Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

mababei, m-am uitat pe site-ul nemtesc. Intr-adevar scrie dozajul pe categorii de varste de la 2 ani, dar cred ca mai mult pentru dozaj (3 picaturi de la 2 ani), probabil 2 picaturi pana in 2 ani...), nu ca ar fi interzis pana in 2 ani. Cu atat mai mult ca e din plante, deci n-are ce rau sa-i faca. Si cu atat mai mult ca i-a prescris pediatrul, banuiesc ca nu-i dadea daca ii dauna. Ai vazut, si Petrean i-a dat Sinupret. pe Calin Christian, precum si pe David si toti puii sa se faca bine

Detergent, eu inca n-am renuntat la cel special pentru bebei, singura diferenta e ca nu le mai calc, le-am calcat pana la 8 luni.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Eu i-am luat biscuiti de la Hipp, au zahar,ii mai dau cate 1 la 2 zile.Mai mult ii mananc eu, sunt buni,dar dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Noi avem musafiri va pupam
Pe prietenul Luanei il puteti vedea in poze aici (cred ca-l stiti din pozele lor impreuna).

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
si de la birou nu pot intra pe forumuri (ce pacat )

iti poti achizitiona modem usb cu Internet Unlimited de oriunde si rezolvi si problema asta. eu la serv asa aveam

Problema e ca sunt restrictionate de la serverul mare, mai multe chestii, asa e la nemti

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Da, nici la noi la firma nu poti intra pe messenger etc., tot firma nemteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Ela Ma intrebai acum ceva timp de sarea pe care i-o pun pe pieptut! E sare din aceea grunjoasa, simpla. O incalzesc, o pun intr-un saculet, saculetul intr-un prosop si o tin, cand doarme ca altfel nu sta, cateva minute.

Kea, multumesc pentru detalii!

La multi ani, sarbatoritilor zilei!

Adirys, da un semn!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

auzi, dar astia ai nostrii nu cominica intre ei. ce ma fac eu acum cu alexis cat o sa fie anca in concediu? pai ea mi-a zis ca pot sa-i pun putina sare ca nu ii face rau. si asta e doar un exemplu. mereu se bat cap in cap ce spun astia doi. noi oricum mancam f nesarat, dar pe mine mama m-a crescut dupa moda veche, adica sa pui un pic de sare ca sa aiba gust si uite ca sunt sanatoasa tun(fizic vorbind)

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ha, io am citit ingredientele la Cicibebe inainte si nu am cumparat. Acum produc biscuitii in casa, va recomand reteta lu' Pisigri, se fac usor si sunt apreciati. Cu putin noroc as putea sa-i si monticizez, da' parca n-as vrea sa slabeasca piticul N-am mai cumparat biscuiti de... ha ha... fac 2 tavi o data la 2 saptamani, ii tin in casolete de plastic si se pastreaza f bine.

Io am zis de colargol. Am bagat in nasul din dotare si parca bagasem spirt...

Cat despre sare... Io nu ii dau decat paine de-a noastra si pediatrul m-a certat si m-a pus sa ii fac separat paine nesarata pt ca un consum cat de mic de sare la varsta asta predispune la hipertensiune - asa mi-o zis omul. De-aia nici cascaval nu i-am dat, nici branza din comert... Ca la mine in familie hipertensiunea rulz.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pai trebuie sa v vada pe voi ca asa beti. acum sunt in faza de maimuta, ar face orice sa te imite. al meu a inceput sa bea din paharul meu, eu i-am dat la mishto pt ca eram convinsa ca nu poate sa bea dar se uita in gura mea...si uite surpriza. fortza au sigur, ca doar la cat au tras ei de san...e imposibil sa nu poate, trebuie doar sa se prinda.foloseshte tu paie cateva zile si o sa vezi ca merge

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Citat:
citat din mesajul lui aris26

mai eu sunt f incantata de bautul asta cu paiul. nu mai murdaresc biberoane pt suc, ceai si apa. nu mai trebuie strecurat sucul de fructe ca sa nu blocheze tetina, nu mai trebuie sa plec de acasa cu biberonul dupa mine. mi-am luat nishte paie ambalate individual si le am in geanta. mi se pare super practic pt cine vrea sa incerce....am asa senzatia ca sunt cu un baiat mare dupa mine nu cu un bebe

25 martie 2009

Din aceleasi motive ca si tine am incercat si eu sa-i dau sa bea cu paiul dar nu a vrut, mai incerc.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai, se pare ca n-au comunicat nici in privinta cucului daramite a sarii.

Pe principiul "orice limita are o margine", am zis ca macar paine sa nu-i mai fac separat, ca de sare si zahar l-am ferit cat am putut.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

A, si tot din categoria "astia nu se vorbesc": Alexis mi-a interzis supa. Adica fiertura de carne. Si borshul. Dar mi-a dat voie la miere

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mai feteor s-a pus viscolul pe noi; e fantastica iarna asta; nu zic, ca e frumos afara... da' mi s-a acrit de uitat ca un caine parasit pe geam; ca afara nu am cum sa ies, nici macar sania nu merge pe troienele astea, iar in marsupiu nu plec cu el sa pic gramada prin nameti

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Noi am fost ieri plecati vreo 3 ore cu treaba, tati l-a tinut in marsupiu, iar din motive de zapada multa am preferat sa lasam masina in parcare si sa mergem cu metroul, prima data in viata lui!, ce fascinat era de trenulete (are si el unul acasa). Iar de afara ne-am intors toti imbujorati si obositi, am bagat somn toti trei pana la 7 seara..

Mergi la inceput