**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Noce,porumbul nu contine gluten,sunt si cereale de la 4 luni din porumbPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Efect laxativ la para ziceati? I-am dat acum, a hapait-o cu mare pofta, iar la sfarsit se tinea de tavita de la scaun si se scremea. Era atat de dragut!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul

www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Noce,porumbul nu contine gluten,sunt si cereale de la 4 luni din porumb

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Am citit undeva ca se introduce mai tarziu, dar nu mai stiu de ce.

Odiseea sarcinii
Travaliul

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

elena_adina multumim

MONITZA86 eu n-am zis ca ai facut rau ca i-ai dat carnita,din contra va felicitam pt ca mananca carnita si ca ii place.Apropo tu ce alimente i-ai introdus pana acum?

noce eu am gasit cereale de grau de la 6 luni...ce zici o fi bun sa-i dau?

Fetele de subiectul olita .... de la ce varsta se pun copilasii pe olita? Intreb de curiozitate

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

va salutam si noi...iaca cu Denis intr`o mana si cealalta pe tastatura sa mai scriu si eu ca altfel n`am cum.
noi suntem bine,sambata am avut botezul si pana marti l`am resimtit,am ajuns acasa la 7 dim.Denis a plans la biserica,dar la restaurant a rezistat pana la 23:30 fara somnic(era treaz de la 13).ne`am cununat si religios si a fost frumos.
de papat,papam bine bine.am ajuns sa papam si carnita.suntem mari deja...
am vazt fff multe zmeurici superbe,fiecare ne`a incantat atat oe mine cat si pe strumf.
Giova saracul Edisor.atat de micut si prin cate a trecut...offf...acum e mai bine?
ayda felicitari mamicuto!Sa dea DD sa se confirme sarcina si sa ai un samburel acolo in burtica.in legatura cu alaptatul,sora mea a alaptat pana a avut 12 saptamani in sarcina cand i s`a retras ei lapticul,nepotica cerea si dupa vreo 2 luni.uite si ceva aici ,poate te ajuta reclama ilegala - considera acesta un avertismentforum/viewtopic.php?f=3&t=962
acum ma retrag sa ma joc cu Denis,asta fac toata ziua.in casa e jale,dezastru...si eu cant si dansez!va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noce doamne mortal papa Filip. m-am delectat putin cu ultimele filmulete. asa frumos si in liniste...super baiat!
Super utila listutza...chiar vroiam sa-mi copiez si eu cereale pe care i le dai...le iei de la mag. naturiste?
Elena.adina e un dulce Razvanelul tau si seamana cu tine.
Laura.s cumva reusesc...timp de mine am prea putin, sunt mereu pe ultimul loc. si eu am femeie, vine sambata, dar mai fac si eu in cursul sapt., nu stiu de unde se aduna atata praf.
Mony cica de la 6 luni. eu nu-l pun inca...li se poate tasa coloana...asa ca mai asteptam. nu sta bine nici in fundic. nici pe Marco nu l-am pus...doar mai tarziu...cred ca la cresa l-au pus prima data, dupa 1 an, asa ca ii las pe cei de acolo sa inaugureze si la Edi.
Flosideea casa de piatra mami si sa va traiasca proaspatul crestin! asteptam poze!
acum e mai bine, sa vedem ce zice dr. luni...nu mai plange noaptea...ziua e la fel.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Intru si eu pe fuga:

AYDA - FELICITARI si sa ai parte de o sarcina cit mai placuta!!! Sunt si eu de acord cu ce a spus NOCE nu e nici o problema sa alaptezi cit esti insarcinata ( am citit in carti de specialitate dar am si intilnit mamici care mai aveau un pitic pe care il alaptau si unul pe drum). Bineinteles ca tu decizi si totul e in functie de cum te simti etc.
Noi nu prea avem noutati, piticul asta al meu se strengareste pe zi ce trece.:)) E asa de activ ca simt ca energiile mele se pierd pe zi ce trece. :)) Bine ca e si tati un pic acasa cu noi.
I-am luat si un jogging stroller foarte dragut. In felul acesta, sper sa ma mobilizez si sa mai dau jos din suncute :))
Gata pupam cu drag,

Clara - mami lui Bryce Mihai - un cochil nazdravan - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Mony doar sa nu crezi ca m-a deranjat ca m-ai intrebat de carnita?
Doar iti spuneam ca nu sun foarte riguroasa.DEci pana acum i-am dat legume:Pastarnac,telina,morcov,cartof,dovlecel,broccoli,spanac,patrunjel(albitura),rosie,ceapa(fiarta in supica dar nu o pasez)
Fructe:mar,para,avocado,mango,ananas,banana,suc de porto,mineola,mandarina,(ii dau cate 1-2 felie si ea suge sucul)
carnita peste,orez,galbenus de ou(foarte putin i-am dat si numai de 2 ori pana acum),branzica,iaurt,
Cam astea sunt sper ca nu am uitat nimic.Vreau sa-i dau ficatel dde pasare,conopida si caise uscate luna asta.

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Flosideea botezul lui Denis l-ati avut? Eu credeam ca al nepotului. Poze cand ne dai???? CASA DE PIATRA!

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Mony, mie mi-a zis pediatra ca dupa 6 luni se pot da si se vede daca e alergic la gluten sau nu. Eu prefer sa mai astept, ca avem 3 cereale care sigur sunt bune: mei, ovaz, orez. Ar mai fi si porumbul cred, dar il mai las pana ma asigur.

Giova, da, le iau de la un magazin naturist sau mai nou din dm (paste de alac, care contin gluten si mai asteptam, dar care am citit ca e mai hranitor decat graul obisnuit).Multumim de complimente, azi n-am apucat sa-l filmez cum papa para, ca vea o pofta ... Mi-ar fi placut sa-l am in filmulet.

Flosideea, casa de piatra si sa va traiasca micutul crestin! Un buchet miresei!

Clara, ne arati si noua strolerul? Am vazut acum pe google ce e aia , la noi in parc carucioarele astea sunt de fitze, nu alearga nimeni cu ele.

Odiseea sarcinii
Travaliul

Mergi la inceput