Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu nu-i dau ioanei biscuiti.
ii dau covrigi uscati.
sambata am facut pateuri cu branza si cascaval. astea le roade ioana cu placere, ca sunt putin mai tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Chiar, PISICLOANTAGRI, pot sa pun germeni de grau in loc de cereale in biscuiti?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean
Chiar esti cu un baiat mare dupa tine Aris..inca nu realizeziIlinca..parca tu spuneai ca urstura colargolul..nu?Ai mei..ori nu simt..ori mucii lor..nu au treaba cu colargolul..dar nu au schitat nimic cand le-am pus:))))Ultima faza a lui Andrei..s-a lovit duminica la picior..si are o vanataie..iar de dimineata imi spune.."mami..buba mea seamana cu o pizza..stii..pizza din aia cum aduce nenea la usa"
Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

da cati..sunt super..ca sutn sfarmiciosi..si foarte buni la gust

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Nu stiu daca-l aveti dar va dau un site cu retete pt bebe
http: //retetebebelusi. ro/(fara spatiu)

Thanx!
Interesant site-ul. Unele nu le-as incerca inca, eu de ex nu i-am dat niciodata cascaval inca, si cred ca e cam greu la stomacel sa-i dau deja. Am aflat ca nu-i buna apa minerala pana la 3 ani...nu stiam.
Ia uite cum se introduc fructele la bebelusi
http://retetebebelusi.ro/grafic-fructe/

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Cativ, conopida, broccoli bucati? La noi sunt cele mai apreciate.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Cristi doarme foit. Nu sta suzi cum trebuie. Are o bucata de hartie in gura si nu pot sa i-o scot. Da' doarme in continuare...

O sa mai incerc si eu cu paiul. Al meu crede ca si asta e de ros. De dimineata se apucase sa roada o nuca. Nu miez, nuca in coaja

Ieri i-am periat parul si a luat si el peria sa se pieptene. O tinea invers, ce-i drept, dar miscarea era corecta Si a periat el asa si obrazul, si urechea, nu doar parul...

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MonnvasIeri i-am periat parul si a luat si el peria sa se pieptene. O tinea invers, ce-i drept, dar miscarea era corecta Si a periat el asa si obrazul, si urechea, nu doar parul...Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Aia face si piti cu peria...daca n-are ce peria pe capusor cauta pe langa...Da, brocoli e f apreciat si la noi in combinatie cu galebnus dar ar trebui sa-i pun 2 galebnusuri in farfurie sa fiu sigura ca ajunge ceva si in gurita.Ce bine a picat siteul cu retete!multumeesc!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Neatza!

Olishka, si lui Calin i s-a pus diagnosticul de laringo-traheita, dar n-am primit "amenintari" cu spitalizarea. Facem aerosoli cu dexa 0,8 mil, ACC 1 ml si ser fiziologic 1,2 ml, de 3 ori pe zi, si inca nu i-am dat antibiotic pentru ca febra a scazut. Dar haraie in continuare. Mai vad cum va fi dupa cateva sedinte cu aerosoli.

Petrean, multumesc de lamuriri cu sinupretul. Probabil stiu ei medicii ce stiu dar mie sincer mi-e frica sa dau medicamente care nu sunt pentru categoria de varsta. Am vazut si ca novocalminul se da dupa 4 ani si cu toate acestea, in practica, este cel mai recomandat pentru scaderea rapida a febrei, inclusiv la sugari.

Am spus si eu de colargol ca ustura dar auzisem inainte aici pe forum ( nici eu nu-mi mai amintesc cine a spus initial), l-am testat cand am fost eu racita....intr-adevar usuca dar si usturaaaa!

Edit:uite ca am aflat cine a spus prima data de colargol! Monnvas!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

inseamna ca ai mei sunt foarte linistiti..si suporta multe...dc nu au zis nici "mac"

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput