Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Olga, ce i-a dat la David pt aerosoli? Vezi ca pt tine si la acelasi tratament, dozajul este diferit.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Olga Sa nu-l lasi deloc singur! A venit soacra? Sa vina cineva la tine sa ai un ajutor cat de cat, mai ales ca te paste si pe tine raceala.

Intrebare: la poze si la mail sunt parole diferite?

Keutu cheliutu

Nu-l las singur. Soacra vine miercuri, dar ma descurc eu si fara ea, caci ea se panicheaza si ma streseaza rau. Asa a facut si cand am nascut, de plangea David si ea venea din 5 in 5 min : "vaaaaai, dar oare ce are, oare sa-i dai ceva..." de parca eu nu stiam ce are. Ma facea si mai fleasca. Mama in schimb m-a imbarbatat f mult si m-a "trezit" din depresii.

Acum se trezeste din 5 in 5 min si plange. Are muci in nas si ii curg in gat si tuseste si plange caci il doare gatul si eu trebuie sa fug repede sa-l calmez. Nu pot nici sa-l aspir caci urla si nu are voie sa urle caci ii sunt iritate corzile vocale

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ii dau adrenalina si dexametazona (1 ml la 8 ore). O sa intreb maine pe dr ce sa iau.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Buna seara!

Fetelor va pup dulce pe toate si va multumesc pentru parerea voastra referitor la intrebarea unde s-au dus amintirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

OLGA multa sanatate lui David si sa iti ajute Dumnezeu sa nu ajungeti la spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetele, azi dau eu cafeaua...ca dispar imediat cu iedul mare la gradinita
Lucia..admirat pitonas dulce in poze
Aris..si ai mei experimenteaza aruncatul in cap din premergator...este o placere fantastica..si eu tb sa fiu geana sa-i prind la momnetul potrivit
Olga..vezi ca pentru tusea aia urata..poti sa-i pui in aerolosi ACC..sau tu dc tusesti..sa iei ACC 300 pliculete..sunt super de efect

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mababei..sunt o gramada de medicamente pentru copii care sunt"interzise "sub 2 ani, si totusi medicii le recomanda in cazuri extreme..si necesare..deci..nu cred ca ai dc sa te panichezi.

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Ana Maria, multumesc! Superb! Pt placerea mea, am sa printez si am sa scriu aici.Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Monica, am vrut sa fac eu un rezumat, dar el a scris atat de bine incat mi se parea ca se pierde ceva daca nu redau exact citatul, asa ca mi s-a parut mai simplu sa scanez.Nu-s chiar tare-n rezumate, dar daca mai e vreo tema care prezinta interes, scanez cu placere si pun pe mail.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Anamariame, vezi ca e un topic la generale despre Codex alimentarius. Am cautat si eu la randul meu pe net si am ajuns la concluzia ca una vor oamenii, alta s-a inteles si, ca de obicei, s-a creat o isterie intreaga in jurul subiectului.EDIT. Acum mi-am dat seama ca e vorba doar de masura respectiva, nu de intregul codex. Mea culpa! Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Chiar o sa citesc, multumesc! In general evit subiectele lungi pentru ca imi ia foarte mult timp sa il urmaresc, si raman apoi cu un sentiment ca am pierdut vremea. Dar de data asta mi se pare important sa fiu informata.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Acum sa spun si eu buna dimineata ca omu'Off, am avut o noapte grea. Eva a adormit aseara la 8 si la 1 s-a trezit bocind, a bagat 150 ml ceai si apoi inca pe-atat lapte si intr-un final a adormit la loc. De pe la 5-6 a inceput foiala care a sfarsit cu trezirea finala la ora 6:45 Eu nu am avut somn asa ca am adormit ft tarziu, deci sunt zombie.Petrean, cred ca eu o sa bag o cafea dubla, multumesc.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput