**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Moni,Siacob,Ayda,Giova,Monitza,Mony: multumim!

Am uitat sa va spun ca nu avem inca nici un dintisor! Si nici nu se vad semne ca ar aparea in curand vreunul.Si ca Ingrid e innebunita dupa vreo 8 melodii(dintre care pe primul loc e DJ Project cu Giulia),cand le da la TV lasa tot(biberon,joaca) si pana nu se termina melodia nu mai are treaba cu nimeni..si se bucura,rade,se bataie...ma uimeste ca le recunoaste de la primele acorduri si asociaza si melodia cu imaginea(i-am pus odata melodiile la CD iar la TV era altceva...si se uita dezorientata cand la noi,cand la TV,nu recunostea "videoclipul").De asemenea admira tablourile,icoanele, "toalele" de la soacra-mea ,de la tara,de pe pereti...chiuie de bucurie cand le vede..o fi vreo artista,mai stii???

In legatura cu CM,si la mine e aiurea rau...vine regulat(de la 4 luni),dar tine vreo 9 zile(primele 3 zile doar putin,maro,apoi e foarte abundent pana la final)...si stiam ca dupa nastere se regleaza...da'de unde....singura chestie buna e ca nu ma mai doare burta absolut deloc,asa cum ma durea inainte de a ramane gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna fetelor!

La multe lunite la puii care au implinit astazi lunite si La multi ani pony si mony!

Am vazut zmeurele frumoase. nusy e o frumoasa puiuta ta.

giova sanatate multa lui Edi. sa-i treaca repede.

noce si eu stiam ca fluorul nu e prea minunat. de aia eu Anei nu i-am dat supliment de fluor si nici pasta de dinti cu fluor nu i-am luat pana la 3 ani. ii luam pasta de dinti speciala pentru bebei, din plante, care putea fi inghitita fara probleme.
e un scump Filip. cum mananca el ca un om mare
si Daria de motana m-a dat gata cum manca ea spaghete.

va citesc si eu pe cele care ati adoptat metoda blw. ma fascineaza.
mai ales ca Tudor e total impotriva mancarii. daca se poate doar lapte de la mami e perfect. cum ne pregatim sa bagam ceva in gurita e jale. inchide gurita si gata. eu inca nu reusesc sa-i dau mai mult de 30 de ml de fructe sau legume.daca nu mai deschide gura nu mai insist.
in schimb daca ii dau covrig in mana e in al 9-lea cer. nu inghite nimic din el, ca e cauciucat, dar la masat gingii e perfect.

as incerca si eu cu bucatele de fructe si legume, insa mi-e cam teama cu inecatul.
i-am dat aseara o bucatica de banana in manuta...rezultatul a fost ca era extaziat. radea in hohote numai cand imi intalnea privirea.
o sa incerc sa ma documentez si eu putin, cu privire la blw, poate baiatul meu vrea sa manance singurel.

joi primesc si eu jolly jumper-ul. cu ocazia asta imi mai odihnesc mainile, cami le-a rupt. tzopaie tot timpul. asa macar va avea confort

patricia, bine ca v-ati acomodat cu noua situatie

merg sa duc la un nani de 20-30 de minute un grasan care nu are stare

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Unguras!
Vaccinurile pentru T.B.C. si cel pentru hepatita nu se fac nici aici in Canada la bebei.Dar... doctora ne-a recomandat si noua sa le facem in cazul unui voiaj in Romania.
Fetelor referitor la cerealele pentru bebei din comert eu chiar nu ma stiu in ce poti avea incredere. Le-am incercat pana acum pe cele de orez. Le-a mancat cu placere dar cat de naturale or fi!!!!!
Voi ati incercat sa le dati zmeuricilor orez natural cu lapte! sau mamaliguta cu iaurt, lapte, branzica!
Malaiul oare de la ce varsta se oate introduce!
la toata trupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara fetele! In primul rand La multe lunite pentru bebeii sarbatoriti azi.
Giova esti o draguta , ma bucur mult ca ti-a placut bebelina mea ! Sa-ti traiasca baieteii si sa fie sanatosi!
Noi ne luptam din rasputeri cu mancarea , in sfarsit mancam dupa lupte seculare, dar in final mai mancam cate ceva.
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria6LuniJumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am reusit sa-l fac iar pe Edi sa .
I-am facut branzica cu banana...a papat bine la inceput, dupa am vazut ca o tinea in gurita...pana m-am dus sa-i pun la marco mancarea in farfurie...el a tot...si ce a mancat la pranz.
am renuntat si i-am dat cereale dintra-lea pt. somn linistit de la nestle..cu tei. le-a halit super repede...alea ii plac la nebunie. renuntam la iaurt si branzica ...poate vor veni vremuri mai bune...la gust.

Pogos noroc cu postarea ta...asa am vazut si eu mail-ul de la firma cu jolly jumper. pana le-am raspuns, m-a sunat d-na si joi il primim si noi. de abia astept.
Monitza ce i-ai dat sa manance? Peste cu branzica?
sa nu aveti reactii nasolae de la vaccin. e o dulce cum sta pe olita.
Pony pai ce mai astepti...go for bb2! sa vina fetitza! ca raducu creste el...
Mony mersi de tratatie...chiar asteptam tortul de la tine. caci azi mi-am terminat si cremesul de la mama si tortul comandat sambata. si eu vreau sa slabesc.
Badurox o ce rau imi pare ca nu am vazut emisiunea...poate mai aflam ceva...
maya.maya sa stii ca si eu m-am gandit la mamaliga. orez le putem da, noi zicem pas ca facem greu kk, de nu ii dadeam.

gata...s-a trezit gogoasa si e cam maraita. toata dupa amiaza asa a tinut-o, plangea din senin...sa mor de stiu cauza.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Mony08
Aida_m multumesc pt urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

fetelor,va rog frumos pentru bebe meu de 4 luni.cum prepar mucilagiul de orez?multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Giova Andreea are cam 8,5-8,6 kg...a luat cam putin in ultima luna dar stiu ca bebeii nu mai iau f mult in greutate de acum incolo.
Monitza86 ce frumos sta printesa ta pe olita
Unombun nu stiu cum e cu mucilagiu de orez ca pana acum nu i-am dat niciodata.

Vroiam sa intreb fetele care alapteaza, mai luati vitamine ceva? Eu nu am mai luat Elevit de vreo 3 sapt si nu stiu dc din cauza asta ma simt asa slabita...obosita...nici calciu nu am mai luat de f mult timp dar nici lactatele nu-mi mai plac, sunt asa satula de ele...
Va pupic si o noapte linistita a aveti!

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

ayda eu iau in continuare elevitul, pentru ca atunci cand il opresc incep sa fiu ametita. altfel ma simt bine.

Mergi la inceput

unombun eu stiu ca se fierbe orezul, si dupa ce strecori apa rezultata e mucilagiul. trebuie sa fie destul de consistenta si devine asa daca fierbi destul de mult.

Mergi la inceput