**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudyyya spune:

as vrea sa mai adaug k este nascuta la 35sapt,2440g,47cm,apgar9,ora14:45

http://picasaweb.google.com/claudyyya/Printeselehttp://picasaweb.google.com/claudyyya/Printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!!!Azi a dormit balazs mai ok la noapte,implicit si euAcum savurez cafeaua......Apropos de olita,eu nici nu-mi bat capul sa-l pun pe BB,consider ca e mmmult prea mic pt. asa ceva.....Cu Timea am incercat mai devreme,oricum,dupa 1 an,fara prea mari succese,total s-a dezvatat de scutece dupa 2 anisori,asa ca deocamdata nu ma complic si nu ma stresez.....O zi faina sa aveti!E WE!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Fetele, ma confrunt cu o "situatie" : Iarina de ceva vreme 2-3 saptamani doarme rau noaptea din cauza ... partzurilor. Nu stiu cum si de ce, dar efectiv plange in somn inainte de "eveniment", plus ca uneori se trezeste. Nu inteleg de ce, eu nu am schimbat nimic in alimentatia mea; oare are legatura cu diversificarea? Ea se partzunea si inainte, dar fara "spectacol". Ce sa fac oare?

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Uite ca si eu vroiam sa spun despre olita acelasi lucru ca si Pooh: pana in jur de doi ani nu are rost sa va stresati. Probabil ca pot fi "dresati" si inainte, dar nu ar enici un sens. Abia atunci vor fi pregatti. Norocul nostru e ca ei sunt nascuti vara si va fi tocmai bine atunci sa ii lasam fara scutecel .

mQQm, asa deci cu mamaliga. Bine, cu Vladimir nu am avut probleme cu alergiile. Mai aman oricum un pic mamaliguta.

Noce, ma minunez cat de frumos a "crescut" Filip si cate lucruri face. Ce frumos mananca el. Bravo mami! (eu recumosc, nu sunt fana in totalitate a AP si autodiversificarii, dar tie si lui Filip vi s-au potrivit manusa)

Sara_amira si Vladimir zice baba. Nu ii spune sotului , dar la noi mama e sigura ca se refera la ea si nu se simte defel jignita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, zmeurici dragi!
A adormit juniorul asa ca pot scrie in voie...
Claudia, bine ai venit in tufa! Sa-ti traiasca printesele!
Flosideea, casa de piatra! Si felicitari pentru proaspatul crestinat!
Adina, lasa-l mama sa se chinuie, ca doar asa invata. Sa nu ai impresia ca se chinuie prea tare, ca azi e in genunchi si-n cap, maine deja merge de-a busilea. Dar are nevoie de exercitiile astea ca sa invete. David toata ziua e in cap....cu fundu-n sus si pe varfuri, dar incet incet vad ca progreseaza si acusica o sa mearga si el bine in patru labute. Si e asa de satisfacut cand ajunge in punctul stabilit si scoate un chiot voios cu jucaria in mana (pe care o urmarea de la inceput).
ayda_m, ma iau niste emotii la fiecare mesaj al tau, mi-e asa de dor de burtica si de senzatiile pe care le aveam cand eram insarcinata. Da Doamne sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de ea impreuna cu familia ta. E absolut minunat! Sa ne povestesti cat mai multe!!!
monica2008, ma bucur mult ca a decurs bine operatia. Tinem pumnii sa se refaca repede mami tau! Multa sanatate!

Eu la olita nici nu m-am gandit, poate cand o sa depaseasca un an...nu cred ca-si da seama de ceva acum, asa ca degeaba m-as chinui.

tanimi, exact asa si David al meu...plangea in somn, se trezea, tragea un partz sau mai multe si adormea instantaneu inapoi. Nici eu nu adaugasem nimic nou in alimentatie, dar m-am gandit ca o fi de la cartof ca am auzit ca baloneaza, asa ca l-am scos. Parca a fost putin mai bine de atunci, dar nu bag mana-n foc ca de la cartof era. Poate sistemul lor digestiv inca se obisnuieste cu alimentele noi si poate o perioada o sa fie asa, cine stie.

Ia uitati ce pinguin mic am eu aici:
http://picasaweb.google.com/Iulia.Ciurea/LunaAOpta#5437274600237410770

Si sa vedeti cum arata Piatra Neamtul azi dimineata:
http://picasaweb.google.com/Iulia.Ciurea/PiatraNeamtIarna#5437280455037082546

Va pupacesc cu drag! Ma duc sa ma uit la Filip cum papa!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

neata si de la noi!
Am vazut ca dezbateti subiectul Olita.Eu am nceput sa o pun pe olita pe Stefania de la 6 luni dupa ce in prealabil am cerut si parerea dr.Daca sta bine in sezut si soldul este matur conform ecografiei de sold nu exista niciun risc.Diversificarea creeaza urina scaunul mai acide si zona genitala este predispusa la iritatii si infectii.Oricum la varsta asta nu-si dau seama de faza cu olita,si oricum este mai usor de modelat.Eu sunt pro olita si nu vreau sa intru in contradictie cu nimeni asta este strict parerea mea,si oricum fiecare isi creste odorul in felul lui.
Cat despre premergator nu am o parerea atat de buna avand in vedere ca are mai miulte dezavantaje decat rezulatate bune asa ca nu aam de gand sa-l folosesc.
Premergator=deformatie inghinala,intarzierea mersului,pericol de accidente,deformarea mersului
Tanimi si eu trec prin situatia cu partzurile seara care se lasa cu plans.Chiar nu stiu ce le provoaca.AMm incercat sa-i dau ceiut BAbyCALm sau BAby drink si s-a mai linistit.
merg sa adorm zmeurica

Ayda felitari, sa ai o sarcina usoara.

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am avut o noapte . treziri multe si dese...tipa, dar el dormea...se linistea dupa calma baby, orajel sau \degetul in guritza.
numai dim. a primit.

am dus pe marco la patinoar, Edi dormea in masina, asa ca l-am filmat putin, dupa care shopping in Auchan si acasa.

a venit jolly jumperul, sare Edi in el ca o maimutica. Doamne ce-i place. L-am filmat, sper sa pun filmuletele. cred ca se vad cam naspa, ca sunt facute cu un ap. mai vechi, dar daca filmam cu camera cine stie cand le mai puneam.
ne place tare mult...este super facut si are sisteme misto de siguranta.

revin mai tarziu,....cand sper sa si citesc ce-ati scris.

Numai acum mi-am baut de dim. si deja m-a luat durerea de cap.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Monica, o sa fie bine mami tau! Ce a fost mai greu a trecut! Ii transmitem si noi gandurile noastre bune.

Sara_amira, noi incercam sa-l culcam [e ;a 7, dar de multe ori adoarm inainte. Cred ca puteti sa va culcati si voi odata cu ea mai devreme, sa fie intuneric si liniste in casa, poate si nisye cantece de leagan in surdina. Stii ce bine se doarme de la 7.30? De multe ori ma culc si eu odata cu Filip. Cel mai dulce somn!

Mqqm, multumim pentru lista si pentru info despre porumb. Chiar ma gandeam ca daca ii da de gust, nu o sa mai pape cerealele sanatoase.

Cornelia multumim.

Claudia welcome [hug]

Despre olita, stiu ca before pempers copiii erau invatati de foarte devreme, pe noi ne-a pus mamaia de la vreo 6 luni, o s-o mai intreb azi.Si eu as vrea sa-l pun macar pt kk, dar recunosc ca-s comoda. El face pe la 6.30 dimineata si prefer sa mai stau in pat in timpul asta.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul

www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

va salutam si noi...si va multumim pt urari.a fost botezul lui Denisor pt ca am facut si cununia religioasa si in post nu ne dadea nimeni dezlegare pt ea,doar pt botez.asa ca am fost nevoiti sa mai asteptam,dar acum asteptam pozicile ,probabil pe saptamana viitoare.cum le primesc,pun si`aici,promit!
in rest sa stiti ca noi vrem sa mergem direct,se ridica in picioare(se agata de barele de la patut si se ridica,de centru la fel,de pernele de la canapea etc),ne plac la nebunie reclamele si telecomanda si papam tot .am descoperit ca daca`l tin in brate si`i dau sa pape si mananc si eu odata cu el,papa tot.asa ca si sa vreau nu pot sa nu mananc.oricum,nu este zi sa nu`i multumesc lui Dumnezeu pt minunea ce ne`a dat`o si asa ma bucur ca nu e mofturos...iar la sfarsit bat din palme si strig "bravoo" si asa se bucura.rade in hohote.
ayda ma bucur pt samburel,iti doresc o sarcina usoara si la termen!offf,m`am emotionat toata.ce norocoasa esti...
Sa fiu sincera,tot cu gandul la micutul Edisor sunt.of of of,prin cate trece si ce curajos e!!un adevarat barbatel!
eu mai am de citit,am frunzarit eu asa,dar am uitat in mare parte pt ca cu Denisor in brate nu pot fi foarte atenta,acum vad ca sta in patut cu jucariile,pana si tv`ul e indreptat spre el .
noi diseara plecam la Sinaia si mai venim duminica acasa.mai schimbam putin decorul.abia astept ca n`am mai mers demult si mai ales sa petrecem 2 nopti acolo de cand eram insarcinata....daca mai sta Denis in patut ma pun pe citit si sa raspund si eu putin.va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

tanimi eu cu asa ceva ma confruntam pana sa incep diversificarea,atunci facea kk o data pe saptamana,uneori singur alteori cu supozitor.de cand papam si altceva,face zilnic cate putin,o data la 2 zile mult dar nu ne mai supara parturile deloc.dar la noi para a facut minuni.pana sa i`o dau a fost jale,acum papam 1 para pe zi si e ok.chiar nu stiu ce sa zic..
Giova sa stapaniti sanatosi jumpeerul!vrem filmulete!imi pare rau pt azi`noapte!
uliiasi frumos pinguin,frumos...numa` bun de papat cioculetul!
noce in privinta dormitului devreme iti dau dreptate.aseara am experimentat si eu.la 19 eram toti 3 in pat,Denis a adormit si`am zis ca dorm si eu ,ca mai mult de 30 min nu va dormi.ne`am mai trezit la 23,apoi la 2 jum.dar la 6 jum era fresh si eu as mai fi lenevit putin in pat.
mai citesc,mai revin...

Mergi la inceput