Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 7

Ayla21 spune:
Olga, ce i-a dat la David pt aerosoli? Vezi ca pt tine si la acelasi tratament, dozajul este diferit.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Olga ![]() Intrebare: la poze si la mail sunt parole diferite? Keutu cheliutu |
Nu-l las singur. Soacra vine miercuri, dar ma descurc eu si fara ea, caci ea se panicheaza si ma streseaza rau. Asa a facut si cand am nascut, de plangea David si ea venea din 5 in 5 min : "vaaaaai, dar oare ce are, oare sa-i dai ceva..."

Acum se trezeste din 5 in 5 min si plange. Are muci in nas si ii curg in gat si tuseste si plange caci il doare gatul si eu trebuie sa fug repede sa-l calmez. Nu pot nici sa-l aspir caci urla si nu are voie sa urle caci ii sunt iritate corzile vocale

Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
Ii dau adrenalina si dexametazona (1 ml la 8 ore). O sa intreb maine pe dr ce sa iau.
Olga, mamica lui David iepurasul

shasa spune:
Buna seara!
Fetelor va pup dulce pe toate si va multumesc pentru parerea voastra referitor la intrebarea unde s-au dus amintirile mele

petrean spune:
neatza fetele, azi dau eu cafeaua...ca dispar imediat cu iedul mare la gradinita
Lucia..admirat pitonas dulce in poze
Aris..si ai mei experimenteaza aruncatul in cap din premergator...este o placere fantastica..si eu tb sa fiu geana sa-i prind la momnetul potrivit
Olga..vezi ca pentru tusea aia urata..poti sa-i pui in aerolosi ACC..sau tu dc tusesti..sa iei ACC 300 pliculete..sunt super de efect

petrean spune:
mababei..sunt o gramada de medicamente pentru copii care sunt"interzise "sub 2 ani, si totusi medicii le recomanda in cazuri extreme..si necesare..deci..nu cred ca ai dc sa te panichezi.

anamariame spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Ana Maria, multumesc! ![]() ![]() |

anamariame spune:
citat din mesajul lui Monnvas Anamariame, vezi ca e un topic la generale despre Codex alimentarius. Am cautat si eu la randul meu pe net si am ajuns la concluzia ca una vor oamenii, alta s-a inteles si, ca de obicei, s-a creat o isterie intreaga in jurul subiectului.EDIT. Acum mi-am dat seama ca e vorba doar de masura respectiva, nu de intregul codex. Mea culpa! ![]() ![]() |

anamariame spune:
Acum sa spun si eu buna dimineata ca omu'Off, am avut o noapte grea. Eva a adormit aseara la 8 si la 1 s-a trezit bocind, a bagat 150 ml ceai si apoi inca pe-atat lapte si intr-un final a adormit la loc. De pe la 5-6 a inceput foiala care a sfarsit cu trezirea finala la ora 6:45 Eu nu am avut somn asa ca am adormit ft tarziu, deci sunt zombie.Petrean, cred ca eu o sa bag o cafea dubla, multumesc.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)