HAI EVYME!!!HAI ANNAISS!!! Pufuleti (125)
Raspunsuri - Pagina 13
lorex spune:
dastefa 

in mama si copilul scrie despre ratia alimentara ca trb sa fie 200-400 ml/zi (24 ore) in prima sapt de viata, la sf celei de-a doua saptamani 400-550 ml/zi, la sf celei de-a treia suge 450-600, a patra 500-650.
Semne ca papa suficient:
-doarme linistit 3-4 ore dupa supt
-ia constant in greutate 170-210 g / saptamana
Deasemenea daca e agitat uneori, diferentele de ratie de la o zi la alta sau de scaune, sau stagnarile in greutate in unele zile nu au nici o semnificatie daca BB arata bine, iar curba de crestere este global ascendenta.
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu
Bobitza
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SorinaF Buna seara si de la noi. Bune informatiile despre eructat....ca ne cam chinuim si noi cate 5-10 minute pana dam ceva aer afara. ![]() ![]() ![]() Am vazut o gramada de bebiti frumosi...sa fie sanatosi si mancaciosi. Acum cateva zile am avut si noi prima vizita de la pediatru si ne-a recomandat o eco de sold, una testiculara (ca e a crede ca nu i-au coborat inca testiculele) si masaj ortopedic la labutele picioarelor ca sunt putin strambe de la pozitia din burtica. ![]() Ati facut careva???? 37+ Luca Stefan |
eco de sold facem si noi, cik e obligatoriu
la noi se numeste eco de screening ca e domnle preventiv mai bine sa vedem daca are ceva din timp. Si da, facem masaj ortopedic de cand am iesit din maternitate, ne-a aratat dr neonatolog cum sa facem si trebuie cik sa facem cat de des putem!!! la vizita de dupa externare i-am zis ca fac de minim 2 ori pe zi si cik nu-i destul 
de
Yannis
Ofe_27 spune:
| citat din mesajul lui analessya13 Ofe27, Mitumac, nouatati? Ati nascut? Vad ca nu ati mai intrat. Catalutza, simptome de greata spre sf sarcinii cica ar fi semn de inceput de travaliu. Eu am avut dimineata o scurgere maronie si ma bucuram ca poate poate. Am vb cu obstretica si mi-a zis ca se datoreaza faptului ca ieri m-a vizitat dr si probabil uterul a sangerat putin. Am facut si eco, lichid amniotic cica am de vandut, placenta functioneaza super si nu stiu despre ce "vopsea2 imi vb dr ca nu a eliminat-o bebe pe toata si asta e semn ca tb sa isi dezb inca plamanii. Deci stie el ce stie si nu e pregatit, dar totusi... ![]() in rest, s-a miscat foarte mult la monitorizarea cu aparatul ala pt bataile inimiI. Iar eu am tensiunea destul de mare 140/80. 40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007In prelungiri de 3 zile Doamne ajuta! http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# |
Eu sunt inca aici, doar ca sunt dupa cortina
Noutati nu prea am, in afara de niste contractii nedureroase si cateva impinsaturi mai zdravene altceva nimic.Ieri am mancat picanterii si am facut o baie mai calda decat de obicei, azi am prestat iar
si am facut curatenie, intr-un cuvant incerc sa-l starnesc pe bebe sa-si faca aparitia.Al meu sot tot vorbeste cu el si ii promite marea cu sarea numa' sa iasa Maine mergem si noi la control, sunt curioasa ce-o sa ne zica dr. Sper din suflet sa-mi dea vesti bune!
Ah si am inceput sa beau si ceai de frunze de zmeur, cica ar face bine.
Si mai vream sa-ti spun sa nu te stresezi ca bebe e cu o sapt in urma etc., nu cred ca e valabila chestia pt ca al meu tot timpul a fost mai mare cu o saptamana si uite ca tot nu da semne ca vrea sa iasa. Le place lor acolo si gata!

AMR ... cat vrea bebitza, ca el e seful :-)
lorex spune:
Noapte buna fete dragi!
ma duc sa pap si apoi in pat la un movie!
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu
Bobitza
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel sar'na de linkul cu abdomene faine, eficiente (ca doare, tata ). da' inca nu fac atat cat aia ca mi-e frica de zona operatiei.povestea noastra |
Ce link? ce abdomene? nu e prea devreme? noi suntem operate fato! mie mie frica sa si ating..CHESTIA... brrrr, 4 zile nici nu m-am uitat in jos

dar vrreau si io abdomene dak sunt safe
de
Yannis
alexutzzza spune:
ALICREDO - superb bebelusu, admirat si eu! si ai dreptate, se schimba de la o zi la alta, zici ca s alt copil!
Crisdogarel - si Yannis are in mijlocu somnului cate un tipat izolat, da tare asa zici ca e in mijlocul hohotului de plans si instant tace si doarme la loc
DASTEFA - eu stiu din spital ca in primele 7 zile mananca 10 g la masa in prima zi, 20 la masa in a doua zi etc pan la 70 in a 7a zi, in a doua sapt intre 70 si 90 la o masa si dupa aia a 3a sapt in jur de 120g la o masa, etc, mai departe nu stiu ca nu avem decat 16 zile
de
Yannis
Tanaion spune:
Cris_d la intrebarile tale:
1. si Maria se haraie, maraie, scanceste prin somn cand o doare burtica, cand face parturi, sau dupa ce trec mai multe ora de la ultima masa si-i e din nou foame
2. da avem si bubite din astea, nu-mi dau seama de la ce-i apar dar ii dispar fara s-o dau cu nimic, dupa care-i reapar si tot asa.
ana_g spune:
pierdut neuroni. ii declar nuli! serios...m-am kkit sa-mi pun pe picasa poze cu puiul meu...am reusit...dar e o mare varza acolo. o sa vedeti. important e ca se vad pozele, chiar daca dezordonat.
http://picasaweb.google.com/ana.gradin
mama lui stefan
alicredo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
cred ca e interfonul sau cam video.. _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza |
mii de scuze ...acum am vazut.am luat un monitor ,camera...ca sa putem si noi papa linistiti fara sa il verificam din 3 in 3 min. e super ok.suntem multumiti.

mersi lorex

din 02.02.10 cea mai fericita
de David Gabriel !te iubim puiule....!!!
ana_g spune:
noi am implinit azi 3 saptamani. nici nu imi dau seama cum au trecut. ei, si cu ocazia asta, stefan al meu nu prea a avut somn. numai tzitzi si iar tzitzi, dormit cam o ora si ceva, fata de 3 chiar 4 de obicei. acum pe seara s-a linistit. cat l-o tine....dar nu ma plang, doamne fereste, e baiat cuminte. plange doar daca e ud sau daca ii e foame. apropo de scos aerul. eu nu reusesc. serios. cred ca mi-a iesit doar o data sau de 2 ori. nici nu prea reusesc sa il manevrez. si de multe ori iese singur. asta daca nu vomita. horror...ma simt vinovata pentru ca ar trebui sa ma mulg poate un pic, sa nu-i vina atata lapte....sau..nu stiu...apoi sughite cam 5 minute. si al meu scoate diverse sunete in somn. scanceste, chiar urla un pic, asa, ca-ntr-un plans...imi tresare inima de fiecare data, mai ales daca e noaptea.
mama lui stefan

37+
Luca Stefan
Alessandro 3.01.2007