Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *152*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Greu va prinde omu' din urma !! Dar m-am distrat bine asa ca

Ilinca esti totala ca de obicei !!

Olishka, ma bucur ca David e mai bine si imi pare rau ca de maine nu mai ai program de voie ci de nevoie !!

Mababei, felicitari pt progresele lui Calin !!

Eu sunt in convorbiri si mailuri cu agentiile, le-am stresat cu intrebari despre Grecia, acum ii testez si la Bulagria. Am selectat deja cateva hoteluri dar mai astept confirmari pt ele si raspunsuri la intrebari, apoi va prezint variantele

Revin

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Daca tot suntem la ...ce fac copii, sa va zic si eu ce face Ariana:

- se urca pe masinuta, se da jos, merge cu spatele
- zice gata (de fapt data) de fiecare data cand termina o activitate, sau cand se termina o melodie, cand inchid tv...
- se baga cu totul sub pat ca sa scoata cantarul si nu mai poate iesi
- face bravo, da pupic, mananaca toate scamele care le gaseste
- pune formele geometrice la locul lor, danseaza, arata nasu, ochii, butoneza telecomanda pana gaseste muzica........mai face una alta, dar astea sunt cele mai interesante
- de fapt, cel mai interesant lucru, pt ea bineneteles este ca se catara peste tot; ultimul lucru de escaladat este dulapul ei cu haine, pe care se urca in picioare ca sa poata scoate hainele din sertarul de sus http://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/10Luni#5436306069073615506 Nu am reusit sa o pozez catarata sus cu amandoua picioarele ca nu am avut curajul sa o las Se urca numai cand nu o vad

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza

10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Salutare,

Le iau pe rand:

Olga, multa sanatate ginerelui meu si multa forta tie. si

Ilinca, am tot vrut sa te intreb: tu esti suparata pe mine?! Zic si io...

Novus, ai luat si Turcia in considerare?! Sunt preturi ok si acolo si sunt suuuper faine locatiile si conditiile. Eu voi alege Turcia anul asta!

Pupici

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

seara
na, ca acum fac si eu ca bianca si niko aseara. mi-a adormit plodul la ora 8.10..efectiv a picat. oare la cat se trezeshte sa dea zapada cum spunea monique???

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

seara
na, ca acum fac si eu ca bianca si niko aseara. mi-a adormit plodul la ora 8.10..efectiv a picat. oare la cat se trezeshte sa dea zapada cum spunea monique???

25 martie 2009

Probabil la aceesi ora cu al meu, ca si el tot de la ora aia rupe patul.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

ARIS,mersi mult pentru info.Am sa merg la Grigore Alexandrescu sa intreb despre "metoda",sa intreb daca pot veni cu anestezic,ceva.Dar cred k il las,dupa 26...sa nu fie suparat de ziua lui.Urata,urata n e treaba la noi,caci putin am desfacut,sau asa era...nu pot sa imi dau seama...mai incerc pana atunci...ii fac baie in fiecare seara...sper sa mai reusesc eu ceva pe acolo...bine ca voi ati scapat si acum "e ca nou".

Noi am scapat ,acum nu mai doarme,al meu lucreaza 24 /48.Maine e in libere

Olga,ma bucur k David este mai bine.Asteptam sa se refaca complet.
Ilinca,vezi k iti las un pm imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

monnvas - care se trezeshte prima pune de cafea, da?

niko - neaparat sa intrebi daca poti sa cumperit tu. un spray lidocain e pana in 20 de lei. nu bag mana in foc ca se poate folosi in cazul asta, dar zic si eu...daca se foloseshte inainte de epiziotomie...
daca mai ai shanse manual atunci mai bine stai potolita, dar cel mai bine iti zice un doctor daca e sau nu cazul sa se intervina

olga - chiar ma gandeam ca nu ai intrat deloc azi si imi imaginam ce e pe capul tau. important e ca e mai bine

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Monica, daca te intereseaza, scanez din Brazelton capitolul despre un an. Doar ca e foarte mare, si iti spun ce subiecte atinge, daca e vreunul anume care iti face cu ochiul, rezolv maine.
Asadar:
Abilitati motorii
Somnul
Alimentatia
Dentitia
Limbajul
Invatarea
Fricile
Privind Inainte (autoafirmarea, crizele de afect, disciplina, deprinderea toaletei, muscatul, zgariatul, lovitul)

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Nu-s Monica, dar...imi permit sa te rog, cand ai timp si chef, ca nu-i graba, sa scanezi "Abilitatile motorii", "Limbajul" si "Invatarea". Sunt prea multe? Poti sa spui fara nici o jena daca sunt prea multe pagini, e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc mamici

Mi-a rupt David mainile si spatele zilele astea. Numai n brate vrea. Si cand doarme trebuie sa-l tin in brate Dimineata ce a dormit si el mai bine si am putut sa mai fac cate ceva, in rest...Si maine am musafiri

Intru mai tarziu, dupa ce-l adorm pe pici

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ayla, multumesc! Tu ai dat-o si pe Luana cu apa termala, nu?

Olga, ma bucur ca sunteti mai bine!

Mababei, da cu cine sta Calin cat esti la seriviciu? Vad ca se ocupa tare mult de el!

Chato si al meu scoate cheile din usile de la balcon si de la geamuri inca de pe la 7 luni (stiu ca era mama la noi pt botez), dar vad ca au trecut 3 luni si inapoi nu le mai pune.

Adee ce haioasa e Ariana in pozele in care e cu limba scoasa!!!

Si am vrut sa scriu mai demult dar bineinteles ca am uitat, ca de obicei, ca mi-a placut foarte mult cum canta Luana cel de-al doilea cantecel. Mai ca l-ai recunoaste si fara sa o auzi pe Monica.

Nu mai stiu care din fetele noi intreba daca mai sterilizam biberoanele. Eu da, ca asa scrie la carte, ca pana la 1 an, si daca asa scrie la carte... Dupa un an parca vad ca nu pot renunta ca, na, m-am obisnuit.

Mergi la inceput