**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Nu stiu ce a avut Eva in seara asta..era un chef d ejoaca pe ea si inainte si dupa baie..nu mai zic in cadita. Dupa baie si masaj am zis ca s epotoleste si am puso la san, a golit unul si a inceput sa se hlizeasca iar..nici urma de somn..si din hlizirea aia mi-a vomitat tot chiar din stomacel..asa ca ne-am dus la tati in sufragerie unde cand ne-a vazut pe amandoi da-i un ras si o joaca la greu...apoi am zis ca mergem sa ii dau celalalt san..la halit repede si iar o vad ca se agita..am ridicat-o usor pe umar sa dea aerul afara si cand colo ea mi-a vomitat iar tot laptele...intr-un final a adormit asa si i-am dat ceai, abaut vreo 80 ml si acum doarme..sa vedem cand se trezeste sa papa ..sper sa se umple pana atunci sanii iarasi..ufff..ce o fi avut? de la agitatia aia si joaca sper...

Sa vedeti cum mi-a papat supa azi...am puso la masa, era destul de tarziu caci fusesem si pe afara si a si dormit..ma rog..a mancat cateva lingurite ca de obicei si gata gura punga..si aveam pe masa ceva paine asa c aintr-o doara i-am dat o coaja..mama mama ce gura mare si ce pofta..asa ca i-am pus si eu pe lingura cu supa cate o bubatia de paine cat un bob de orez si asa a mancat si ea aproape toata supa...ca niciodata. Nu i-am dat mai mult de marimea unei monede din paine dar oricum...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am mai incarcat si eu cateva poze recente cu fitzoasa.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Eva dulcica de tine ce palmier ai, frumusete cu doi dintisori!
M-C a adormit innainte sa pape la 9seara, s-a trezit dupa jumatate de ora, lapticul cald o astepta. A papat 250ml in 7 minute si a adormit la loc. Am pus-o in patut, nici nu am schimbat-o in pijamale,nu vreau sa o trezesc. Probabil pt ca azi pt prima data am trezit-o dimineata sa mergem la dentist. Normal dormea pana la 10 iar eu am trezit-o la 7. Cred ca s-au dus buitele , vroiam sa ma uit acum la baita dar daca a adormit, vad maine. SI daca au trecut o luam catinel catinel cu papita. Ca mosulicii. A, eu nu am mancat niciodata cu ea in brate, dar azi am incercat. Am mancat o banana, si i-am intins si ei sa vad daca vrea si a facut brrrrrrrrrrr si a intors capul. M-a facut de m-am uitat si la banana sa vad daca are ceva, asa reactie a avut. Nu prea e interesata. In schimb telecomanda mmmm, ce dulceata.
badurox si printesa zmeurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Multumesc pogos, pony

Piticul meu azi a papat f bine.....
S-a trezit la ora 8 dim,ca niciodata...cred ca o stiut ca e ziua lu mami si o vrut sa-i dea el primu trezirea...
asa ca la 8 jum o papat 120ml lapte.....
la 11 a papat juma de castron de banana....
la 14 a papat treisfert de castron de cartof dulce+ 150ml lapte
la 19 o papat un castronel de cereale+150ml lapte
iar la 22jum a papat 240ml lapte
la 23 somn de voie....
Azi cred ca o vrut sa-mi faca si el cadou de ziua mea de aia o mancat asa bine.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Blanca ce frumos rade bubi mic....ai o dulceata de fetita

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!De cateva zile Balazs se trezeste noaptea mai des,maraie,papa tzitzi si adoarme foarte-foarte greu.....si pe la 7 desteptarea......asa ca sunt varza,mi-e somn non-stop....Giova,am si eu cana de la DM,si Balazs e cel mai faricit cand ii dau sa bea apa din ea.....I-o dau asa,de fun,pt. ca primeste tzitzi pt. sete,dar rade si chiuie cand ii aduc un pic de apa....si se descurca chiar binisor.....Blanca,ce frumoasa e EvaCodite,codite,ha?Vad ca si ea se joaca cu cutia de la servetelele umede.....si la noi e una dintre jucariile favoritePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Edi a marait de 2 ori...ultima data dim. la 7 cand i-am dat tzitzi.
In piureul de dim. de fructe i-am bagat si 2 lingurite dintr-un borcanas cu piure de prune. Poate avem scaun mai moale, ca deja para nu mai are efect laxativ la noi.

Ayda pare mai grasuna in poze...sau doar la fatza e bucalata?
eu nu mai iau de mult vitaminele...nu simt nimic, doar ca mi-au aparut vreo 2 carii. cred ca ar trebui sa le reiau, si asa am 2 blistere in sertar sa nu le arunc ca au costat ceva.
Blanca deci si bubu mic a ? parca s-au inteles...of...of...
doamne ce dulce este si avem deja coditza. mor cand o vad ce dulce este...
Ungaras si noi suntem fani telecomanda si mobil...urla cand ne vede cu ele...telecomanda a mai mozolit-o el, dar mobilul no way.
Pooh il chinuie dintisorii? of....
eu nu i-am dat inca cana...apa bea inca din bibe ala mic de la Avent - cel din trusa cu pompa. eu ii mai dau dupa cereale cu lapte sau noaptea cand mai maraie.

gata pauza. trebuie sa-i dau tzitzi ca deja face urat.
o zi faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Neatza si de la noi!
Noi inca mai avem un pic de rosu in gat dar cel putin am scapat de nas curgator. Pana la urma nu i-am mai dat antibioticul.
Noi nu prea vrem sa papam nimic in afara de tzatzi. Ieri m-am muls un pic si i-am dat bibe, radea si batea in el ... molfaia tetina dar cand ii curgea laptic se stramba de ziceai ca bea lamaie. Sa mor de inteleg. Cu mancarica stam f prost. La 7 papam tzatzi, dupa aceea la 12 jumate niste suc de mar cu morcov sau piure de caise dar f putin spre disperarea mea, la 15 jumate ii dau piure de legume din care papa doar vreo 2-3 lingurite, la 19 tzatzi si la 22-22:30 iar tzatzi. Si dupa fiecare "masa de solide" tzatzi. Nu stiu cum sa o iau ce sa-i dau ca sa pape si ea.
Giova - sanatate micutului Edi.
Blanca - ce pletute are micuta, noi suntem chelioase tare.
Noce - e scump tare Filip cum papa el singurel, ma uit mereu pe blogul tau. Ma mai inspir.
Motana - e dulce tare Daria cum papa ea spaghete.
Aseara i-am luat scaunel de masa si olita. De saptamana asta ma apuc serios de treaba sa o invat.

Andra_80, mamica fericita de Daria Antonia (06.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Buna dimi si de la noi!
am trecut cu bine de vaccin fara febra,in schimb tot asa maraita noaptea si agitata.Aseara parca avea piper in fundulet era de o energie iesita din comun se invartea de pe o parte pe alta,se ridicain fundulet din pozitia culcat(pt prima oara cand am vazut-o),tipa vorbea in legea ei...Mie imi era un somn de abia mai imi tineam pleoapele iar ea nici o treaba nu avea abia e la 12 am reusit sa adormim urmmand nenumarate treziri.Sunt chiauna si astazi.
Badurox am hotarat ca din momentul in care sta stabil in sezut am sa o pun pe olita.Binenteles sa nu-ti imaginezi ca face numai la olita .Mi-am facut un obicei sa o asez cand se trezeste dimineta,dupa fiecare somnic si cand o vad ca se strange atunci de obicei face treaba mare.Numai pisu mai face in pampers,ideea e ca trebuie putin sa o urmaresti.O pun pe olita doar ziua deocamdata!
Giova ieri i-am dat sa pape la pranz file de cod cu branzica ,i-a placut ca a papat tot cat i-am facut ,bine ca nu i-am facut nici9 mult ca nu stiam daca o sa-i placa,dar a mers .I-am pus foarte putin peste.Ne bucuram ca ne-am mai diversificat.
Ayda_m eu am luat centrum materna din luna a 5 de graviditate pana cand a implinit stefania 4 luni,apoi am renuntat.DE fapt uitam sa le mai iau si m-am lasat de sportul asta.Nu am simtit nimic deosebit de cand nu le mai iau
Mony a stiut Denis ca este ziua ta si a vrut sa fie dragals cu ine si ascultator!

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am pus si eu poze noi, de aici http://www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-02-04/19:05:21 in jos.

Monitza dar a fost bun la gust...ca e cam ciudata combinatia. eu nu i-am dat inca peste...mai astept putin.
Andra super, sunteti pe drumul cel bun.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput