**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**
Raspunsuri - Pagina 4
siacob spune:
La multi ani, Pony si Mony!
Eu iar pe fuga...am iesit putin pe-afara cu Beatrice in brate, n-am putut sta prea mult si din pacate nu pot scoate caruciorul sub nicio forma. Mai ies si mai tarziu, caci tareee frumos e.
Noce tare musculoasa te mai faci dupa iarna asta! Te admir ca iesi cu carutul prin troiene. Eu m-am lasat pagubasa zilele astea.
Giova sanatate multa lui Edi. Tare mai trage saracutul cu otitele astea. Cred si eu ca nu ii place antibioticul. Insanatosire grabnica!
mqqm Beatrice s-a intors prima data spre stanga de pe spate pe burta si deloc spre dreapta. Cand a invatat si rostogolirea de pe burta pe spate a fost tot spre stanga si abia de vreo 2 saptamani se intoarce si spre dreapta dar nu foarte des. Misuna in continuu dar cu preferita clar spre stanga. In acelasi timp tot ce apuca o face numai cu manuta dreapta, de dormit n-are preferinte.
nusy ce mare a crescut Ingrid! N-am mai vazut-o de foarte multa vreme, are niste ochisori superbi!
ayda_m spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi Pony si Mony08 si urez si eu LA MULTE LUNITE!!!!Ingrid Cristiana,Tudor Mihai,Balasz,Andreea,Andrei Daniel
Multumim mult pentru urari...am facut 7 lunite azi, suntem fetita mare
Giova, multa sanatate lui Edi! Saracutul prin ce trece!
Cornelia,felicitari pentru evolutia lui Vladimir.
Tanimi,in leg cu Cm si mie mi-a venit o singura data pe 2 decembrie destul de mult si de atunci nimic..nu a mai venit..poate din cauza ca alaptez vine atat de neregulat...dar eu ma bucur ca nu mi-e asa dor de el
Nusy, superba Ingrid si ce fetita mare e!
Si Andreea se intoarce doar pe partea dreapta dar jucariile le apuca cu ambele maini.
Avem pozici noi http://family.webshots.com/photo/2326215410106074700FUdJTI
Va pupam...nu reusesc sa scriu ca e in brate si mi-a scotocit in sertar, mi-a facut "ordine"
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Moniland spune:
Legat de partea preferata, eu am auzit varianta ca nu foloseste pe aceea ca o menajeaza.
Giova, of ce greu trebuie sa fie cu pb cu urechiusa. Sanatate multa!
nusy, ce mare si frumoasa e Ingrid.
Elena, of prin ce emotii cu prima febra... tind sa cred ca sunt de la dintisori.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
noce spune:
moamaaa, ce vreme frumoasa, soare, 7-8 grade, super de plimbare! Aleile in parc netezite frumos, m-am plans degeaba de impinsul carutului. tare primarul poteras! Doar vreo 2 m pe trotuar am ridicat carutul si acolo m-a ajutat o doamna draguta. M-am intors bine dispusa de la plimbare
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms
Giova spune:
am rezolvat rapid cu dosarul lui Marco pt. alocatie...am cumparat niste carti de la Libraria Adevarul si pe urma am mers aproape de noi la colegele cu care am lucrat acum vreo 5 ani- si-au mutat biroul intr-un complex vecin de blocuri si l-am dus si pe edi sa-l cunoasca.
a fost tare zambaret si rusinos piciul meu, dar foarte cumintel.
am venit acasa, a papat, a baut laptic si somn.
astept sa se trezeasca si sa mergem sa-l luam pe Marco de la inot.
ma pun sa citesc si revin.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
Multumesc fetelor pt. gandurile bune. sa dea DD sa nu mai trecem prin asta. este un renumit ORL_ist si sper sa o scoatem la capat.
Ungaras eu stiu ca TBC-ul il face in maternitate...chiar acum e mare scandal la noi ca e criza de el si nu au vaccinat nou-nascutii.
Nusy mai ce splendoare ai tu acolo. e superba zambareata si ce fain sta in 4 labe si ridicata.
Noce m-ai facut curioasa...trebuie sa aprofundez problema asta. sper sa gasesc info pe net sa nu te bat pe tine la cap.
Super ca a fost ok la plimbarica...eu am impins caruciorul pe gheata ieri...caci prin zapada m-am impotmolit.
Patricia ma bucur ca te-ai acomodat cu jobul si Andrei cu socrella.
Ayda e o frumoasa Andreea. cate kg are?
gata s-a trezit gogoasa si e maraita...si eu vroiam sa termin de calcat.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
MONITZA86 spune:
Am revenit!Am fost la vaccin avem pauza pana la 1 anisor,gata cu intepaturile.Avem 9.100 si 74 cm.Am plans putin dar a trecut repede speram sa nu faca febra, si asa noaptea este maraita speram sa nu avem prea multe efecte.Astazi am papat peste cu branzica si i-a placut.
Tanimi referitor la Cm si eu am avut in decembrie pt prima data intr-adevar mai abundent in ianuarie pauza si acum suntem pe rosu.
Nusy ce bondocel dragalas avem!
Siacob ce bine ca o scoti pe Beatrice afara cu siguranta adoarme la aer!
Ayda o dulcica de fetita ai acolo!
Sa va aratam cum stam noi pe olita:aici
Gata mai mergem si noi la treaba am o gramada de calcat
pupici
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
pony spune:
Multumesc fetelor pentru urari Corina1982, Monitza86, Giova,Nusy, Pooh, Tanimi, PatriciaArdeleanu, Moniland, Siacob
Visul meu e sa-l cresc mare pe raducu si sa am si nepotei Dar pana atunci vreau sa-i mai fac o surioara
badurox spune:
Noce, Andreea, Ungaras, Giova
Sanatate multa micutului, Giova si sa-ti dea Dumnezeu putere sa rezisti. Chiar azi a dat o emisiune pe Antena2 despre otita si timpan fisurat si e intradevar destul de grav dk nu e tratat corespunzator. Pupic dulce si multa sanatate!
Monitza, a facut la olitza la 6 luni????? Da cum a facut? Ti-ai dat tu seama ca face si-ai pus-o, sau s-a cerut ea?
Ungaras m-am tot fgandit la tine si la micuta MC si eu cred ca ar trebui s-o iei foarte, foarte incet. Cu iris am inceput cu suc de morcov cand inca n-avea 3 luni: o lingurita, a doua zi 2 lingurite, etc. Cand am ajuns la 15-20 lingurite i-am pus si suc de mar si n-am mai tinut cont de cantitate. Dar a durat destul timp pana am ajuns la performanta asta si din cauza ca ea e foarte sensibila la alimente noi. Deci sfatul meu e sa ai rabdare. Despre autodiversificare nush ce sa zic, mie mi se pare devreme. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar asta e parerea mea. Este foarte frumos gandul ca am putea sta toti trei la masa si copilul sa pape singurel ce-i place, dar eu n-o vad pe a mea facand asta. Nici nu i-am dat nimic solid pana acum, tot ce a primit a fost sucul de mar si morcov dimineata, supa strecurata de la pranz (nimic pasat in ea) si cerealele de seara, care sunt f putin grosute. Asa ca imi surade ideea diversificarii, dar nu acum, o sa mai astept. Bine, ca mie nici banana nu mi se pare potrivita acum, dar asta e o alta discutie. Eu zic ca e bine sa intrerupi diversificarea pana ii trec petele rosii si cand incerci din nou, introdu numai cate un aliment o data, ca sa vezi la ce e alergica.
si sa auzim de bine
DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845
Mony08 spune:
Multumesc Corinna1982, MONITZA86, Giova, nusy, tanimi, PatriciaArdeleanu, Moniland, siacob, ayda_m, dam tort ... am pregatit de toate pt azi ca doar v-am promis...va
nusy ce fetita mare si frumoasa ai.
Giova imi pare rau ca tre sa treaca saracutul Edi prin atatea...insanatosire grabnica.
tanimi la mine a venit de la 4 luni si tot asa cu dureri si vascos si m-a tinut o saptamana...pe mine ma tinea 4 zile dar na...si de atunci tot asa in fiecare luna
ayda_m si la printesa ta ii plac sticlele...ca si al meu e innebunit dupa sticle....ai o scumpete de fetita.
MONITZA86 ce tare e pe olita si ce frumoasa olita are.
Apropo fetele de la e varsta puneti copilasii pe olita?
Noi azi am papat cartof dulce si i-a placut f mult...a papat apropae tot,dar sa va zic secretul,ca lui nu-i plac legumele....dupa ce am facut cartofelul la blender am pus o lingurita de lapte si yammy yammy e i-a mai placut.
La multi ani PONY
La multe lunite:
Ingrid Cristiana de Nusy
Tudor Mihai de Bia
Andreea Teodora de Ayda_M
Balasz de Pooh
Andreea de Dianka_md
Andrei Daniel de PatriciaArdeleanu
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni