HAI EVYME!!!HAI ANNAISS!!! Pufuleti (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Fetelor ce ti-e si cu superstitiile astea: mie ieri mi-a spus cineva ca sigur o sa am baiat, ca am burta ascutita, eu, nu si nu, ca am avut amnio, si e fata, doamna nu, sa fiu sigura ca e baiat .
Si a propos de asemanare, ca fetele seamana cu tatii, cel mare la noi seamana cu ta-su ca doua picaturi de apa, si cea mica e bucata rupta din mine, asa ca pas. In schimb eu, seaman cu tata, pana si alunite am in acelasi loc ca si el .
In alta ordine de idei, aseara era s-o taiem la clinica, am avut contractii dureroase la 10 minute cam timp de o ora jumate, dar apoi s-au rarit si au trecut, deci nu mai e mult, nu vreau sa fac pronosticuri, dar ma astept saptamana asta.
Va imbratisez mamici, pititci si burtici.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 37+

..pregatesc majoretele!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

multumim de complimente

xela ai perfecta dreptate cu ceza, exact asa e cum spui tu, in seara de dinainte light, eu cu 8 ore inainte de ceza nu am avt voie sa inghit nimic nici macar apa! Apoi in ziua operatiei, numa f multe lichide dupa operatie, si zilele urmatoare pana la primul scaun, iaurt, branza proaspata de vaci, oua fierte supa strecurata si pui la grill eventual cu morcovi fierti, nu tu fainoase deloc nu tu cartofi nimic nimic altceva pana la primul scaun normal.

Deci ai supravietuit fara friptura si cartofi prajiti???
felicitari!

_

Mergi la inceput

Citat:

lorex cine ce? ce fiica ratacitoare? nu stiu nimic

Pletosu seamana cu tati leit, nici nu zici ca-i al meu, norok ca voi imi stiti sarcina altfel....mama surogat ! are destele de la maini ale mele si de la picioare. Aaaaaaaaaa si foamea! tot de la mine! nu ma inteleg cu el, ce baie fetele, al meu daca nu ii dau mancare INSTANT! nu ma inteleg cu el, e rosu tot si suge tot ce prinde: prosop, maini, maneci, cand il iau in brate din pat imi suge fatza, obrajii, daca il ia tati il cauta si pe el de tzitzi! e o figura!

de Yannis

ce simpatic!!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Si gata am si eu 2 stelute !!

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze

una e pt luptator!
premiu pt primele 60 de grame pretioase!!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annaiss

Buna dimineata

Noi plecam la spital acum, s-a rupt apa
Se pare ca doctorul a avut dreptate cand a spus 9 februarie data ecografica

Vroiam sa multumesc lui cris_mario pt raspuns

O zi buna gravidutelor si mamicilor

Irina 40 + Miruna Arya

HAI ANNAISS!!!!
CURAJ !!! GO, GO, GO!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Ofe27, Mitumac, nouatati? Ati nascut? Vad ca nu ati mai intrat.

Catalutza, simptome de greata spre sf sarcinii cica ar fi semn de inceput de travaliu.

Eu am avut dimineata o scurgere maronie si ma bucuram ca poate poate. Am vb cu obstretica si mi-a zis ca se datoreaza faptului ca ieri m-a vizitat dr si probabil uterul a sangerat putin.

Am facut si eco, lichid amniotic cica am de vandut, placenta functioneaza super si nu stiu despre ce "vopsea2 imi vb dr ca nu a eliminat-o bebe pe toata si asta e semn ca tb sa isi dezb inca plamanii. Deci stie el ce stie si nu e pregatit, dar totusi...

in rest, s-a miscat foarte mult la monitorizarea cu aparatul ala pt bataile inimiI. Iar eu am tensiunea destul de mare 140/80.

40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

In prelungiri de 3 zile

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Am reusit sa citesc repede capitolele in care ne-ati facut galerie
VA MULTUMIM DIN SUFLET!!!!

Multumesc mult, Cris.M, pentru postarea mesajelor si scuze daca te-am trezit noaptea

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

HAI Annaiss!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

multumim de complimente

xela ai perfecta dreptate cu ceza, exact asa e cum spui tu, in seara de dinainte light, eu cu 8 ore inainte de ceza nu am avt voie sa inghit nimic nici macar apa! Apoi in ziua operatiei, numa f multe lichide dupa operatie, si zilele urmatoare pana la primul scaun, iaurt, branza proaspata de vaci, oua fierte supa strecurata si pui la grill eventual cu morcovi fierti, nu tu fainoase deloc nu tu cartofi nimic nimic altceva pana la primul scaun normal.

Deci ai supravietuit fara friptura si cartofi prajiti???
felicitari!

_

Dap, dar minunea a durat fix 4 zile ziua operatiei nu am mancat friptura si cartofi prajiti si inca 3 zile dupa, dar a 5a zi!!! prapaddd! so...e mai scurt si decat Postul din saptamana Mare de Pasti

de Yannis

Mergi la inceput

Analessya, nu e mare 14 cu 8
eu asa o am mai tot timpul din luna a 8-a incoace
linisteste-te, relaxeaza-te! baga un film romantic!
uita-te la "it's complicated" (2009) cu meryl streep, o comedie romantica f faina!

Bea, cand te intorci sa vezi galeria pe acre au facut-o fetele pt tine, te rog sa mergi sa vezi si ultimul mesaj pe care l-ai lasat aici inainte s anasti!
ne-am amuzat teribil de "formele" construite!

Haircut, elena_iulia
, bine ati revenit!

_

Mergi la inceput