Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ai de capu' meu, mor de ras!!! Tocmai i-am mai pus o data gummy bear-ul ala si ce credeti ca face: s-o pus in 4 labe si batzaie curul exact pe ritm, e super caraghioasa, zici ca-i la aerobic, n-am mai vazut-o cu schema asta

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Filmeaz-o sa o vedem si noi. Cred ca-i adorabila.
Bianca, super Vladimir la baita, e tare descurcaret, tu da-i numai drumul la dus, ca apoi stie baiatul ce sa faca.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

si sa va spun si eu cum ne distram ziua:
- plimbare prin toata casa in brate la mami, el imi arata obiectele cu degetul eu ii spun ce sunt (nu invers, da?)
- stie sa arate becul, piticul, iepurasul, pestele si ratustele (lipite pe pereti)
- ne jucam cu mingiuta stand pe jos fata in fata- o rostogolim de la unul la altul; jucam fotbal cu orice ne pica la picioare prin casa cand mergem; am renuntat la mingiuta de cauciuc pentru ca da tare si alergam toata casa dupa ea, mai intra si pe sub canapea si iesea scandal pana o scoteam; acum ii dau cuburile sa joace fotbal cu ele si sunt muuuuult mai misto... ca nu fug prea departe de noi
- "citim" din carticele vreo 3-4 pagini.., adica vreo 5 animalute odata; am incercat eu sa limitez chestia asta ca sa nu-l zapacesc complet; acum recunoaste unele animalute, si spre surprinderea mea mi-a aratat "cocosul cucurigu" in 2 carti diferite; preferatii lui sunt 2 porumbei, mici si pititi intr-un colt de pagina... cum ii zic unde sunt "puii"?... pune direct degetelul pe ei;
- dam papica la "pui" pe pervaz si dupa aia ne distram copios cu ei; sunt atat de dragalasi gugustiucii astia si nu au strop de frica in ei; zilele astea am dat zapada la greu de pe pervaz ca sa le dau orez... si nu se vede printre fulguletii care tot cad; si grau nu mai am in casa; abia astept sa ma duc la cumparaturi... de nu iau un sac de grau sa-l am pentru ei ca tare dragi imi sunt, si nu-i deranjeaza absolut deloc mutzu care face ca toate alea langa geam cand ei mananca
- zice mama si tata cu directie, si in rest bebelusheste toata ziua; cand imi arata ceva si vrea sa-i zic ce e face "puffffff pufffffffff";
- ne jucam cucu bau la greu si se piteste si el pe dupa jucarii;
- pentru ca-i erra frica rau de tot cand stranutam am dat-o in joaca cu hapciu-noroc-sa traiesti!!!!... si acuma daca stranuta vreunul langa el... rade de pica pe spate
- are jucarii din alea de bagat una in alta si de vreo 3 zile le si baga... pana cum doar le scotea tacticos cate una, le insira pe langa el si le arunca pe parchet; acuma le si baga la loc... evident ca nu pe toate... nimereste cateva acolo; la fel i-am luat o caracatita (are forma de castron, cu 3 mingiute in ea) in care tot baga si scoate jucariile
..... nu mai stiu, imi aduc eu aminte si mai scriu
ce "nu face"..... NIMIC la capitolul asta

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Tufete, cine-i Brazelton asta si cum sa ne ferim de el?

Mi-era dor de replicile tale !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Dyana e super Mutzu tau.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Sarumana, Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

si lu matale, Novus

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

si lu matale, Novus

Niste poze cu Ileana cand vedem ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

aaaaaaa, si inca o melodie superba de la gummybar: www.youtube.com/watch?v=xd12hR68sWM" target="_blank">e despre suzetica ... cat de mult o iubeste el; e bestiala

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Dyanna mai vorbesc maine cu tipa de la agentie pt lamuriri si informatii si apoi pun pe mail-ul comun
Tre' sa-mi fac temele intai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Am citit un subiect infiorator...Pe cuvant ca m-a apucat tremuriciul. Ca sa vezi ce inseamna sa fii mama...Pun aici linkul. Si www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_folosirii_produsului_cancerigen_initium-p66425048.html" target="_blank">aici petitia. Nu prea cred in efectele unei petitii, cu atat mai mult online...dar de data asta speranta moare ultima. Pentru cele ingrozite de descrierile mele, mentionez ca ste vorba de codex alimentarius si nu un filmulet horror sau mai stiu eu la ce va ganditi...Dar imi amintesc ca Aris spunea ca e bine sa precizam.Ma retrag in pat, va urez somn usor!PS. Ayla, eu am scanat doar 3 pagini, referitoare la suzeta si supt degetel. Sau sunt eu obosita si te refereai la altceva?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput