**Zmeurici de iulie-august 2009 (27)**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna mamici de zmeurici!

Pooh, sunt tare dulci copiii tai! Am tras cu ochiul la pozele voastre, ca nu mai vazusem de mult zmeurei. A, m-am mai uitat intr-o zi cum papa Daria spaghete .

Monytza, cum i-ai facut orezul? Ca un pilaf normal?

Cred ca m-am blocat si eu cu diversificarea, ca nu am nici un elan sa ii dau altceva si mananca baiatul meu doar fructe, piure de legume cu carnita (plus oul introdus de curand), branzica de casa si cam atat. E timpul sa il obisnuiesc si cu alte gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mqqm, cand am inceput sa merg la kineto cu fetitele, Irina nu prea-si folosea manuta dreapta in sensul ca lua jucariile cu stanga, sau mana dr. o tinea si cu stg incerca sa-si prinda animalutele de pe maneca... Kinetoterapeuta mi-a spus ca de aceea nu foloseste mana dr ca e preferata ei si incearca sa o menajeze. Am facut exercitii pt palma si acum foloseste ambele manute. In concluzie , doar ce am auzit de la kineto, informatii exacte, sau studiate nu am.
Pooh, sunt superbi copilasii tai.
Elena, ce draguti sunt Matei si Ana asa cum mananca ei. Tu asa ii imbraci in casa sau e doar o exceptie ca mancau?

Fetele cu bwl, cum ramane cu intoleranta la gluten, sau alimente care se introduc la o anumita varsta? Voi tineti cont de ele?

Azi avocado=catastrofa.
La pranz fac dovlecei+cartof si bag un pic de lapte formula. Sper sa le placa.
Oricum cerealele si perele sunt preferatele.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi bine, am fost afara si sa cumparam un cadou pt. pietenul lui Marco...sambata merge la ziua lui.

Edi e un cumintel, a dormit toata noaptea. poate trezirile din ultima luna se datorau durerilor de la ureche...pana s-a fisurat timpanul, cica erau ceva dureri...nu stiu ce sa zic....totul e un mister la el,daca nu sunt dintii sunt urechile si invers.

la cat mai multe lunitze zmeureilor: Teodora, Radu Ion, Miriam Daria Nichola si Luca!

Elenada multumim frumos. M-am delectat si eu de dim. cu puiutii tai...cum se autodiversifica. tare dulci sunt si Ana ce mai canta ea...exact asa face si Edi, el nu vorbeste, canta. Matei e un linistit si vad ca ii placea sa pape cu manutzele. cred ca tuturor le place autodiversificarea...ca se pot murdari in voie si mai baga si ceva in guritza.
Pooh nastrusnic mai e Balazs. trebuie sa lasi patutul mai jos ca imediat aterizeaza la cum se misca.
vad ca si Timeea ii da sa pape, le place asta fratilor mai mari. si-l impopotoneaza nu gluma, surioara....bine ca sta. tare dulci sunt, 2 copii reusiti.
Blanca la voi e obiceiul asta, la noi nu se practica asa ceva. spor la pregatiri si alte cele. bine ca ai unde-i duce...de nu...la un restaurant cu ei si gata.
Uliiasi mersi mult. Bine ca ati ajuns cu bine...nasol cu vremea asta si doamne feretse sa va fii blocat pe undeva cu bb mic dupa voi.
Cornelia si noi stam pe loc...mereu aceleiasi gusturi...i-am mai introdus piure de prune de la borcanas, asa 2 lingurite in cel obisnuit, ca sa faca si el kk mai moale.
Iaurtul, branzica nu-i plac si mi-a varsat cele cateva linguritze date + masa de la pranz. asa ca incercam mai tarziu.
Moniland al meu prinde cu ambele maini. la noi vad ca prefera sa se intoarca de pe burta/spate si invers, doar in partea dreapta. se pune pe dreapta sa doarma...l-am mai pus si invers si sta. dar prefera partea dreapta.
si noua ne plac perele si cerealele...e innebunit dupa cele pt. somn usor, de la nestle, cu flori de tei....mamam cum deschide guritza...in 5 min. a topit peste 150 gr...ar manca si mai mult...

gata pauza...
o zi frumoasa sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cornelia, cum merge gimnastica lui Vladimir? Apar rezultatele? Esti multumita?

Aniversatilor de azi le doresc sanatate multa si pofta de mancare.

Teodora
Radu Ion
Miriam Daria Nichola
Luca

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Cornelia am fiert foarte bine cu un strop de ulei de masline pana a devenit aproape ca o pasta apoi am adaugat carnita taiata bucatele foart mici.A mancat foarte bine,saracuta cred ca s-a saturat si ea de rutina zilnica a pireuasului de legume.Astazi insa revenim la el,am facut pauza doua zile.

Giova ce ma bucur ca s-a linistit Edisoru'!.LA noi inca mi au loc treziri noaptea dar trecem noi si peste asta deja m-am obisnuit

Moniland si la mine astazi avocado cu babana a fost esec de obicei manca dar astazi nu a vrut.A inceput sa planga cand le-am blenduit si maraita a ramas.
va las ca deja nu mai are rabdare

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

la multe lunite!!! Teodora, Radu Ion,Miriam Daria Nichola,Luca

MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza fetele!
Imi merge f greu calc si netul azi, nu stiu ce au...Nici n-am apucat sa citesc nimic

Am intrat sa va dau o veste ff mare pt mine...m-am chinuit ani de zile sa o am pe Andreea, am facut 5 inseminari artificiale si 3 fertilizari in vitro...si la a treia incercare am reusit..si azi dim am facut un test de sarcina si a iesit POZITIV!!! E o MINUNE....si alaptez, prestat f rar din cauza de oboseala si CM mi-a venit o singura data la inceputul lui decembrie...Sper sa fie bine si sa nu fie alarma falsa, testul s-a pozitivat imediat...vroiam sa va intreb dc mai pot sa o alaptez pe andreea sau dc ii face rau lapticul meu acum? am obs ca nu prea ii mai place nici la san....si maraie mereu...nici in brate nu-i mai place..cel mai probabil voi trece pe lapte formula, sper sa vrea bibe ca nu-l accepta.
Va pup si intru mai pe seara cand vin de la eco de confirmare, Doamne Ajuta sa fie bine

Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Moni, eu speram sa se vada efectele mai repede, cum s-a intamplat si la Stefan. Adica, se vede ceva: a inceput sa se intoarca si el de pa burta pe spate si invers. Dar in ceea ce priveste piciorusele, eu nu vad mari progrese. Dar kineto imi spune ca e mult mai bine si ca probabil va fi nevoie de max. 3 luni ca sa fie "in rand" cu ceilalti bebei .

Pana atunci avem programul tare incarcat: merg cu el seara, de la 7.30, de trei ori pe saptamana. E cam complicat pentru mine, mai ales pe vremea asta, ca am facut si 3 ore pe zi la volan (de doua ori dus-intors Eforie - Constanta prin nameti), plus ca ajung acasa cu copiii pe la 6 si peste jumatate de ora plec din nou cu el. Dar as merge si in fiecare zi, doar sa fie bine. Ma simt un pic in culpa, ca instinctul mi-a spus ca nu e in regula mai de mult, dar m-am incapatanat sa ascult "ratiunea", ca vorba aia, am mai crescut doi bebei si trecusem cu ei prin situatii similare si s-au facut ei mari .

Mergi la inceput

Ayda, felicitari! Multa sanatate si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna si de la mine!
Nu am mai scris demult,dar recunosc ca am citit tot.La capitolul diversificare noi stam foarte bine,bebe papa tot cei dau,nu refuza nimic.
In rest,vrea numai la mami in brate,iar tati este foarte suparat ca nu vrea si la el.
O zi buna,si promit ca incerc sa scriu mai des.

la toata lumea

POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput