**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**
Raspunsuri - Pagina 14
elena_adina spune:
Monitza86,Giova- multumim de aprecieri
.
Flosideea- Casa de piatra!si sa va bucurati de proaspatul crestin.
Claudyya- bine ai venit
Apropo de mersul in patru labute,bebitul meu inca nu merge,dar daca este pe burtica pe pat,se impinge in genunchi si in cap si inainteaza,dar nu il las ca mi-e mila de el cum se chinuie.In schimb ar vrea tot timpul sa stea in piciorute si sa "mearga",nici mancare nu-i trebuie cand il pun asa,nu stiu,oare ar fi prea devreme pentru premergator?
La capitolul papa,eu i-am dat biscuiti cu gluten si nu a patit nimic,bine de baza sunt tot cei fara.
Fug la bb ca s-a trezit!
la toata lumea
POZICI RAZVANEL
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
ClaraJ spune:
NOCE - uite am pus citeva poze, deocamdata cu el gol. L-am incercat de dimineata daca al meu pitic tot imi da trezirea la 7 dimineata macar sa stiu o treaba. Mi-a placut cum alearga, e foarte usor si solid in acelasi timp. Cred ca i-a placut si lui Bryce. El, care de obicei dormea in celalalt carucior, in care statea cu fata spre mine, acum, intorcindu-l catre strada, nu a inchis un ochi, era foarte interesat de ce se intimpla in jurul lui.
Noi locuim intr-un cartier cam cu vedeti prin filme, va spun asa doar ca sa va faceti o idee, si in fiecare dimineata, oamenii ies si alearga, mamici cu carucioare etc. Nu te claxoneaza nimeni, nu se uita nimeni ciudat la tine, te saluta chiar daca nu i-ai vazut niciodata in viata ta, oamenii sunt, in general prietenosi si amabili, e ceva normal.
Cam asta,
Pupam,
Clara- mami lui Bryce Mihai- un copchil nazdravan - 18.08.2009
http://family.webshots.com/photo/2613608690104756238VVxNvq
sara_amira09 spune:
Salutare, salutare!
Lipsesc cateva zile si ce sa vad:
Ayda- felicitari!Sarcina usoara iti doresc
Si eu vreau bebe2dar parca nu chiar acum, e greu singura nu cred ca fac fatza.M-ai speriat maine iau un test de sarcina ca mi-e nu mi-a venit inca CM.
Blanca- Eva este absolut mortala!!!
Elenada-Matei si Ana sunt niste frumosi!Imi plac falcultele Anei si are o freza... ce sa zic....
Giova- nice look
Noce- Spor la treaba!Filip e asa dulce cand mananca, zilnic ma uit la el si imi fac curaj sa ii dau si eu sa manance asa!
Flosideea- sa va traiasca micutul crestin!
Unguras- stie MC ce e bun.Incet incet o sa manance ea.
Fata mea mananca destul de bine:
dimineata-tzatzi
11.00- mar cu biscuite/mar+banana si biscuite(cu gluten
)
14.30- piure de legume(cartof,telina,pastranac,dovlecel,ardei rosu,ardeiverde,ceapa-doar la fiert,morcov,brocoli)+piept de pui iar la patru zile un sfert de galbenus de ou(luni a fost prima zi, maine iar)
18.00- lapte
20.00-tzatzi
22.30-23.00- lapte cu cereale milupa(mar cu morocov)
Bineinteles ca tzatzai ii mai dau asa intre mese daca vad eu ca maraie de foame.Sau ii dau sa suga niste feliute de mandarina, sa rontzaie cate un colt de paine...i-am dat si eu spaghete ca dariadar simple,mai mult s-a jucat cu ele.
Cam atat despre noi!Sunt solo de aia am reusit sa scriu ca daca era acasa vroia numai la mine. A inceput sa zica BABA adica tata in turca si ATA- asa zicem noi la plimbare, face cu mana si ma cheama ca si Vladimir,intinde mainile sa o iau in brate iar de la mine nu se mai duce la nimeni se intoarce cu spatele daca vrea sa o ia cineva. O cred si eu ca s-a saturat in casa.Maine poate o scot macar juma de ora.
Si eu as vrea sa o pun la OLITA dar daca ziceti ca e devreme zic PAS.Eu imi dau seama cand face treaba mare si as putea sa o pun dar nu vreau sa ii fortez coloana ca si asa o pun in premergator.
Va las!Mai revin eu... cand am timp
toata gasca
blanca000 spune:
Si eu i-am dat Evei biscuti cu gluten si painica miz si coaja..nu gasesc fara gluten, ba parca si cerealele au gluten dar nu insist cu ele..
Cum ati dat ananas bebeilor..asa sa suga din el?
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
corinadana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaraJ NOCE - uite am pus citeva poze, deocamdata cu el gol. L-am incercat de dimineata daca al meu pitic tot imi da trezirea la 7 dimineata macar sa stiu o treaba. Mi-a placut cum alearga, e foarte usor si solid in acelasi timp. Cred ca i-a placut si lui Bryce. El, care de obicei dormea in celalalt carucior, in care statea cu fata spre mine, acum, intorcindu-l catre strada, nu a inchis un ochi, era foarte interesat de ce se intimpla in jurul lui. Noi locuim intr-un cartier cam cu vedeti prin filme, va spun asa doar ca sa va faceti o idee, si in fiecare dimineata, oamenii ies si alearga, mamici cu carucioare etc. Nu te claxoneaza nimeni, nu se uita nimeni ciudat la tine, te saluta chiar daca nu i-ai vazut niciodata in viata ta, oamenii sunt, in general prietenosi si amabili, e ceva normal. Cam asta, Pupam, Clara- mami lui Bryce Mihai- un copchil nazdravan - 18.08.2009 http://family.webshots.com/photo/2613608690104756238VVxNvq |
In ce cartier/city locuiti? de ce nu alergati la plaja daca sunteti in L.A.? Noi acolo mergem cu bicicletele cu toti
Fetele scuze, eu nu pot tine pasul... Mai intru mai citesc, mai admir poze, ma mai inspir la papa (ce multe le ati dat unele in voi sa pape).
Pupici la toata lumea, mari si mici!
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
ayda_m spune:
Buna fetele!!
Am venit de la eco si samburelul e in burtica, avem cam 6 saptamani si ii bate inimioara
. Doamne cat sunt de fericita, dupa atatia ani s-a intamplat natural....sunt inca in starea aia in care nu realizez...sper sa fie totul bine pana la finalul celor 40 de sapt.
Doamne Ajuta!!
Fetele multumesc mult pt sustinere, am sa mai alaptez pitica pana cand va vrea ea, dc refuza sanul am sa trec pe formula...vedem pe parcurs...azi mi-am dat seama de ce ma simteam eu asa rau in ultimele zile, ameteli, greturi, sanii f sensibili, lipsa poftei de mancare....si eu credeam ca de la faptul ca am oprit elevit si de la oboseala..
Va pup si multumesc pt suport!

Tb sa actualizez si semnatura![]()
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
pogos spune:
Buna seara!
giova nu am primit nici eu. am sunat la ei si mi-a spus doamna de acolo ca au avut o problema cu tansportul si m-a asigurat ca maine il am. acu voi vedea maine.
eu cu Tudor nu stiu cum sa o mai dau...nu vrea sa manance nicicum. nici pasat, nici suc, nici bucatele....hmmm...cred ca grasanul meu o sa manance doar lapte de la tzizti pana la gradinita
de luat in greutate vad ca ia. in doua saptamani a luat 300 de gr. cred ca e destul de bine...dar as vrea sa vad ca isi arata si el interesul pentru mancare. nu ma asteptam sa fie mai rau ca la Ana...
pooh e un scump Balasz. mai ales in poza cu bagheta se printesa 
ma uitam ca si Tudor al meu se joaca el ce se joaca cu diverse jucarii dar intr-un final tot ajunge sa se joace cu papusile Anei
asa e cand ai sora ![]()
noce savurez blog-ul tau. e de nota 10. bineinteles ca vedeta lui face totul.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."
noce spune:

BRAVO, AYDA!!! Te asteptam cu semnatura de 
Cand ai dpn?
Sarcina USOARA!!!
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms
pogos spune:
felicitari ayda! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
flosideea felicitari pentru cununie si sa va traisca proaspatul crestin!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."
noce spune:
Clara, venim si noi!!! 

Aici m-ar alerga cainii prin parc.
Apropo, ieri stateam la semafor la iesirea din parc cu carutul si la un moment dat am impresia ca mi-a pus cineva mana pe fund. Ma intorc ofuscata, gata de cearta si vad un catel care ma mirosea/lingea pe zona indicata. L-am certat pe el, desi am cam inghetat cand l-am vazut.
Sara, cok guzel bebeten
Si tie o sa-ti zca ane
?
Pogos, tocmai imi povestea o bunica in parc zilele trecute cum pe vremea ei copiii sugeau exclusiv cat avea mama lapte, un an, doi, fara altceva, apoi ii treceau pe toti direct la masa, ca nu aveau timp femeile de hranit fiecare copil in parte. Asa am citit si pe blogul lui mqqm, ca pana la 1900 copiii erau diversificati dupa 9 luni - 1 an. Deci, nu e nimic anormal daca Tudor vrea numai tzitzi. ![]()
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms