**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
asa...am pus legumele in streamer, imediat imi pun si carnea pe gratar.
de azi sunt la dieta...am laut o groaza de produse dietetice, ciocolata neagra...in caz ca nu rezist, piept de pui...ma diversific si eu alaturi de Edisor.
Clara ce frumos... noi doar visam la un asemenea cartier cu case..linistit, pe unde se pot juca copiii, oamenii alearga, plin de copaci pe strazi...sweet dreams.
Corinadana si voi tot pe-acolo locuiti...alergati pe plaja
. vreau si eu
.
Mai fetelor...de ce nu puneti niste poze cu cartierele voastre...sunt tare curioasa sa le vad si altfel...decat in filme.
Oricum...asteptam sa mai creasca si Edi si cedrem viza de America...sa o vizitam, tare ne dorim.
Pogos, Tudorel al tau ia in greutate ca un bb de 3-4 luni
. normal ca nu renunta la laptic
. dar totusi trebuie incercat si altceva...am auzit destui copii care nu au vrut sa manance si tare se chinuie parintii si acum cu ei...nu mai zic ca mancau paserat pana pe la 4 ani
.
Mi-a venit jumperul. e super misto si Edi incantat!
Ungaras se pare ca zmeuricilor le p[lace PARA. toti sunt mari amatori de acest fruct.
Noce, Pooh a gasit cuvantul potrivit pt. Filip...echilibrat! si asta multumita tie. tare linistita te vad si pe tine, cu o bogata viata spirituala si de aici a luat si piticul tau.
Monica ma
pt. mama ta. doamne ajuta sa fie recuperarea buna si rapida.
Claudia am notat datele. nu ne zici si numele surioarei si data nasterii?. in cel mai scurt timp va trec in lista, daca nu o face altcineva intre timp.
vad ca esti din Timisoara...in ce zona stati?
Pooh super ca ati avut o noapte linistita.
asa si eu cu olita...Marco de la 2 anisori, i-au luat pampersul la cresa...asa ca a trebuit s aincep si eu acasa. in 4 luni am scapat de el
.
Cornelia la asta ma gandeam si eu...pe Marco l-au lasat la cresa din ian. fara pampers. acasa la fel...asa ca a fost mai naspa ca era frig. dar zmeuricile noastre vor fi numai bune de lasat fara...eu chiar vreau sa incerc putin si vara asta...sa vedem ce iese.
Tanimi nu stiu ce sa zic...la noi urla, dar nu din cauza partzurilor
.
Uliiasi ce zapada la voi!!! doamne frumos este David...4 dintisori aveti? numai un zambet pe el, e mortal.
fug sa pun masa. revin mai tarziu.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
icmanu spune:
Si eu am pus fata la olita mai mult din curiozitate, oricum e cam mare olita asta pt ea. Dar spre surprinderea mea de cate ori am pus-o( in special dupa masa) a facut ambele "treburi"
. Asa stam noi la olita .
Noua nu prea ne mai place marul. Se cam strambva de la el, cred ca s-a saturat de atata mar.
Zicem si noi A-PA, PA-PA, TA-TA si BA-BA. Iar cand vrea ceva sau undeva tipa cat poate de tare. Nu mai are stare, nu mai sta deloc, se plictiseste repede si trebuie sa-i schimb locul des. Merge taras, in patru labe, daca o tii de manute face si pasi.![]()
Seara cad lata dupa ce adorme ea. Vad ca si-a schimbat programul de somn. Daca inainte se culca la 12-1 acum la 10 jumate deja doarme iar la 8 dimineata e in picioare.
http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu
pogos spune:
buna mamici!
am primit si noi azi jolly jumper-ul. e super incantat de el. Ana sta in fata lui si el tzopaie continuu.
cat despre olita...mai avem de asteptat. eu pe ana am pus-o dupa 8-9 luni sa stea pe olita dimineata, doar ca sa se obisnuiasca cu ea. asa voi face si la Tudor.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."
pogos spune:
giova, da, tudor ia bine in greutate. eu oricum, incerc sa-i dau zilnic cate ceva de papa. o gurita 2 acolo, cat sa simta alt gust. nu-l fortez ca dupa aia dau in altele. o sa-l mai las sa se si joace cu mancarea, sa mai bage singurel in gurita. pana la urma o sa manance el ceva acolo. asta e, sunt obisnuita cu copil care nu mananca.
sanatosi sa fie.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."
Corinna1982 spune:
Mi se pare mie sau s-a mai inveselit atmosfera de cand ne-a dat Ayda vestea cea buna? Sa cresti un copil poate fi greu, stresant, chiar coplesitor, dar ce BUCURIE ne aduce un copil chiar din momentul in care el e doar un samburel!
Iar acum o sa scot
pentru Noce, Pony si cine se mai inscrie la "munca" !!!!
Casa de piatra flosideea! Si
micului crestinat!
sarbatoritilor zilei si
Ely_ct!!!
pony spune:
Buna si de la noi,
Corina1982 multumesc frumos pentru
dar tb sa mai astept un pic
ca nu mi-a trecut inca ceza.
giova
pe edisor sa se faca bine
flosideea abia astept pozicile
pooh spune:
Pogos,nici Balazs nu e ff. incamtat de mancarea solida....ba din contra,pe zi ce trece e tot mai dependent de tzitzi

Eu nu-mi fac probleme deocamdata,are timp sa pape mancare solida toata viata......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Icmanu delia sta foarte bine in fundic. al meu se lasa in fata...
Pogos nu stiu cum zici ca nu mananca Ana ca arata foarte bine. nu ca slabanogul meu...
Flosideea ma bucur ca ati reusit sa va cununati si religios. abia asteptam pozele.
Ayda chiar ieri am vazut o emisiune la tv cu FIV. chiar ca e o minune ce ti s-a intamplat. DD a avut grija de voi
!
Pony, Noce scoatem majoretele pt. voi!
La noi, amandoi au venit din prima incercare...oricum, procesul in sine e unul placut
, asa ca nu pierdeti nimic.
a inceput si Edi sa se tariae si sa-si ridice fundicul. doar ca fatza ii e varza, mai ales obrajii ca se sprijina pe ei, nu in maini
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
tanimi spune:
Fetele, merci de raspuns
.
Eu nu stiu de la ce sunt partzurile astea care ne supara; ea kk face zilnic, uneori de 2 ori pe zi, para papam odata la 2 zile, cartof nu ii dau deoarece suntem dolofane (as you can see
). Am incercat sa ii dau iaurt - nu i-a placut, mai mult dupa ce i-am dat 2 linguritze s-a rosit in jurul guritzei, asa ca am renuntat. Incercam mai incolo.
Ayda felicitari! Sa iti ajute DD sa ai o sarcina usoara si un al doilea bb sanatos! Mi s-a facut si mie pofta, doar ca la noi e mai complicat ... asa ca asteptam si ... vom vedea daca o sa avem "verde" pentru bb2.
Pupam tufa de zmeurici frumoase!
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
chance2008 spune:
dupa ce ca abia ne aajungem cu cititul, am scris un cearsaf pe care l-am pierdut pentru ca nu ma logasem...asa ca o iau de la capat!!!
aydafelicitari pentru samburel!! tu ai nascut normal? ca eu cu cezariana am interzis 2 ani la proiectul bb2!
sara_amirasi maria mea tot la 11-12 se culca... trage un somn de juma de ora pe la 7, fara de care nu se poate..ca altfel e tare maraita si apoi pana la 11 dans... e exact programul pe care il avea mami cand ea era in burtica,,, si si-l respecta de cand era mica mica
oricum, noua ne convine, ca tati vine pe la 10 jumate si se mai joaca si cu el.. daca va inchipuiti ca pe la 11 ea mai "sta la masa" si cu tati...
in schimb diminata pana la 9 jumate nu am traba cu ea. . cu tzatza in gura din ora in ora la maraiala, nu va inchipuiti ca doarme ea asa...
monica2008ce a fost mai greu a trecut... acum moralul si increderea in DD ca va fi bine conteaza
mqqmsi mariei ii place mamaliga... bineinteles, cu sare, si painea pe care o linge/suge de parca face incantatii. ca s aputem sta linitsiti la masa, ii dam copilului o coaja de paine si.. e liniste
vorba lui noce.. inseamna ca am trecut testul glutenului????![]()
tanimi, problema cu partzurile in somn o avem si noi.. se agita de zici ca e sarpe in pat.. eu ii dau in criza gripe water si o calmeaza instant... mai spunea cineva de biotics baby...
Flosideea, casa de piatra! felicitari pentru micutulcrestinat!
adina, nici mariei nu ii place prea mult in 4 labe, dar a descoperit miscarea aia
de dute-vino si cand se arunca o data, zici ca se duce de-a berbeleacul. cand oboseste se enervaza si scartaie si revenimla pozitia initiala(in funduletz)oricum, a evoluat mult....inainte cadea in nas si scartaia de acolo, ca ii oboseau manutzele,,,
uliiasipupam pinguinul
giova
si voi cu treziri dese... of.. ce mai face urechiusa?? te admir de nu mai pot la cat de activa esti!!! si cu marco, si cu casa, si cu edi...si cu forumul... eu cadeam sigur in depresie...

noceimi inspiri o stare de liniste de adevarata happy mami... felicitari pt BLW si mersi pentru ponturi,,, maria era sa linga ecranul monitorului cand l-a vazut pe filip mancand...
nu mai stiu pe cine sa salut!! iar am facut un cearsaf...
despre noi??? zicem apasat ma-ma...bine, e o combinatie mai mult de me-ma, ma-me, dar eu parta care ma intereseaza...
..ea spune numai cand e suparata si cauta alinare!! cred ca la ea me-me inseamna tzatza...
am fost racite.. am avut febra mare si ne-a curs nasucul, dar am fost o mamica calma, care a bagat nurofen, ser fiziologic si sosete cu otet si a stat sa vada ce se intampla, cum lupta organismul copilului cu raceala, inainte de a fugi la doctor, care sigur ne baga antibiotic.. si?? rezultatul?? in 24 de ore nu a mai avut nimikkk
stam fff bine in funduletz, am sta numai in picioare, facem pasi, vrem tot timpul ceva nou.. adoram telecomanda si telefoanele mobile, cunoastem cand se deschide usa de la intrare si zambim ca la poza ca stim ca tre sa apara cineva nou pe acolo...
poze si filmulete cu noi http://picasaweb.google.ro/gaiu270709
mami de maria- 27 iulie 2009