HAI EVYME!!!HAI ANNAISS!!! Pufuleti (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

cris.dogarel , cris_mario, nikole multumim de aprecieri.imi creste si mie inima!
incredibil ce mult se schimba de la o zi la alta. eu nu realizez ca sunt toata ziua cu el...dar cand ma uit la poze...

din 02.02.10 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mai am si eu 2 intrebari:
1. ai vostri scot tot felul de zgomote in somn: chicoteli, tzipete scurte, chiar "amenintari" cu plansul, dar apoi adorm la loc?
2. aveti bubite pe fata? la noi au aparut de vreo 4 zile, pe obraji, ca niste cosulete/iritatie, se simt si la mana. am dat cu ceai de galbenele, deocamdata nik. cred ca sunt de la laptele care-i curge pe obraji sau de la contact cu hainele noastre...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

1. ai vostri scot tot felul de zgomote in somn: chicoteli, tzipete scurte, chiar "amenintari" cu plansul, dar apoi adorm la loc?
2. aveti bubite pe fata? la noi au aparut de vreo 4 zile, pe obraji, ca niste cosulete/iritatie, se simt si la mana. am dat cu ceai de galbenele, deocamdata nik. cred ca sunt de la laptele care-i curge pe obraji sau de la contact cu hainele noastre...

poze

povestea noastra

Ma bucur ca-ti e de folos linkul, eu am facut exercitiile alea data trecuta dupa ce am nascut, acum o sa mai astept nitel (a se citi: imi fac curaj ). Despre programul de plans, imi amintesc ca si nr 1 facea la fel cand era asa mica, ba chiar mai rau, adormea pe la 11-12 noaptea... Partea proasta e ca nu-mi amintesc cand i-a trecut... oricum e doar o etapa.

La intrebarea 1, da, asa face si Irina in somn. La intrebarea 2, noi n-avem bubite, cel putin nu inca...

Nico de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

vreau sa va mai intreb si eu cv .... pls .... bani ptr al doilea copil(200 ron) si cei ptr trusou(despre ce suma e vb?) ... se dau pe loc? sau vin prin posta

vroiam sa va mai zic ca a luat sotul infacol de la o alta farmacie(nu sensiblu) de langa budimex cu 18 lei

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

eu nu stiu exact pt care, dar cred ca trusoul, m-au chemat pe mine sa ii ridic (adica nu sotz), pe 9-10 martie.

infacol ai luat sa ai in casa, ca pare ca nu aveti colici inca, nu?

eu i-am dat infacol ca aveam luat, cam o saptamana si un pic. imi zisese si neonato sa-i dau infacol sau gripe water, sa scoata gazele mai usor. apoi am uitat cateva dati, noaptea in special, si...am vazut ca nu e nici o diferenta. asa ca de vreo 5 zile suntem fara....

apropos de chestii luate preventiv: eu am un tub de garmastan intreg, m-am dat doar in prima seara cand am ajuns acasa. nu cred sa-l mai folosesc de acum incolo... il vrea cineva care nu si-a luat inca?

poze

povestea noastra

da am luat asa sa fie,sper sa nu il folosesc

tu ai luat acei bani ptr al doilea copil?

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000

Mergi la inceput

Citat:

poze

povestea noastra

da si da

in somn fel si fel de zgomote ciudate,care trec si adoarme,iar bubite mici mici am avut doar ieri...si au trecut singure pana dimi

Mergi la inceput

pap si eu,apoi facem baitza...ne citim dimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

al3csa Felicitari ptr steluta si ptr gramele "cucerite" de bebe! ma bucur sa aud ca sunteti bine si luati asa bine in greutate bravo! e mare lucru ptr un bebe asa mic!

floricel79 da bebe zambeste si in somn si mai ales cand il schimbam si face pisu pe noi!

catalutza multumim de intampinare

Vi4i ingerasul tau e superb si iti seamana leit!

evyme intr-adevar, bebe e o figura, f haios

Beatrice1982 Spune-i lui Ivan ca fra-su in foame mananca biberon de 130 ml in 15 minute la frageda varsta de 15 zile...san san da nu mai fac fatza, cu toate ceaiurile baute, mai bag si un biberon jumate pe zi cam asa.... ca altfel urlaaaaaaaaaaa

de Yannis

da?????????????
suoper baiat
al meu suge suta de ml la san in 5 minute, cred ca de acolo vine si mai usor.,........si ii trebuie si completare cam 30 ml la fiecare masa, sau de ex cand are program sexi dimineata..............doarme juma de ora, oiar ii trebe papa iar doarme juma de ora......si tot asa pana la amiaza...apoi doarme bine mersi, cand toti is acasa.......de nu mai stie care cum sa astepte sa se trezeasca.........................si noaptea iara no problem, dar de la 9 pana la 13....avem program sexi.........................abia astept sa vina odata balansoarul ala.............

asa
si sa raspund si la restul............

si noi ne chinuim sa scoatem aere.............:)
dar iese si nu iese, adoarme la mine inn brate, il pun in patuta...no problem, si daca nu a iesit aerul....se mai zbantuie pana iese si un pic de surplus, ca nah e un nehalit............si apoi doarme ii mai dau peste cur...si iaca-asa..............

intrebare..cat timp e bun NAN-ul din momentul in care e facut???????????????

pls helpppp
ma duc in pat, poate mai dorm un pic ca is terminata..........

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

bea adica tu vrei sa spui ca ii dai cam 130 ml la o masa????
eu am facut de mai multe ori proba suptului si mai mult de 60 ml nu a luat de la san
stie totusi cineva care ar fi media,ce cantitate trebuie sa suga la o masa la un program de papa la 3 ore?

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

cris_d da si Miruna are tot felul de iritatii/bubite de cand am venit din maternitate
dar ii apar, ii dispar nu prea ma stresez cu ele
la Daria faceam mare caz de fiecare bubita care aparea si au tot aparut pana pe la 6 luni
o sterg doar cu apa fiarta si racita

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

cristies, alexutzzza mama,... ati aparut
imi dorm baietii de numa-numa....M lucreaza de noapte...iar acum sleep...chiar ziceau niste prieteni ca am nascut baiat sa am cu cine sta noaptea.
in legatura cu eructatul.....cristies ...ai dreptate ...am citit si eu pe undeva ca daca nu o fac in juma de minut nu o mai fac.dar am mai si auzit ca depinde si de colici mai tarziu.ca e bine sa ii tinem mai mult ca sa nu faca

am pus si eu niste pozici cu noi. tot nu am reusit sa le ascund cu = ...cu '' trebuie puse? sper sa le vedeti

http://family.webshots.com/album/576664817ObGyOJ

din 02.02.10 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

ce e scula aia de pe pat de langa el, in dreapta? ma roade curiozitatea

cred ca e interfonul sau cam video..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput