Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 10
Ilinca_M. spune:
Olga
Of, sa se faca bine big boss sa nu trebuiasca sa mearga la spital!!!
Ayla, am citit, suna de maxim bun-simtz. Anamariame, multumim de rezumat! In afara de asta multi pekinezi au dintii iesiti in afara si nu cred ca au supt degetele
. Gata, nu ma mai stresez...o vreme![]()
Galushcaaa 

Mi-a fost dor de tine, tufata!
Petrean, io n-am zis nimic de colargol ca n-am incercat niciodata...noi am primit din start protargol si l-am testat pe nasul meu. Si io am o pizza imensa pe coapsa, m-am traznit in coltzul biroului.
Bianca, Nikoleta, au mers baietii la serviciu?![]()
Si Sophiphi are nopti cand se trezeste plangand de numa, cateodata se linisteste in 5 minute...dar intr-o noapte i-a trebuit o ora!
Si dupa ce s-a potolit tot ofta in somn de mi se rupea inima. Da' ce naiba o fi asta, ca vad ca multi patesc asa?...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
petrean spune:
Ilinca.scuze..am incurcat borcanele atunci
cineva a zis..ca ustura tare rau.
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
m_monique spune:
nici azi nu l-am dus pe andrei la gradinita. mi-a fost mila de le sa-l trimit pe zapada asta asa de mare, mai ales ca tuseste putin.
deja e bombardata sufrageria si camera lui "tati", ca acolo sunt jucariile.
pe ioana a apucat-o cheful de lectura. la inceput au pasionat-o cartile de instalatii ale sotului. sotul a stat si a cugete putin "si asta inginera?", si si-a ascuns cartile.
asa ca ioana a cotrobait in alt sertar si a gasit contele de monte cristo. zilnic merge si citeste cate o pagina (pana o prind eu). si ca sa nu uite unde a ramas rupe pagina.
Ilinca_M. spune:
Aaaa, Dyana, asa am patit si io cu cici bebe!
Au zis cateva tufete de ei, ca-i papa bebeii si mi-au sarit in ochi la real. Oooo, "cici bebe", sa iau si eu! I-am pus unul in iaurt, a mancat bine. Si cand am gustat...ayayay! I-am facut cadou la maica-mea.
Astea cu gris de la Humana ii voi da asa, unul la 3-4 zile...parca-mi inspira ceva mai multa incredere (e in set de-ala de 4, ca iaurturile).
Anamariame, un rezumat despre Scarsdale?...
Desi io-s multumita de regimul meu, ma incap toti pantalonii ante-sarcina!!
Chatonel, ne mai tii mult in suspans cu pozele cu Dragonbella? Pune Motanu' la treaba. Ai gasit poze cu Onix in forma?As vrea sa-l vad...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
cativ13 spune:
Piti meu mananca biscuiti de la carrefour, unii-biskids de la raionul de bio dar parca as incerca si altceva...ceva mai la indemana. eu eram mare amatoare de biscuiti dar nu citeam ingredientele. acum nu-i pot da ei ce-mi placea mie inainte. asa ca...ce biscuiti gasibili in kaufland pot sa-i dau? ca drumurile la carrefour se lasa cu mai mutl decat 1-2 pachete de biscuiti
mami de Silvia Ioana
petrean spune:
eu le dau Leibniz...biscuitii aceia cu unt..sunt si varianta pt cei cu diabet..le plac mult
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
mireal spune:
LA MULTI ANI! ghioceilorOlga,David
,sa va faceti repede bine,poti sa bei limonada cu miere.Nu stiu daca-l aveti dar va dau un site cu retete pt bebehttp: //retetebebelusi. ro/(fara spatiu)
Monnvas spune:
Ha, io am citit ingredientele la Cicibebe inainte si nu am cumparat. Acum produc biscuitii in casa, va recomand reteta lu' Pisigri, se fac usor si sunt apreciati. Cu putin noroc as putea sa-i si monticizez, da' parca n-as vrea sa slabeasca piticul
N-am mai cumparat biscuiti de... ha ha... fac 2 tavi o data la 2 saptamani, ii tin in casolete de plastic si se pastreaza f bine.
Io am zis de colargol. Am bagat in nasul din dotare si parca bagasem spirt...
Cat despre sare... Io nu ii dau decat paine de-a noastra si pediatrul m-a certat si m-a pus sa ii fac separat paine nesarata pt ca un consum cat de mic de sare la varsta asta predispune la hipertensiune - asa mi-o zis omul. De-aia nici cascaval nu i-am dat, nici branza din comert... Ca la mine in familie hipertensiunea rulz.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
mireal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 mai eu sunt f incantata de bautul asta cu paiul. nu mai murdaresc biberoane pt suc, ceai si apa. nu mai trebuie strecurat sucul de fructe ca sa nu blocheze tetina, nu mai trebuie sa plec de acasa cu biberonul dupa mine. mi-am luat nishte paie ambalate individual si le am in geanta. mi se pare super practic pt cine vrea sa incerce....am asa senzatia ca sunt cu un baiat mare dupa mine nu cu un bebe 25 martie 2009Din aceleasi motive ca si tine am incercat si eu sa-i dau sa bea cu paiul dar nu a vrut, mai incerc. |
cativ13 spune:
Leibniz cu unt am mancat eu zilele trecute
ce bine ca pot sa-i dau si ei! mi-au placut
Iar sunt in pana de idei culinare...azi fac pilaf cu carnita dar as vrea sa-mi mai dati idei...a, ea nu vrea piure sau supa
sa fie bucatele, imprastiate pe masa, le apuca si le duce la gurita. nu cred ca pot sa-i dau numai carnita cu morcovi
asta e solutia cand refuza altceva...mami de Silvia Ioana