**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudyyya spune:

buna seara mamici,am si eu o zmeurica asa ca am venit pe la voi.
blanca este superba micuta

http://picasaweb.google.com/claudyyya/Printeselehttp://picasaweb.google.com/claudyyya/Printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Pai cum sa nu aparem si noi, la atatea cate se intamla pe aici
Ayda- sa fie bine, sa ai o sarcina usoara.(eu mai emotiva am tras o burta de plans)
Flosideea-felicitari casa de piatra si multa fericire!
Giova-sa iti fie de bine noua tunsoare.Edi si Marco au o mamica noua tare draguta.
M-C a inceput si ea sa pape, pere.Singurul fruct mai gustos care l-am gasit la piata. Ii place tare, adica deschide gurita, ma gandesc ca-i place. Scutece , am schimbat unul innainte sa-i dau pure de para, unul dupa, si unul cand a terminat lapticul. Ca de,pere cu lapte...
Sta in fundulet dar nu mai mult de 30 de secunde si a inceput iar cu tatatatatatata si ii place cand spune asta ca e numai un zambet. Tati e tare fericit chiar daca nu vorbeste ea serios si nu e nici in olandeza.
vreau si eu un bb 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Noce,m-am uitat si eu la filmulete,Filip e un dulce cum papaE un bebe atat de linistit si echilibrat!Vezi ca si ovazul contine gluten......Eu am de gand sa mai astept cu introducerea cerealelor care contin gluten.....avem in familie pe cineva care e alergic la gluten,e destul de nasol,incercam sa evitam cat si cum putem.......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Flosideea,felicitrai si casa de piatra!!11Poze?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudyyya

buna seara mamici,am si eu o zmeurica asa ca am venit pe la voi.
blanca este superba micuta

http://picasaweb.google.com/claudyyya/Printeselehttp://picasaweb.google.com/claudyyya/Printesele

Multumesc frumos Claudyyya. Da-ne datele tale sa te trecem in listuta.

Bine ai venit

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Inseamna ca am trecut si de proba glutenului si pot sa-i dau si restul cerealelor . Multumesc, Pooh!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul

www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

claudyya bine ai venit!
flosideea sa ai o casnicie fericia si sa va bucurati de zmeurel!!!

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nici eu nu stiam ce e ala stroller si ca se alearga cu el.

Bine ai venit printre noi Claudia.
cum zicea si Blanca, da-ne datele pt. lista sa va trecem in ea.

Ungaras mersi.

Pogos ai primit jumperul? eu nu...am sunat si la Sprint curier si nu aveau nimic pe numele meu.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Wow,Ayda!!!!! Bravo,asta da minune!!! Felicitari,sarcina usoara si sa va ajute Dumnezeu sa fie totul perfect!!!Va pupam!!!!

Am vazut ultimele poze/filmulete,cu bebelusi superbi: Eva, Edi, Balasz, Daris si Matei cu Ana!!!M-au fermecat cat de frumosi sunt...

Flosideea: felicitari,casa de piatra si sa-i fie de bine micutului crestin!!!

Uliiasi: asa e,deja alerg dupa ea,ca umbla in 4 labe prin casa..d'apai cand o merge..sa te tii atunci...

toate zmeuricile si pe mamicile lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Pe mine ma alearga Filip prin casa (tot in 4 labute). Zici ca am un catelus Iar cand e foame, incearca sa se catere pe pantalonii mei sau sa se urce pe spatarul scaunului de la calculator

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul

www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput