Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 11
m_monique spune:
eu nu-i dau ioanei biscuiti.
ii dau covrigi uscati.
sambata am facut pateuri cu branza si cascaval. astea le roade ioana cu placere, ca sunt putin mai tari.
Monnvas spune:
Chiar, PISICLOANTAGRI, pot sa pun germeni de grau in loc de cereale in biscuiti?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
mireal spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean Chiar esti cu un baiat mare dupa tine Aris..inca nu realizezi Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |

petrean spune:
da cati..sunt super..ca sutn sfarmiciosi..si foarte buni la gust![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mireal Nu stiu daca-l aveti dar va dau un site cu retete pt bebe http: //retetebebelusi. ro/(fara spatiu) |
Thanx!

Interesant site-ul. Unele nu le-as incerca inca, eu de ex nu i-am dat niciodata cascaval inca, si cred ca e cam greu la stomacel sa-i dau deja. Am aflat ca nu-i buna apa minerala pana la 3 ani...nu stiam.
Ia uite cum se introduc fructele la bebelusi
http://retetebebelusi.ro/grafic-fructe/
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Monnvas spune:
Cativ, conopida, broccoli bucati? La noi sunt cele mai apreciate.
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Cristi doarme foit. Nu sta suzi cum trebuie. Are o bucata de hartie in gura si nu pot sa i-o scot. Da' doarme in continuare...![]()
O sa mai incerc si eu cu paiul. Al meu crede ca si asta e de ros. De dimineata se apucase sa roada o nuca. Nu miez, nuca in coaja
Ieri i-am periat parul si a luat si el peria sa se pieptene. O tinea invers, ce-i drept, dar miscarea era corecta
Si a periat el asa si obrazul, si urechea, nu doar parul...
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
cativ13 spune:
citat din mesajul lui MonnvasIeri i-am periat parul si a luat si el peria sa se pieptene. O tinea invers, ce-i drept, dar miscarea era corecta cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |

mami de Silvia Ioana
mababei spune:
Neatza!
Olishka, si lui Calin i s-a pus diagnosticul de laringo-traheita, dar n-am primit "amenintari" cu spitalizarea. Facem aerosoli cu dexa 0,8 mil, ACC 1 ml si ser fiziologic 1,2 ml, de 3 ori pe zi, si inca nu i-am dat antibiotic pentru ca febra a scazut. Dar haraie in continuare
. Mai vad cum va fi dupa cateva sedinte cu aerosoli.
Petrean, multumesc de lamuriri cu sinupretul
. Probabil stiu ei medicii ce stiu dar mie sincer mi-e frica sa dau medicamente care nu sunt pentru categoria de varsta. Am vazut si ca novocalminul se da dupa 4 ani si cu toate acestea, in practica, este cel mai recomandat pentru scaderea rapida a febrei, inclusiv la sugari
.
Am spus si eu de colargol ca ustura dar auzisem inainte aici pe forum ( nici eu nu-mi mai amintesc cine a spus initial), l-am testat cand am fost eu racita....intr-adevar usuca dar si usturaaaa!
Edit:uite ca am aflat cine a spus prima data de colargol! Monnvas
!
mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
petrean spune:
inseamna ca ai mei sunt foarte linistiti..si suporta multe...dc nu au zis nici "mac"
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006