Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 20
Ilinca_M. spune:
Georgiana, te-am prins: ce faci, citesti pe sarite?
Chiar la sfarsitul capitolului anterior iti povesteam ce coincidentza cu tusea...Cum sa fiu suparata pe tine?
Anamariame, ai biciul pregatit? Dupa ce ieri am mancat pizzoaia aia (bine, Bianca a zis ca-i voie, m-am scos!) azi iar am pacatuit: mi-a fost pofta de feta. Si-am facut un castronoi gigantic de salata ca-n vremurile bune: salata verde, ceapa verde, ridichi de luna, ardei rosu, rosii cherry, o buca' de feta...totul amestecat bine cu putin ulei de masline...tufete, o minunatie a fost, imi fusese asa de dor...am zis ca pot sa-mi bag picioarele-n disociat o zi, pentru asa salata...Macar am bagat un cocktail de vitamine, ca-n ultimul timp legumele le-am mancat doar coapte/fierte.
Apropo de oua: ca sa-mi fac salata am lasat-o pe Phiphi cu maica-mea si maica-mea bine-nteles cu tv-ul pe stiri (sa nu cumva sa piarda vreo crima-ntre frati, vreun jaf armat, vreo baba sodomizata). Si aud o stire: cica majoritatea oualor din Ro is de proasta calitate (cele din magazine), ca sa ne uitam pe stampile, ca daca incepe cu 3 e grav, ca-s oua de la gaini de-alea stresate rau, saracele, care nu vad lumina zilei veci (stiti voi genul ala de crescatorii horror) si ne pot imbolnavi. Fug io la frigider unde mai era un ou (pentru maica-mea cumparasem cateva) si biensur ca incepea cu 3 numarul! Zic: eei, dracie, de-aia l-o fi vomat fata atunci...
Asa ca vineri cand ma duc la targul nostru eco o sa-i iau si cateva oua la Phiphi, cica-s tare eco, cu 80 de bani...sa vedem daca e vreo diferentza![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Ayla, multumesc! Tu ai dat-o si pe Luana cu apa termala, nu? Si am vrut sa scriu mai demult dar bineinteles ca am uitat, ca de obicei, ca mi-a placut foarte mult cum canta Luana cel de-al doilea cantecel. Mai ca l-ai recunoaste si fara sa o auzi pe Monica. Nu mai stiu care din fetele noi intreba daca mai sterilizam biberoanele. Eu da, ca asa scrie la carte, ca pana la 1 an, si daca asa scrie la carte... Keutu cheliutu |
-Da, Kea, am folosit Vichy, si la iritatii la fundulet si in vara ca hidratare. Noi avem pielea un picut mai...dificila. Inca. Specific prematurilor. La cald se roseste, la frig se invineteste.
-Pai asta e ideea, sa cante pe melodie, cu cuvintele ei, o amestecatura de silabe: ma-ma, ba-ba, va-va. Ca incepe cu mama si ajunge la vava.
-Eu inca le sterilizez.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Ayla, elefantul ala sigur nu e prietenul lui Eeyore al nostru? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Da, e din Winnie the Pooh.
Noi avem multe DVD-uri cu desene cu ei, Clau era mare fan cu putin timp inainte...inainte de the Car 
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Monica, daca te intereseaza, scanez din Brazelton capitolul despre un an. Doar ca e foarte mare, si iti spun ce subiecte atinge, daca e vreunul anume care iti face cu ochiul, rezolv maine. Asadar: Abilitati motorii Somnul Alimentatia Dentitia Limbajul Invatarea Fricile Privind Inainte (autoafirmarea, crizele de afect, disciplina, deprinderea toaletei, muscatul, zgariatul, lovitul) Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)Multumesc! |

Ce scrie la limbaj? Poti face un rezumat? Carti am si am citit si eu despre cresterea copilului, dar chiar imi plac ideile lui Brazelton.
Chiar, tocmai s-a terminat filmul pe HBO, am vazut "Gravidul".

Kea spune:
Monica, multumesc!
Ca asta vroiam sa va si intreb, cu ce sa-l mai dau la fundulet ca deja imi vine sa plang cand il vad tot rosu. Daca il dau cu crema aia de la Avene antibacteriana cu zinc parca, pare mai bine dar face niste cosulete
M-am saturat de bubite! O sa incerc si cu apa termala.
Daca mai aveti solutii, mai ziceti, ca incerc tot ce prind, numai sa ii fie bine!
Ayla21 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui denisamada
Aha! Il vazusem prin magazine, dar nu am avut curiozitatea sa ne jucam cu el... nu am stiut ca si canta... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Canta, canta
mai ales dimineata cand vrei sa dormi.
Pupam cornuletul. Nu ai mai pus poze noi, mai urmaresc si eu.

Ayla21 spune:
Adee, pupam printesa cataratoare, cate mai face ea.

alina.n spune:
| citat din mesajul lui olishka Acum se trezeste din 5 in 5 min si plange. Are muci in nas si ii curg in gat si tuseste si plange caci il doare gatul si eu trebuie sa fug repede sa-l calmez. Nu pot nici sa-l aspir caci urla si nu are voie sa urle caci ii sunt iritate corzile vocale ![]() |
Olga multa sanatate va doresc si tie si lui David

_
rasfat pentru tine
Adee spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Apropo de oua: ca sa-mi fac salata am lasat-o pe Phiphi cu maica-mea si maica-mea bine-nteles cu tv-ul pe stiri (sa nu cumva sa piarda vreo crima-ntre frati, vreun jaf armat, vreo baba sodomizata). Si aud o stire: cica majoritatea oualor din Ro is de proasta calitate (cele din magazine), ca sa ne uitam pe stampile, ca daca incepe cu 3 e grav, ca-s oua de la gaini de-alea stresate rau, saracele, care nu vad lumina zilei veci (stiti voi genul ala de crescatorii horror) si ne pot imbolnavi. Fug io la frigider unde mai era un ou (pentru maica-mea cumparasem cateva) si biensur ca incepea cu 3 numarul! Zic: eei, dracie, de-aia l-o fi vomat fata atunci... Asa ca vineri cand ma duc la targul nostru eco o sa-i iau si cateva oua la Phiphi, cica-s tare eco, cu 80 de bani...sa vedem daca e vreo diferentza mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 9luni |
Dupa ce ti-am citit mesajul am fugit la frigider sa vad ce scrie pe oua. Binenteles ca si la noi incepe cu 3

Ayla, Kea multumim de aprecieri

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza10 LUNI
PetraTudor spune:
Gata, am reusit sa citesc tot ![]()
Acum sa vedem ce am retinut ![]()
Aris: Junior Drink-ul este la cutie de 450 ml, deci in mod normal s-ar consuma intr-o zi (2X225ml) - asa cum este si recomandat. Acum nu stiu cat ii va placea lui Vitamina.... In orice caz, nu tine de foame, eu la 12 noaptea ii dadeam biberon lui Bogdan.
Aris & Olga: Bogdan are numaratoarea din Ikea. Ii place mult, dar avand in vedere cat este de avansat, ne-a cerut sa-i instalam Math 3.0 pe calculator
Na, ca ma laud si eu ![]()

Olga, ma bucur ca David este mai bine! Eu nu am scris nimic la subiect fiindca noi am avut doar muculeti pana acum.... Multa sanatate! 
Si nu mai stiu....
Oricum,
tuturor!
A, desigur, nu in ultimul rand, le multumesc fetelor care ne-au urat LMA, dar si celor care nu ne-au urat dar s-au gandit la noi
Am vrut sa o citez pe Pisigri cu o chestie dar la cat am involburat apele in ultima vreme, mai bine ma abtin
Aha, si inca ceva: spre sfarsitul saptamanii am sa pun un filmulet cu Bogdan reactionand la emisiunea lui Badea, il filmez zilnic si vom face un colaj. Sa radeti si voi 

fericita de