Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (87)
Raspunsuri - Pagina 8
jasmi spune:
La multi ani, Vladut!
sa cresti mare, frumos, destept, ascultator!
Anna masa arata delicios, iar Vladut e un scump si mi se pare ca seamana cu bunicul (cel cu care apare la inceput)!
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
cami_antonia spune:
neata fetele
azi m-am trezit devreme
sa plec la dentist si sa cumpar ceva pt adi si alina
care se sarbatoresc si ei
dupa cum v-am zis in week-end
va pup
si revin cand ma intorc acasa
chinuita de dentist
offffffffffff
le-am zis ca mai bine suport o nastere
decat mersul la dentist
ahahahah
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
micola spune:
ce studiaza Filip...sa fie pregatit
Vladut e slab? de Alexu meu ce sa mai zic, 8,500 la un an, nascut cu 3.600? e frumos rau vladut si falcute ca ale lui mai rarSi noi am primit tricicleta ca a lui de la nasi, numai ca a noastra are manerul cam jos si ma gandesc ce cocosata voi merge eu cu ea. o s aincerc sa vad daca merge schimbat, sa-l pun pe cel de la masina..
nu-i vine sa cred ce cuminti stau copiii de la gradi cu Aidan la masa, la nani, mi se pare ceva ireal...eu imi inchipuiam ca pleaca fiecare cu "treaba" lui prin gradi..chiar ca zici ca stiu ca sunt filmati
noi am avut o noapte mai linistita, s-a trezit de cateva ori, dar l-am pus la san si s-a culcat la loc...cat de hotarata eram sa nu-l mai alaptez noaptea...acum nu mai sunt asa..e asa linistit acum.....mai astept...macar sa se culce la loc dupa ce suge..desi nu cred ca mai e bine sa suga noaptea la varsta asta..dar daca nu reusesc sa-l dezvat..
cami, bafta la dentist si sa-ti traisca fratele si cumnata, greeeeu incercati si sa le dea si lor Dumnezeu un copil daca isi doresc! intrebai de cadou pt nasi...ai mei sunt si in varsta si fff bogati si mai si refuza ce le ducem pe motiv ca sa nu mai cheltuim alta data pt ei, incat nici nu stii ce sa le mai iei de data asta le-am luat o veioza din aia cu abur de decor, nu stiu cum sa descriu exact e din aia inalta, dar ideea e ca nu au refuzat-o si ca le-a placut
mamici si licurici
mami de Licurici veselici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani Vlad! sa fii sanatos, iubit, fericit!! Anna sa iti traiasca baietu'!!
nu va zic ca iar ninge la noi si ca e viscol, da? . crima e iarna asta!!
Porumbita cum mai e Robert? a mai trecut greva foamei? Andra, Mister?
Raluca, cum mai e Nadia? nu cumva face ea vreo roseola?
Miere, ce bine ca Aidan e ok la gradi!!
Lisa, uff, saraca Ana! mai bine supozitoare, clar, daca vomita tot.
ma duc sa ma uit la poze ca am putin timp acum, ca-s restanta rau!!
va pup!!
CADIA spune:
anna...mmm...ce de bunatatiTi-a mai ramas ceva sa ne trimiti si noua?
Aaa...si vad ca Vladutz e fascinat de tricicleta.
Foarte dragutza amintirea pentru invitati.Noi le-am dat (doar copiilor) cate o cutie de plastic pentru sandwich-uri in care am bagat ou Kinder sau biscuiti de BB.
De unde ai luat covorasul pe mov/lila cu ursuleti????
Naty, cum mai e Nadia?
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
micola spune:
LA MULTI ANI VLADUT CU BOMBONIERE!!!!SA FII SANATOS SI SA-TI FACI PARINTII MEREU MANDRI DE TINE!!
mamici si licurici
mami de Licurici veselici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
anna-mama spune:
La multi ani, puiul meu iubit! Sa cresti, mare si sanatos si sa te aiba DD in grija lui! Nici nu mi-as fi imaginat ca imi poate da Dumnezeu o asemenea comoara, un copil atat de bun si de minunat.
Imi amintesc cat de repede au trecut orele pana a venit pe lume, la 7 ma internam, iar la 11.15, vedeam mogaldeata mica si aflam vestea ca este baiat, este minunea mea. Dragul meu, nu te-as schimba nici pe toate fetitele din lume, te iubesc cum nu am crezut ca pot iubi La multi ani!
Fetele, va multumesc pt urari si aprecieri. Acum, la 11.15 o sa suflam in lumanare, i-am pregatit un tortulet numai pt el, sa se balaceasca in voie
Lisa, cum mai e Anusca, ati scapat de febra?
Arriel, cojile de eclere, cele facute pe lunguiet le-am umplut cu salata de pui cu ciuperci si cu salata de peste, iar cele rotunde, ca niste minichifle, cu branza cu chimen.
Sa stii ca si eu sunt fericita de tricicleta din acelasi motiv, scap de carucior
Bebelusi cred ca fiecare a dat tot ce a fost mai bun pt organizarea petrecerii copilului, eu recunosc ca nu m-am mai straduit asa mult niciodata, dar pt el am vrut sa fie totul frumos.
Cris, are bombonierele, dar s-a redus cantitatea de bomboane
Iuliaai dreptate, uite ce grasan era inainte sa inceapa sa faca miscare http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vl#5436145916878802898
Sanatate multa Carlei, cum se mai simte azi?
Jasmi, bunicul e tatal meu si asa e, seamana. Sotul cand l-a vazut pt prima oara pe Vladut, asta a si zis, e socra-miu intreg
Cami, sa treaca repede consultatia la dentist si sa nu doara Sa ne spui ce ai cumarat pt Adi si Alina. Felicitari pt relatia de durata si pt ca se iubesc asa mult si Dumnezeu sa-i ajute in continuare
Micola, ai dreptate, ne-ati luat la categoria kg putine. Sa stapaneasca sanatos Alexutu tricicleta. Imi pare rau de maner, stiu ca asa sunt unele, la a lui Vladut se poate regla manerul. Dar cand e cadou e binevenit oricum
Rox, multumesc
Cadia, nu mi-a mai ramas mancare, am avut niste termite invitate la petrecere Covorul l-am cumparat din magazinul Titan, daca stii unde este.
F dragute amintiri ai dat copilasilor, si ce frumos ca ati avut copilasi. Noi ducem lipsa, Vladut e primul din gashca.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
koruccia spune:
La multi ani Vladut! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa si implinita!
anna, am vazut pozele de la petrecere. A fost totul foarte reusit, masa imbietoare si Vladut un scump. Ma impresioneaza ca a crescut si s-a schimbat asa de mult fata de primele poze, din perioada in care ai inceput tu sa scrii aici:)Acum chiar arata a baietel mare!
Am mai vazut poze de sarbatoriti frumosi: Marius la petrecerile cu copilasi (ce mare e Paula, si el pare mai mare de 1 an); Vladut la petrecerea in familie (Patricia, si eu il gasesc mare si leit tati, si imi place mult cum ii sta tuns); Arianna cu rochita eleganta si cu o privire isteata foc; Alice frumoasa de pici si eleganta pe masura; Filip cool cu cravata rosie (ce-mi place ca e asa blondut); Maria domnisoara mare si independenta; Alexutu cu mami si tati.
Toti niste frumosi!
Multa sanatate bolnaviorilor si copilasilor cu febra! Cum mai sunteti?
alinuk spune:
cucuietelor sunt asa de incantata ca la multe vad preluata ideea cu 'mutzunachile aperitivolini'
inseamna ca v-a placut si ma bucur sa vad imbunatatita ideea (care in fine si eu am preluat-o de pe la un cocktail, dar aici eu am venit cu ea PRIMAAAAAAAAAA)
..evident si alte idei de luat in seama am mai remarcat pe la mesele festive ...
in primul rand absolut toate sunt garnisite cu multa dragoste!
vero,
fotografia asta mi se pare absolut minunata
http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#5435830600345832354
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
anna-mama spune:
Alinuk, asa e, eu am apreciat-o si ti-am zis ca e super mutunache de cand am vazut in pozele tale
Koruccia, multumim mult, asa e, a crescut mult, se vede clar ca nu mai e bebelus. Cate. Tu cum mai esti cu reactia la vaccin?
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)