Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 8

m_monique spune:
buna dimineata!
petrean multumesc pt cafea!
raportam prima noapte dormita in totalitate dupa 5 luni. aris cred ca ioana s-a luat dupa vitamina de a dormit toata noaptea.
in schimb eu m-am trezit din obisnuinta la 2 si la 5. ioana sforaia linistita in patut. s-a trezit la 6, ceea ce e rezonabil.

denisamada spune:
Buna dimineata!
Ayla, citit si suntem de acord.
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

aris26 spune:
neatza
sunt un pic capie si eu pt ca ta-su s-a culcat la ora 5 si cand a venit in pat nu a rezistat tentatiei sa ma pupe pe mine si pe pitic, ba bashca l-a luat si in brate langa el. bineinteles ca eram amandoi fix in somnul superficial si ne-a trebuit o ora sa adormim la loc. sa va spun ca el si-a luat perna si s-a carat la 20 de min?imi venea sa-l omor
olga - imi pare tare rau ca este atat de chinuit micutzul
. insista poate se mai poate da si altceva. eu am senzatia ca medicii dau tratamentul minim daca noi nu ne plangem ca e rau-rau
monnvas - ma duc azi la aia care mi-au facut balustrada, sa speram ca pricep deshteptii ce vreau eu. ca imi trebuie balamale si un sistem de inchidere deshtept ca sa nu se prinda in cateva luni cum se deschide
petrean - eu si asa nu mai foloseam premergatorul pt ca mi se parea ca il impiedica sa invete mesul biped...acum chiar ca nu il mai pun in el nici taiata. eu il foloseam doar cand spalam pe jos pt ca ma alerga prin casa sa imi fure mopul si eu puteam sa spal cat de cat, ca daca e liber pe jos se prinde de mop ca un catel
25 martie 2009

petrean spune:
aris..pai ai mei sunt prea lungi.d.eja..nu s-a inventat rotobil..pt picioroange?au 81 cmnush zau cu cine seamana..ca si andrei mereu a fost mai inalt decat alti copii de varsta lui..nu de alta, dar si vecinii sunt mici toti

aris26 spune:
mai eu sunt f incantata de bautul asta cu paiul. nu mai murdaresc biberoane pt suc, ceai si apa. nu mai trebuie strecurat sucul de fructe ca sa nu blocheze tetina, nu mai trebuie sa plec de acasa cu biberonul dupa mine. mi-am luat nishte paie ambalate individual si le am in geanta. mi se pare super practic pt cine vrea sa incerce....am asa senzatia ca sunt cu un baiat mare dupa mine nu cu un bebe
25 martie 2009

aris26 spune:
hahhahahhaha probabil ca si la noi tot asta e problema. nu l-am mai masurat de o gramada de timp, dar blugi ii cumpar de 18 luni deshi nu are decat 9kg. oricum am observat ca are conformatia mea, adica picioare lungi....deshi habar nu am cum o sa arate baiat fiind cu cracii asa lungi
Citat: |
citat din mesajul lui petrean aris..pai ai mei sunt prea lungi.d.eja..nu s-a inventat rotobil..pt picioroange?au 81 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

25 martie 2009

petrean spune:
Chiar esti cu un baiat mare dupa tine Aris..inca nu realizezi
Ilinca..parca tu spuneai ca urstura colargolul..nu?Ai mei..ori nu simt..ori mucii lor..nu au treaba cu colargolul..dar nu au schitat nimic cand le-am pus:))))
Ultima faza a lui Andrei..s-a lovit duminica la picior..si are o vanataie..iar de dimineata imi spune.."mami..buba mea seamana cu o pizza..stii..pizza din aia cum aduce nenea la usa"

aris26 spune:
hahhahhaha Doamne cat de dulci sunt copii si ce minte frumoasa au ei. si noi ca proastele stam dupa fundul lor sa le urmarim fiecare progres parca ne tot grabim sa creasca....cand e atat de frumos sa fie copii
25 martie 2009

petrean spune:
sa stii ca asa e Aris...niciodata nu mi-am dorit sa faca copilul meu asta sau cealalta..nici nu am incercat sa-l oblig la ceva..dar l-am stimulat..e drept..cu jucarii educative, carticele. Insa..doamne..ce nostalgie te apuca..cand vezi cat de repede creste....

Ayla21 spune:
Buna dimineata!
La multi ani!Andrada Teona
Bogdan
Maria
Mihnea
Vlad Ioan
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video