HAI EVYME!!!HAI ANNAISS!!! Pufuleti (125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Tocmai a plecat doamna doctor si de la noi. Inca nu avem liber la baita pentru ca cicatricea ombilicala inca nu arata bine. Mai asteptam pana duminica. In rest ne-a dat calciu si violet de gentiana pentru eritemul alergic cu care ne luptam din maternitate, m-a informat ca bebele meu e in plina criza genitala dar in general suntem ok.

cristies nu e nimic grav daca trece pana pe la 3-4 luni. Mai tarziu tremuraturile astea pot insemna fie lipsa de calciu fie, in cel mai rau caz o problema neurologica. Eu cred ca voi merge la Medlife pentru eco transfontanela daca va fii cazul, dar mai pe la 3-4 luni. Control neurologic nu stiu unde as putea sa il fac dar mai am timp sa ma interesez.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

cristies, alexutzzza mama,... ati aparut
imi dorm baietii de numa-numa....M lucreaza de noapte...iar acum sleep...chiar ziceau niste prieteni ca am nascut baiat sa am cu cine sta noaptea.
in legatura cu eructatul.....cristies ...ai dreptate ...am citit si eu pe undeva ca daca nu o fac in juma de minut nu o mai fac.dar am mai si auzit ca depinde si de colici mai tarziu.ca e bine sa ii tinem mai mult ca sa nu faca

am pus si eu niste pozici cu noi. tot nu am reusit sa le ascund cu = ...cu '' trebuie puse? sper sa le vedeti

http://family.webshots.com/album/576664817ObGyOJ

din 02.02.10 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Buna seara si de la noi.
Bune informatiile despre eructat....ca ne cam chinuim si noi cate 5-10 minute pana dam ceva aer afara.

Am vazut o gramada de bebiti frumosi...sa fie sanatosi si mancaciosi.

Acum cateva zile am avut si noi prima vizita de la pediatru si ne-a recomandat o eco de sold, una testiculara (ca e a crede ca nu i-au coborat inca testiculele) si masaj ortopedic la labutele picioarelor ca sunt putin strambe de la pozitia din burtica.

Ati facut careva????

37+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

imi dorm baietii de numa-numa....M lucreaza de noapte...iar acum sleep...chiar ziceau niste prieteni ca am nascut baiat sa am cu cine sta noaptea.
in legatura cu eructatul.....cristies ...ai dreptate ...am citit si eu pe undeva ca daca nu o fac in juma de minut nu o mai fac.dar am mai si auzit ca depinde si de colici mai tarziu.ca e bine sa ii tinem mai mult ca sa nu faca

am pus si eu niste pozici cu noi. tot nu am reusit sa le ascund cu = ...cu '' trebuie puse? sper sa le vedeti

te iubim puiule....!!!

se vad si neascunse. ce pui vesel ai
ce e scula aia de pe pat de langa el, in dreapta? ma roade curiozitatea

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Fetelor, dar eu nu am vazut-o pe Annais pe prima pagina?! ERam curioasa care er DPN a ei? Stiti ceva de ea?

e trecuta in lista cu "asteptam vesti de la.."
dar avea DPN pe DPN 05.02.2010

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Multumesc Lorex. Inseamna ca si ea a nascut un pic dupa DPN.

40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

In prelungiri de 3 zile

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

te iubim puiule....!!!

ce bebic scumppp ...e un dulce

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

vreau sa va mai intreb si eu cv .... pls .... bani ptr al doilea copil(200 ron) si cei ptr trusou(despre ce suma e vb?) ... se dau pe loc? sau vin prin posta

vroiam sa va mai zic ca a luat sotul infacol de la o alta farmacie(nu sensiblu) de langa budimex cu 18 lei

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Am admirat pufuleti frumosi de Vi4i, alexutzzza, mariucasara, ursuleata si alicredo!

Hai Annaiss! Nastere usoara!

cristies, petrecere frumoasa in oras! Sper sa vii maine acasa, cum iti doresti.

catalutza, nu cred ca ajuta prea mult experienta mea, dar mie mi-a fost greata rau imediat dupa ce mi s-a declansat travaliul, am si varsat ce abia mancasem, asa, printre contractii...

cris.d noi dormim separat, sotul o adoarme pe cea mare, eu pe cea mica. Aplic cu succes metoda cu alaptatul la orizontala si apoi somn de voie. Nu o mut la ea in patut decat uneori, peste zi.

Eu ii scot aerul tinand-o pe burtica pe pieptul meu, nu merge intotdeauna, dar doarme linistita si cand nu ii reuseste. In schimb, de la 4-5 dupa-amiaza pana pe la 8-9, avem program de plans in reprize, timp in care eu incerc toate metodele posibile, foen, plimbat in brate, tzitzi, muzica... Azi vad ca a luat pauza, acum doarme pe burta mea. Am fost la spital sa-mi scoata firele, pana acum toate bune (in afara de ragade), ma mai vad cu dr la 6 saptamani.

De Dermalin stie cineva ceva? A inceput sa se gaseasca?

Nico de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

vreau sa va mai intreb si eu cv .... pls .... bani ptr al doilea copil(200 ron) si cei ptr trusou(despre ce suma e vb?) ... se dau pe loc? sau vin prin posta

vroiam sa va mai zic ca a luat sotul infacol de la o alta farmacie(nu sensiblu) de langa budimex cu 18 lei

eu nu stiu exact pt care, dar cred ca trusoul, m-au chemat pe mine sa ii ridic (adica nu sotz), pe 9-10 martie.

infacol ai luat sa ai in casa, ca pare ca nu aveti colici inca, nu?

eu i-am dat infacol ca aveam luat, cam o saptamana si un pic. imi zisese si neonato sa-i dau infacol sau gripe water, sa scoata gazele mai usor. apoi am uitat cateva dati, noaptea in special, si...am vazut ca nu e nici o diferenta. asa ca de vreo 5 zile suntem fara....

apropos de chestii luate preventiv: eu am un tub de garmastan intreg, m-am dat doar in prima seara cand am ajuns acasa. nu cred sa-l mai folosesc de acum incolo... il vrea cineva care nu si-a luat inca?

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am admirat pufuleti frumosi de Vi4i, alexutzzza, mariucasara, ursuleata si alicredo!

Hai Annaiss! Nastere usoara!

cristies, petrecere frumoasa in oras! Sper sa vii maine acasa, cum iti doresti.

catalutza, nu cred ca ajuta prea mult experienta mea, dar mie mi-a fost greata rau imediat dupa ce mi s-a declansat travaliul, am si varsat ce abia mancasem, asa, printre contractii...

cris.d noi dormim separat, sotul o adoarme pe cea mare, eu pe cea mica. Aplic cu succes metoda cu alaptatul la orizontala si apoi somn de voie. Nu o mut la ea in patut decat uneori, peste zi.

Eu ii scot aerul tinand-o pe burtica pe pieptul meu, nu merge intotdeauna, dar doarme linistita si cand nu ii reuseste. In schimb, de la 4-5 dupa-amiaza pana pe la 8-9, avem program de plans in reprize, timp in care eu incerc toate metodele posibile, foen, plimbat in brate, tzitzi, muzica... Azi vad ca a luat pauza, acum doarme pe burta mea. Am fost la spital sa-mi scoata firele, pana acum toate bune (in afara de ragade), ma mai vad cu dr la 6 saptamani.

De Dermalin stie cineva ceva? A inceput sa se gaseasca?

Nico de Isabela si Irina (01.02.2010)

sar'na de linkul cu abdomene faine, eficiente (ca doare, tata). da' inca nu fac atat cat aia ca mi-e frica de zona operatiei.

asa fac si eu noaptea. si acu' ca am citit si articolul asta despre somnic, o sa ma relaxez: cum adoarme ea, asa o adormim si gata. azi am experimentat asta cu adormitul in patul meu, dupa supt culcata, ca noaptea si a mers. a dormit vreo 2h30. acum a adomrit la mine pe burta si ea, am pus-o putin in scoica, sa pap ceva, si se frikineshte....
si noi tot asa: tati adoarme pe Ana , cu masaj, eu pe Ema, cu tzitzi

si noi tot seara avem intervalul "sonor", cu aceleashi metode alternate pana la baitza. s-au vorbit fetele astea

poze

povestea noastra

Mergi la inceput