii5. pupam toate fetele si bebeii mai mari sau mai micimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Am intrat la martie-aprilie 2010, si deja s-au nascut 5 iepursi si al 6-lea vine. De ce se grabesc atat bebelusii in ziua de azi sa vina pe lume?

Mergi la inceput

Tare ingenios mai e baiatul meu. Nu mai are din ce contrui, caci s-a plictisit de ce are si a inceput sa inveteze cate ceva din betele suport de la baloane.
Daca il intrebi ce se face cand e mare, raspunde "constructor si balerin". Ma gandesc sa-l duc la dansuri de luna viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Imi mai amintesc... fi-mea se trezeste noaptea, se foieste, nu suge, nu vrea nici in brate, nimic. maraie, uneori o da si in plans. zic ca e de la dinti, de la caldura, de la, de la...de vreo 4 nopti dorm mai mult nu. dupa ce v-am citit si am vazut ca mai aveti si boi problemute d-astea, m-am mai linistit. aseara am trimis pe sot in alta camera sa doarma si..culmea! a dormit si piti mai bine. adica nu s-a trezit decat o singrua data, a supt un picut si a adormit la loc. cred ca nua vea loc, o inghesuiam desi patul e destul de marecine stie?Se vede ca n-am mai scris de mult...recuperez...si doarme piti... si B. e la serviciu...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

mama...cred ca o sa o iau razna si eu de la melodiile din borcan..ca de aprox 2 ani le aud..zilnic..de zeci de ori
Monica..ti-am trimis sms..l-ai primit?

Andrei Luca -15.12.2006

cum e borcanul de biscuiti? ca asta mi-a scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

ala de la fisher..borcanul formelor de biscutiti...era in mare voga.acum 2 ani e si acum.de fapt

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput