Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Excursionistele vesele informatii de ultima ora :

Am primit in seara aceasta niste oferte super tentante pt Bulgaria tot la 4 * , All Inclusive si acelasi pret, acum m-au dat peste cap

Ma pun pe studiat si vad ce gasesc

M-au pus pe ganduri pt ca ar fi mai aproape, plaja pare mai frumoasa

Voi ce ziceti ?

Poate se inscriu si alti ghiocei, avand in vedere ca din Bucuresti mai sunt 250 km deci de voi e super aproape

Revin cu informatii suplimentare

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Noi la Bulgaria nu cred ca ne bagam...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Tufete, cine-i Brazelton asta si cum sa ne ferim de el?

Heeeeiii! Galushca, bine ai revenit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
...

Noi la Bulgaria nu cred ca ne bagam...

noi am fost foarte multumiti de fiecare data; am fost in complexa mai maricele, cu foisoare de vara, cu terenuri pentru toate sporturile.... si sincer anul asta cred ca ni se potriveste cel mai bine varianta asta; adica o sa iau parintii cu noi ca sa mai stea cu mutzu ziua cand e prea cald pentru el si noi sa stam afara la o berica/apica plata (/) si obligatoriu piscina la greu, sub umbrelute; si sa-l las si seara, ca o sa se culce devreme si sa-mi fac si eu de cap ... adica sa ma plimb pana-mi vine rau; nasol e ca o sacrific pe mami si o consemnez la camera... dar ea oricum nu e mare plimbareatza de felul ei, de obicei ea ramanea la tv si la nani seara; ziua se mai plimba, dar seara nici batuta n-o scoteai; deci ne potrivim la fix; si oricum o sa scot mutzunelul si seara la plimbarica pe langa apica... sanatate curata

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

"Daca vrei sa institui un tipar de comportament tenace la un copil, nu trebuie decat sa il intrerupi intr-un moment in care el are nevoie de confort. Nu va face decat sa se tina si mai tare de el. Asta este valabil pentru multe "obiceiuri" care ar fi trecatoare daca adultii nu ar incerca sa le stopeze. Din acest motiv ii indemn pe parinti sa ia in considerare, cat de curand posibil, propriile lor sentimente cu privire la suptul degetului. Un parinte care obiecteaza fata de utilizarea degetului de catre copil, ii va trasmite asta mai devreme sau mai tarziu. Parintii pe care ii deranjeaza sa-si vada copilul sugand degetul vor trebui sa ia in considerare suzeta. Lumea este stresanta pentru bebelusi. Este de asteptat ca vor cauta o forma de auto-confortare pentru a face fata stresului. Vad in asta un semn sanatos de competenta si nu un obicei urat si rusinos.
O mama pe care am intalnit-o in practica mea a pus in cuvinte adevarata problema din spatele luptei impotriva degetului si a suzetei: "Am sentimentul ca daca as putea sa fac eu totul, si sa-l fac bine, atunci nu ar mai avea nevoie de un astfel de truc". Tiparul propriu de calmare al bebelusului starneste sentimente de inadecvare in parinti - si poate chiar gelozie. Din aceste motive considera acest obicei ca fiind urat si rusinos. Un tata, dupa ce ne-a ascultat pe mine si pe sotia lui discutand despre asta, s-a apropiat de bebelusul lui care incepuse sa se agite. Bebelusul a scuipat putin, a scrancit si apoi a intors capul intr-o parte, si-a dus degetul mare la gura si s-a linistit. "Ei bine", a spus el, "cred ca a decis el pentru noi".
Observatia inteleapta a acestui tata constituie raspunsul la intrebarea perena a proaspetilor parinti: "De unde sa stiu cand sunt un parinte bun si cand nu?". Singurul raspuns sigur este sa privesti copilul. Numai copilul - nu medicul sau vreo carte - iti va spune cand esti pe drumul cel bun. Parintii, care se aliaza cu profesionistii pentru a anticipa aceste momente, se gandesc la alegeri si iau decizii care sunt potrivite pentru ei si copilul lor."

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mai feteor s-a pus viscolul pe noi; e fantastica iarna asta; nu zic, ca e frumos afara... da' mi s-a acrit de uitat ca un caine parasit pe geam; ca afara nu am cum sa ies, nici macar sania nu merge pe troienele astea, iar in marsupiu nu plec cu el sa pic gramada prin nameti

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

vai ce masaj monstuos am scris

olga - bine ca sti ce are o sa treaca curand
tu poti sa mai bagi nishte oscilo si multa vitamina c(eu iau 1gr/zi cand sunt racita sau simt cum vine)

25 martie 2009

Stiu ce are, doar ca este tare urat ce are el. Ne-a zis dr ca daca nu ii trece maine, poimaine trebuie internat Respira fff greu, iar cand tuseste am senzatia ca ramane fara voce. A zis ca este tare periculos caci poate sa i faca nu stiu ce nod si sa nu mai poata sa respire. Iti dai seama ce m-am panicat eu atunci. Mi-e tare mila de el si abia astept sa-i treaca boala asta pacatoasa.

Oscilo s-a terminat, caci l-am indopat pe David zilele astea si am uitat sa iau. Si am fost la farmacie, dar am avut atatea de luat, ac efectiv am uitat.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Olga Sa nu-l lasi deloc singur! A venit soacra? Sa vina cineva la tine sa ai un ajutor cat de cat, mai ales ca te paste si pe tine raceala.

Intrebare: la poze si la mail sunt parole diferite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Si am uitat sa o pup pe Galusca! Ma bucur tare mult ca te-ai intors!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Acum sunt doar curioasa daca veti citi. Pt ca este cel mai scurt rezumat al idei de a fi parinte AP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am fost la dr. David are laringita Si inca una destul de urata. Am facut si analize, ca sa fiu impacata. Nu este bacterian, este viral. Am cumparat aparatul de aerosoli. Deja am facut 2 sedinte si trebuie sa ma trezesc la 5 sa0i mai fac una si tot asa la 8 ore. David are iarasi febra.

Simt cum ma paste si pe mine raceala Mi-am facut un ceai cu multa lamaie si miere si am luat un paracetamol. Ce as mai putea sa iau?

Multumim ca v-ati gandit la noi

Olga, multa sanatate lui David! sa-i treaca repede! Daca Doamne fereste te imbonavesti si tu, intreaba medicul ce poti face si tu la aerosoli. Cand am racit si eu dupa ei, mi-a facut si mie schema pt inhalatii. Poti lua oscillo acum.

Multumesc Asa ma gandeam si eu, sa fac aerosoli. Simt cum ma ia boala

Mergi la inceput