HAI EVYME!!!HAI ANNAISS!!! Pufuleti (125)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

http://www.onetruemedia.com/shared?p=a564e8beab1e3fc0104985&skin_id=701

Un filmulet cu baietii mei!

f misto filmuletul!Ce atent sta cel mare la baitza celui mic!
imi iau si eu cada cu suport din ala gata, m-am hotarat! am vazut si la mamidepuiuti...deci e buna!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris dogarel

incep sa disper. In spital, bebe bun, bebe cuminte, asistentele toate il laudau ca e cuminte, initial am zis ca deh..ce sa zica si ele, asa or zice la toate mamele ca odrasla e cuminte dar de cate ori ma duceam in salonu cu copii toti urlau ca din gura de sarpe numa al meu dormea dus , cuminte sau avea ochii deschisi da se uita stanga dreapta, studia da nu urla...
acasa a continuat acelasi regim, dormit minim 3 ore, cel mai adesea 4 si 4 jumate, fara urlete gemete sau alte sunete deranjante intre treziri, dar de 2-3 zile e povestea cu urlatu cand il pun in pat, si uite asa dureaza 3 ore pusu in pat...da sidupa ce il pun...ziua il trezesc io dupa 5 ore daca nu se trezeste singur si noaptea... doarme de la 1 la 7 jumate sau de la 12 la 7!!!!...
Pana acum in primele 2 zile de caraiala il puneam in pat si nu plecam imediat, vorbeam cu el, il mangaiam, mai stateam prin camera la el, intrun final plecam la noi in dormitor, el ramanea singur in pat si in camera, caraia un pic si adormea daca nu primea atentie...
dar aseara a plans in hohote intruna si pan la urma i-am dat niste formula desi mancase in trei randuri la san in ultimele 2 ore si intrun final dupa urlatu de rigoare (cele cateva minute cat il lasam sa urle singur) a adormit.
Eu incerc si cu adormitu pe burta la tati sau pe canapea sau prin alte parti da tot mi se trezeste dupa ce e pus in pat... Ideea e ca ii place sa doarma pe spate, daca il las pe spate e de cele mai multe ori fericit si satisfacut, dar mi-e frica sa il las, asa , deci il intorc pe o parte si atunci incepe show-ul!
Cu gazele...eu cand va aud pe voi, banui ca eu nu prea fac ce trebuie...deci e serioasa treaba? de aia il pun in pat si da din maini si din picioare intruna in legea lui si se screme (in liniste) pana adoarme? ca io il pun pe umar il bat un pic si daca nu scoate nimic il pun in pat, trebuie sa insiste pana scoate? si cat treb sa scoata? El uneori se opreste din supt singur si ragaie si atunci daca face asta nu il mai chinui la ragait ca nu prea ii place...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

HAI ANAISS!!!NASTERE USOARA!!!

Alexuzza, Vi4i, aveti niste puiuti superbi

Am lasat-o si eu pe Maia sa doarma cat vrea, asta dupa ce aseara am cantarit-o si intr-o saptamana a crescut 320g(am iesit din spital cu 3650 si aseara avea 3970)- peste media pe care am citit-o eu prin carti...asa ca a dorit sa manance la 21.30, la 01.30, pana la 03.30 am povestit, apoi somn pana la 07.00ma gandesc ca e inca mica si de-aia nu reusim sa facem un program, mai incercam...a inceput sa aiba perioade destul de mari de veghe, la o saptamana jumate mi se pare destul de mult sa stea treaza 1,5-2h, ridica singura capul de pe umarul meu cand scoatem aerul...cred ca se dezvolta cam repede copilul asta...asa erati si voi la 11 zile???

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

haircut si bebele meu ar sta treaz mult si bine, dar daca vad ca nu intentioneaza sa adoarma il pun pe burtica si munceste acolo sa se ridice sau sa se tarasca. Cand oboseste sau se enerveaza si incepe sa planga il pun la san putin si adoarme in cateva minute.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Fetelor, dar eu nu am vazut-o pe Annais pe prima pagina?! ERam curioasa care er DPN a ei? Stiti ceva de ea?

e trecuta in lista cu "asteptam vesti de la.."
dar avea DPN pe DPN 05.02.2010

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Am reusit sa citesc repede capitolele in care ne-ati facut galerie
VA MULTUMIM DIN SUFLET!!!!

Multumesc mult, Cris.M, pentru postarea mesajelor si scuze daca te-am trezit noaptea

de Maia Ilinca (29.01.10)

nu a fost nici un fel de problema ....ma bucur ca l-am putut posta

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

al3csa Felicitari ptr steluta si ptr gramele "cucerite" de bebe! ma bucur sa aud ca sunteti bine si luati asa bine in greutate bravo! e mare lucru ptr un bebe asa mic!

floricel79 da bebe zambeste si in somn si mai ales cand il schimbam si face pisu pe noi!

catalutza multumim de intampinare

Vi4i ingerasul tau e superb si iti seamana leit!

evyme intr-adevar, bebe e o figura, f haios

Beatrice1982 Spune-i lui Ivan ca fra-su in foame mananca biberon de 130 ml in 15 minute la frageda varsta de 15 zile...san san da nu mai fac fatza, cu toate ceaiurile baute, mai bag si un biberon jumate pe zi cam asa.... ca altfel urlaaaaaaaaaaa

de Yannis

da?????????????
suoper baiat
al meu suge suta de ml la san in 5 minute, cred ca de acolo vine si mai usor.,........si ii trebuie si completare cam 30 ml la fiecare masa, sau de ex cand are program sexi dimineata..............doarme juma de ora, oiar ii trebe papa iar doarme juma de ora......si tot asa pana la amiaza...apoi doarme bine mersi, cand toti is acasa.......de nu mai stie care cum sa astepte sa se trezeasca.........................si noaptea iara no problem, dar de la 9 pana la 13....avem program sexi.........................abia astept sa vina odata balansoarul ala.............

asa
si sa raspund si la restul............

si noi ne chinuim sa scoatem aere.............:)
dar iese si nu iese, adoarme la mine inn brate, il pun in patuta...no problem, si daca nu a iesit aerul....se mai zbantuie pana iese si un pic de surplus, ca nah e un nehalit............si apoi doarme ii mai dau peste cur...si iaca-asa..............

intrebare..cat timp e bun NAN-ul din momentul in care e facut???????????????

pls helpppp
ma duc in pat, poate mai dorm un pic ca is terminata..........

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

ma mai tineti minte?

Am citit dar... memorie scurta nene...

In ordine:

HAI ANNAISS!!!!

FELICITARI MALINA_MIRCU, AMISS_ZIPP, ADINA_BULINA!!!
BINE ATI VENIT PE LUME BEBELUSI SCUMPI! SA FITI SANATOSI MANCACIOSI SI NECOLICOSI SI SA-I BUCURATI PE PARINTII VOSTRI!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Vazut poze frumoase de bebelusi si mai frumosi.

Cris.mario, Vi4i, Alexutzzza, Ursuleata, Mariucasara.... sa va traiasca si sa va bucurati de ei. Sunt dulcici tare.

Mergi la inceput

Ma duc sa mananc si revin...

Mergi la inceput