**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ayda daca samburelul tau are 6 saptamani inseamna ca a fost cadou de la Mos Craciun...vezi exista, minunile se pot intampla

Ce frumos

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Noce daca ar fi dupa ultima menstruatie ar tb sa fie sarcina de 10 sapt si DPN in sept dar in timpul alaptarii CM vine neregulat si ovulatia e intarziata...dupa masuratori avem 6 saptamani si 3 zile..DPN ar fi in octombrie la inceput

Ayda 6+ si mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Ayda- felicitari si sarcina usoara
fetelor la ce ora dorm copiii vostri?A mea la 23.00 si mi se pare f tarziu.Baie ii fac o data la 2 zile. Cand nu ii fac o spal la chiuveta pe fata, maini, fundulet picioruse.
Are un chef de joaca... si azi a dormit foarte intrerupt, presupun eu ca din cauza gingiilor.Sa iasa odata ca m-am saturat...
I-am facut si eu iaurt de casa si s-a strambat a mancat maxim 5 lingurite.Cel mai mult ii place piureul de legume cu carnita.Mananaca un castronel plin.

O seara linistita va doresc si fara treziri dese.Eu nici nu stiu la cat cere Sara sa manance, doar o iau din pat si o pun la tzatzi si apoi se autoserveste pana ma trezesc...cu un picior in gura

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Noce- da ANNE.Desi eu as vrea sa zica MAMA suna asa de frumos MAMA.Ti se umple gura cand o zici...Ta-su vrea BABA sa i se zica asa ca l-a ascultatCand ma gandesc ca o sa invete doua limbi asa de mica....sper sa nu le pocesca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

noce, atunci stie el ce stie . atata timp cat ia in greutate nu ma mai stresez. o sa manance el candva

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara fetele
AYDA felicitari pt samburel,sa dea DUMNEZEU sa fie totul bine pna la sf celor 40 de saptamani
eu nu prea am mai intrat am fost stresata cu operatia mamei.astazi pe la 7 a iesit din operatie cica totul a decurs bine,mami se simtea bine...acuma sa vedem maine..DOAMNE ajuta sa fie bine.eu de 2 zile parca sunt aeriana imi vine numai sa plang...vreau sa fie bine mami meu.va las mai intru maine.va pup

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

CORINADANA- noi de curind ne-am mutat din West LA in Sherman Oaks, pe Valley Vista, chiar la piciorul dealului. O sa mergem si la malul oceanului, deja am fost si am facut o sedinta foto cu buni care locuieste in Long Beach, linga ocean. Da' nu o sa ocolim nici noi plajele ca ne sunt tare dragi. Insa pentru joggingul de zi cu zi, de dat suncutele jos, folosim vecinitatile si canioanele din zona. Voi pe unde stati poate ne si vedem la un moment dat?

NOCE - va asteptam cu mare drag. Chiar si intr-o vacanta daca nu vreti sa veniti sa va stabiliti pe aici.

Pupici,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un copchil nazdravan- 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Mersi, moniland! Acu' mie imi convine explicatia asta cel mai mult. Fetele, care mai mergeti la dr si intrebati de treaba asta, scrieti si aici.

Porumbul zice-se ca are risc de alergie, nu are aport nutritiv si se recomanda mai tarziu. Am aflat eu in ziua in care tocmai a terminat mama de gatit mamaliga fara sare, sa dam si cupilului.

Ayda, felicitari!

Bebelusii in poze se fac si mai dragalasi decat inainte, cand nu mai credeam ca e posibil asa ceva, iata.

Pentru fetele cu teama de alergii si intolerante alimentare, www.borstvoeding.com/voedselintroductie/schema/engels.html" target="_blank">tabelul asta, creat de un dietician olandez pare destul de bun.

Chestia de pe pielea pepita e parca mai pe trecute, dar eu suspectez mai degraba detergentul sau altceva. Ca si eu am alergie la parfum si am avut urticarii pana cand am crescut. Initial am crezut ca e de la balute, pe gat, dar cand i-a iesit si pe spate m-am lamurit.

Ce vorbiti voi de pus bebelusii la olita?

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragi mamici,scuzati-ma ca dau buzna peste voi,alex,este un baietel care mai are nevoie de 2000 de euro,pt apleca in strainatate la operatie....aici,este bazarul lui...poate aveti timp sa aruncati o privire si poate gasiti ceva util pt bebici si chiar pt voi mamici....banii de pe produse inta in contul lui Alex!va multumesc!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudyyya spune:

Cam tarziu dar acum am gasit si noi timp.
Ayda felicitari si din partea noastra
Noi inca nu stam in fundulet,iar pe picioruse nu o pun pt k terapeutul fiica-mii mai mare mi-a zis ca pana la 9luni nu este recomandat sa pui copilul pe picioare cu atat mai putin in premergator,asa k mai bn mai asteptam putin.
De la nastere ne confruntam cu o problema:are bubite pe fata,mai bine zis are obrajorii plini de bubite,deja nu stiu ce as putea sa mai fac.in sfarsit speram sa scapam si de asta
Si acum datele noastre:DENISA-ALEXANDRA 18.07.2009
mami:05.08.19**

http://picasaweb.google.com/claudyyya/Printeselehttp://picasaweb.google.com/claudyyya/Printesele

Mergi la inceput