**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**
Raspunsuri - Pagina 10
Cornelia spune:
Giova, nic Vladimir nu accepta iaurtul. Branzica o mananca doar cu banana. Ma gandeam sa incerc sa ii dau mamaliguta cu branza, dar cred ca mai astept un picut, ca nu ar avea nici un gust cu branza de casa. Dupa opt luni poate imi fac curaj sa ii dau cu branza fagaras sau branzica de casa de la Covalact.
Monitza, cred ca o sa testam si noi pilaful.
A, si daca tot sunt la capitolul mancare (ca oricum sunt la birou si nu am nici un chef de munca ), eu i-as face biscuiti de casa. Dar sunt cu ou intreg. Mereu am avut dilema asta: pot sa ii dau albusul in preparate?
icmanu spune:
Aida - FELICITARI!!!!!
Am citit o data pe net ca poti sa mai alaptezi dar nu o sa te simti tu prea bine, in sensul ca amandoi copii iti vor consuma energia ta. Cred ca mai bine incepi sa-i dai formula fetei.
revin ca plange bebe!!!
http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu
Giova spune:
Ayda felicitari pt sarcina! doamne ajuta sa ajungi cu bine la finalul celor 40 sapt.!
eu stiam ca se intrerupe alaptatul din momentul in care esti insarcinata, caci si bb din burtica are nevoie de vitamine. Mai bine mergi la dr. si-ti va spune el ce si cum.
Cornelia cu banana i-ma dat branzica si nu a vrut-o. I-am pus putin fruct e drept...e si cam seaca...normal ca nu-i prea place.
eu biscuiti nu-i dau...am luat ceva din Italia, pt. bebei, dar ii mai pun in piureurile de fructe...in rest mai linge pe cate un piscot si atat.
a papat bine, borcanas de la nestle...vad ca-i place, nu credeam.
acum doarme, asa ca merg sa ma imbaiez si eu nitel...caci cu 2 teroristi in casa e mai greu. asa pot sa pierd cateva minute in cada.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
uliiasi spune:
Ayda, ce veste mare! Chiar ca e o minune, avand in vedere prin cate ai trecut pentru primul bebe.
Da Doamne sa fie bine si sa ai o sarcina usoara si sa ai un bebe 2 sanatos! Asteptam sa intri sa ne zici daca ai primit confirmarea la eco.
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
Corinna1982 spune:
Ayda, prima mamica de zmeurica . FELICITARI!!!!!!!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN!! Chiar o minune!
MONITZA86 spune:
AYDAfelicitari!!!!ce poate fi mai frumos decat atat!sa afli ca o sa fi mamica inca o data!!!!sa ai o sarcina usoara!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
siacob spune:
Ayda sa primesti confirmarea dorita de la ecografie!
As incerca si eu pilaf, chiar sunt curiasa daca manaca. Deja abia mai manaca piureul de legume, cam da semne ca s-a saturat de aceeasi mancare
noce spune:
Vad ca vorbiti despre biscuiti. Am facut si eu aseara si au iesit foarte buni! Fara zahar, sare, ou, gluten, praf de copt, etc.
Uitati reteta:
Reteta biscuiti pentru bebelus de 6 luni:
125 g faina de ovaz, 50 g faina de mei, 125 g faina de orez, 1 lingura ulei de masline, aprox 125 ml apa
Se amesteca bine toate ingredientele, apa se pune treptat, iar la nevoie se mai adauga. Aluatul se framanta bine pana se ia usor de pe maini. Se intinde o foaie cat mai subtire si se decupeaza biscuitii. Acestia se asaza in tava pe hartie pentru copt. Se baga la cuptor, la foc potrivit si se lasa pana se rumenesc putin, adica vreo 30 de minute.
Noi fugim la plimbare. La intoarcere, daca am timp, pun si poze!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Odiseea sarcinii
Travaliul
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms