HAI EVYME!!!HAI ANNAISS!!! Pufuleti (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

hi, fetele!

ALEXUTZZA, super ginere am!!cum faci acum cu adormitul? si Ema are reactia asta cand o pun in pat, carutz, orice in afara de tzitzi....si-n brate.

VI4I, ce seamana cu tine puiul miiic. superbi amandoi.

TANA, tu cum mai faci cu pusul la nani?

de fapt, intreb toate mamicile, in speranta gasirii retetei ideale de pus la somn. nu am gasit nici la Ana, iar Ema e la fel: somn ff usor, adoarme la san, se trezeste cand o pun altundeva...si plange....pana isi pierde aerul, adica o las 2-3', ca mai mult nu pot. pe Ana o lasam si 20', asa zisese pediatra, dar tot nu adormea...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze

povestea noastra

ai incercat sa-i dai tzatzuca in pat atunci cand se trezeste, cand adoarme sa nu o muti? eu asa mai fac cand e mai agitata, si sta si se alina pana adoarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetele,vroiam sa va intreb si eu ceva...banii aceia de trusou de unde se dau...de la primaria la care depun actele ptr indemnizatie?dar ptr alocatie?...si altcv se mai da??
akl de unde ridic certificatul,mai se face cv?

pls help...nu mai stiu cum am facut la Mario

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Pentru trusou am depus actele la primarie, pentru alocatie la asistenta sociala, si am mai primit 200 de lei pentru ca am nascut al 2-lea copil.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

iti multumesc frumos

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

hi, fetele!

ALEXUTZZA, super ginere am!!cum faci acum cu adormitul? si Ema are reactia asta cand o pun in pat, carutz, orice in afara de tzitzi....si-n brate.

VI4I, ce seamana cu tine puiul miiic. superbi amandoi.

TANA, tu cum mai faci cu pusul la nani?

de fapt, intreb toate mamicile, in speranta gasirii retetei ideale de pus la somn. nu am gasit nici la Ana, iar Ema e la fel: somn ff usor, adoarme la san, se trezeste cand o pun altundeva...si plange....pana isi pierde aerul, adica o las 2-3', ca mai mult nu pot. pe Ana o lasam si 20', asa zisese pediatra, dar tot nu adormea...

poze

povestea noastra

ai incercat sa-i dai tzatzuca in pat atunci cand se trezeste, cand adoarme sa nu o muti? eu asa mai fac cand e mai agitata, si sta si se alina pana adoarme

pai da, asa facem noaptea. dar ziua..? nu incap in patutul ei si sa ii dau si ziua in patul mare? e o idee, multam.

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

sa bag si eu o galerie, ca am adormit-o pe Ema in scoica, leganata (mie mi se pare zdruncinata, cum au facut ashtia scoica, da'... a mers)

HAI, ANNAIS!!! VINE BEBE!!

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Apropo de dormit la mine Cristi suge la tzitzi, ii scot aerul, il pun pe burta si adoarme asa pe burta mea. Pe urma il pun la el in cosulet. Noaptea nu mai apuc sa il transfer ca adorm inaintea lui .

Eu nu stiu cum sa mai fac cu gazele. Al meu inghite foarte mult aer si scot eu ce scot dar niciodata pe tot. Adoarme si se trezeste la 2-5 min ca il supara ce are in burtica si nici nu poate sa le scoata. Vorbeati voi de o pozitie de supt prin care inghite mai putin aer? El pe burta mamei parca? Astept si eu sugestii ...

Xela, mamica de Andreea(11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annaiss

Buna dimineata

Noi plecam la spital acum, s-a rupt apa
Se pare ca doctorul a avut dreptate cand a spus 9 februarie data ecografica

Vroiam sa multumesc lui cris_mario pt raspuns

O zi buna gravidutelor si mamicilor

Irina 40 + Miruna Arya

Curaj Annaiss!!!!Hai bebe Miruna!!!

Elena de printisor Iustin Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Vazut bebelusi scumpei foc

In legatura cu somnicul al meu papa, scoatem gaze (nu pe toate si mai sunt si reprize de plans dar ... asta e) dupa care punem din nou la titi, sau un pic de ceai si adoarme. Acu daca e titi problema e ca adoarme pe pat la noi si nu e indicat de mutat in schimb la ceai e in patut la el.

Elena de printisor Iustin Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Apropo de dormit la mine Cristi suge la tzitzi, ii scot aerul, il pun pe burta si adoarme asa pe burta mea. Pe urma il pun la el in cosulet. Noaptea nu mai apuc sa il transfer ca adorm inaintea lui .

Eu nu stiu cum sa mai fac cu gazele. Al meu inghite foarte mult aer si scot eu ce scot dar niciodata pe tot. Adoarme si se trezeste la 2-5 min ca il supara ce are in burtica si nici nu poate sa le scoata. Vorbeati voi de o pozitie de supt prin care inghite mai putin aer? El pe burta mamei parca? Astept si eu sugestii ...

Xela, mamica de Andreea(11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) poze

si eu la fel prcedez...scoatem gazele stand la mn pe piept ... si nu am probleme,akl adoarme cel mai bn,apoi o transfer in patutz...si numai akl a dormit,sper sa nu fie probleme nici de akm inainte cu asta...deh...abia avem si noi o saptamana azi .....

dau de baut,azi implinim o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Analessya am si eu o intrebare, ca am vazut ca ai zis ceva de greturi? Le am si eu de vreo doua zile...asta e semn de nastere? ca e mai mult ca o aciditate cumulat cu faptul ca nu pot manca tot ce as pofti chiar daca am o foame de lup .

Catalutza 39+ Irina

AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

al3csa Felicitari ptr steluta si ptr gramele "cucerite" de bebe! ma bucur sa aud ca sunteti bine si luati asa bine in greutate bravo! e mare lucru ptr un bebe asa mic!

floricel79 da bebe zambeste si in somn si mai ales cand il schimbam si face pisu pe noi!

catalutza multumim de intampinare

Vi4i ingerasul tau e superb si iti seamana leit!

evyme intr-adevar, bebe e o figura, f haios

Beatrice1982 Spune-i lui Ivan ca fra-su in foame mananca biberon de 130 ml in 15 minute la frageda varsta de 15 zile...san san da nu mai fac fatza, cu toate ceaiurile baute, mai bag si un biberon jumate pe zi cam asa.... ca altfel urlaaaaaaaaaaa

de Yannis

Mergi la inceput