**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Ayda, felicitari!

Si noi "lucram" din greu la bb2.

Poti sa alaptezi fara probleme toata sarcina, pana pleci spre maternitate Eu m-am tot documentat pe tema asta, dat fiind ca ne dorim sa raman cat mai repede insarcinata. Sunt la noi niste legende populare despre alaptat in sarcina, dar afara este considerat absolut normal. Si prietena mea e gravi si o alapteaza in continuare pe fetita mai mare, de 1 anisor si 3 luni. Stie natura cum sa imparta resursele mamei mai bine decat noi. Chiar am citit zilele trecute de o mamica a unei fetite de 3 ani jumate care era gravi ca doua gemenute si a alaptat-o pe cea mare pana sa plece la spital pt cezariana, iar dupa operatie a cerut voie sa intre fetita mare in spital ca s-o alapteze (probabil dimineata si seara). In Coran scrie ca e obligatoriu pt femeile musulmance sa alapteze copiii pana la 2 ani. Asta, doar asa, ca info, ca ma gandesc ca n-or fi prosti sa aplice treaba asta de mii de ani, iar musulmanii fac multi copii.

Felicitari, sarcina usoara si bebic(a) sanatos!

Sarcina usoara

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul

www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms

www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ayda,felicitari!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

Buna, fetele!

Ayda, felicitari!!! Wow, super!!!Ma bucur pentru voi! Noi mai asteptam pana merge Ruxi la cresa, ca nu risc sa stau acasa cu 2 bebei, oricat de cuminti ar fi . Noce, va dorim succes cu bb2!

La multe lunite, Teodora, Raducu, Luca si Miriam

Ati avut un spor la scris... Eu nu prea am mai ajuns la calc pt ca bebelina mea nu prea mai sta singurica si doarme mai putin decat inainte, asa ca atunci cand imi da o pauza incerc sa mai fac cate ceva prin casa, sa nu-mi cada toate in cap. Giova, zau ca nu inteleg cum reusesti sa le faci pe toate , ca eu am restante peste tot. Trebuie sa incep sa caut iar femeie la curatenie, ca nu mai fac fata. Iar dupa ce se va mai incalzi si vom iesi des la plimbare, chiar ca nu o sa mai fac mare lucru.
Ne diversificam si noi incet si sigur, pe canapeaua din sufragerie, ca inca nu ne-a venit scaunul de masa, asa ca eu tin fructul/leguma si ea ma tine de mana, ca n-am chef sa las tot meniul pe tapiterie. Am lasat-o o data pe Sara sa se joace singurica cu niste feliute de mar aburit si pe o raza de juma de metru in jurul ei erau numai bucatele de mar. Dupa aceea a trebuit s-o schimb de toate hainutele si sa spal paturica pe care statea.
Am citit in mare graba, sa fim si noi la zi... Tre' sa ma intorc sa vad si pozele/filmuletele care mi-au scapat. Am vazut doar pe Daris, Edi, Eva si Balasz... si pe Filip pe blog. Scumpei foc!
Intreba cineva (scuze, nu mai stiu cine) daca am gasit ceva nashpa despre Nan. Nu la asta m-am referit, cum ca Nan ar fi nasol, era doar o parere strict personala ca Lactana ii prieste mai bine Sarei. De cand am schimbat formula, nu a mai regurgitat/vomitat deloc si face kk singurica (fara supozitor) o data la 2-3 zile. Asta la noi se cheama progres.
Fetelor, voua va mai cade parul? Ca mie inca imi cade la greu. Ma gandesc sa ma tund periuta, macar sa nu mai am ce aduna de pe jos.

Mai voiam sa zic ceva, da' am uitat ce era Hm... neuron in vacanta. Pupam zmeuricile!

Laura, mami de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

MONITZA86 la fructe avem tot 3 fructe(mar,banana,ananas)...iar la legume (morcov,pastarnac,patrungel radacina,sfecla rosie si de doua zile cartof dulce)....asa ca la noi merge f usor diversificarea.
Voi a-ti ajuns la carnita , felicitari...ii place carnita?

ayda_m Felicitari!!! te asteptam cu vesti de la eco.

elena_adina ce dulce e Razvanel.

nocemultumim pt reteta

La multe lunite :
Teodora de micaalsa
Radu Ion de pony
Miriam Daria Nichola de Dariaioanaxx
Luca de Abeg

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Mi-am amintit ... Trimiteti-mi si mie pe PM datele contului comun, va rog frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Ayda- felicitari,sa dea DD sa confirme si ecograful.
Moni08- merci mult.Da ai si tu un gozonel mumos acolo...de-ti vine sa-l papi tot

la toata lumea

POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Aaaa... si inca ceva
Si Sarei ii aparusera niste pete mai aspre pe piele, asa ca am renuntat la sapunel si folosesc sare de baie cu ulei Topfer si lotiune de corp de la Topfer. I-au trecut cam intr-o saptamana, fara alte creme/unguente. Mai are o pata pe antebrat, care e mai rosie si trece mai greu, dar o rezolvam noi si p-asta.

Ruxi a stat in primele doua luni cu capul mai mult spre dreapta, asa ca si ea are teasta aplatizata. Sper sa-si revina, ca e cam caraghioasa asa. Acum nu mai are preferinte pentru vreo parte, dar doarme numai pe spate. N-ar sta pe-o parte nici batuta in cuie, iar pe burtica nu i-a placut niciodata (nici acum nu sta mai mult de 10 min). Mai stam amandoua pe pat si o tin pe o parte, dar cum iau mana se intoarce cu fata in sus, parca are arcuri.

Vorbeati mai demult despre co-sleeping. Cred ca mie mi-ar prinde bine, ca visez in fiecare noapte ca o tin in brate si o caut prin tot patul. Acu' doua nopti l-am ciufulit zdravan pe sotul meu 'ca doarme pe copil'... isi bagase cornul intr-o perna pe care o confundam cu Sara... Noroc ca dormea profund si nu s-a prins, ca altfel nu stiu daca ii puteam explica ce am cu el la ora aia. Sunt dusa rau...

Kupilu' doarme si eu n-am chef de ... hm, dormea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Neatza fetele!
Imi merge f greu calc si netul azi, nu stiu ce au...Nici n-am apucat sa citesc nimic

Am intrat sa va dau o veste ff mare pt mine...m-am chinuit ani de zile sa o am pe Andreea, am facut 5 inseminari artificiale si 3 fertilizari in vitro...si la a treia incercare am reusit..si azi dim am facut un test de sarcina si a iesit POZITIV!!! E o MINUNE....si alaptez, prestat f rar din cauza de oboseala si CM mi-a venit o singura data la inceputul lui decembrie...Sper sa fie bine si sa nu fie alarma falsa, testul s-a pozitivat imediat...vroiam sa va intreb dc mai pot sa o alaptez pe andreea sau dc ii face rau lapticul meu acum? am obs ca nu prea ii mai place nici la san....si maraie mereu...nici in brate nu-i mai place..cel mai probabil voi trece pe lapte formula, sper sa vrea bibe ca nu-l accepta.
Va pup si intru mai pe seara cand vin de la eco de confirmare, Doamne Ajuta sa fie bine

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Ayda ce m-am emotionat..sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara....chiar ma gandesm intr-o zi cina va fi prima...Felicitari

PS : VREAU SI EU..DAR PUTINTEL MAI TARZIU..DAR VREAU

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Fetele cu bwl, cum ramane cu intoleranta la gluten, sau alimente care se introduc la o anumita varsta? Voi tineti cont de ele?

Eu, in principiu incerc sa evit gluten si sa respect o ordine de introducere, desi i-am dat o data sticksuri de secara , care contine gluten si n-a avut nimic. Grau, porumb, orz nu-i dau inca.
Mi-am facut aici o lista cu ordinea in care mi-am propus sa-i introduc alimentele.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul

www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms
www.youtube.com/watch?v=WsDLEiVGqsQ&feature=player_embedded" target="_blank">25 de motive pentru a fi vegetarian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

MOny08 incet si bine!noi a "ajuns"(impropriu spus)nu am fost si nici nu sunt foarte stricta in introducerea alimetelor noi.Adica vreau sa spun ca i-am dat carnita de ex. dar nu i-am dat sfecla deci nu pot sa zic ca am ajuns ci doar ca i-am introdus carnita.Eu am inceput mai de devreme sa o invat cu gusturi noi cu oate ca o alaptez dar rezultatele prezente pe mine cel putin ma multumesc.NU am un copil mofturos si ce i-am dat pana acum tot a acceptat.Nu vreau sa o cresc intr-un glob de sticla si nici nu vreau sa o privez de diferite combinatii de alimente.
DEci nu te impacienta ca e bine fiecare copil e unic in felul lui!
Elena adina ai un scumpic de baietel.

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput