Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (87)
Raspunsuri - Pagina 9
sdcristian spune:
hello fetelor
mie mi-au venit rusii si sunt cam stoarsa de energie. da-s fericita ca au venit... intelegeti voi
ce de licurici frumosi am vazut, nu nominalizez sa nu cumva sa uit pe caeva, dar ai nostri sunt speciali
azi mergem la control neurologic la 7 diseara, dar nu am emotii. am zis ca daca tot am programare sa o si folosesc, ca e greu de ajuns, e un singur neurolog de copii, si trebuie sa te gandesti cu vreo 2 luni inainte. sa-i duc jucarii cu mine sau au ei acolo? habar nu am la ce sa ma astept. daca ati fost careva spuneti-mi si mie ce si cum
multa sanatate puilor bolnaviori
LA MULTI ANI VLADUT UMBLARET
koruccia spune:
anna, s-au mai estompat petele rosii, deci cred ca o sa-mi treaca curand.
hihi, cristi, asta era stresul de care ziceai acum cateva capitole? eu la asta m-am gandit atunci:) Bine ca au venit daca tu asa ti-ai dorit.
Noi am fost la control neurologic cand avea Caterina vreo 8 luni, ne-a pus noua multe intrebari, iar pe ea a pus-o sa se joace cu diverse jocuri si a evaluat-o asa, prin joc. Nu stiu cum se face la varste mai mari.
Noi imediat mergem la controlul de un an. L-am anticipat cu 9 zile sa poate veni si Ste. Doar ca ninge si aici de nu-ti vine sa scoti capul din casa...
sdcristian spune:
da koruccia, asta era stresul.cel mai stresant era ca nu stiam exact ce vreau - dar la cat de linistita ma simt acum (si cam lesinata da asta e altceva) e bine asa. desi teoretic as mai vrea un bb, dar poate nu chiar acum... candva, in viitor.
bebelusi spune:
Intru reede sa spun LA multi ani lui VLADUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
Vlad.Sa cresti mare,sanatos si fericit.
Anna,sa-ti traiasca feciorul.
Nu mai zice ca-i slab,ca are niste falcute,numai bune de papat.
Lisa,multa sanatate printesei.
Vero,e superba Alice..frumoasa rau,rau de tot.
Jasmi,tu ce mai crosetezi ?
Miere,felicitari.Ma bucur ca s-au asezat toate.:)
Naty,multa sanatate Nadiei.Offf,imi pare rau ca iar e bolnavioara.Insanatosire grabnica.
Porumbita,voi cum mai sunteti?
Noi suntem binisor,sapt asta mergem sa luam pulmozyme-ul de la spital,sa-i fac iar o proba de digestie..si om mai vedea ce mai facem.David umbla peste tot,alearga,vorbeste mult pe limba lui..a invatat ieri si un nou cuvant..si anume "caca"Zice si pa de multa vreme,dar nu face din manuta decat daca are chef.Se bataie din fund si picioruse daca e vreo melodie care-i place..asa danseaza el:))))A inceput sa se trezeasca noaptea pt un laptic,iar azi noapte la 3 s-a trezit si era fresh,nu mai voia sa doarma,asa ca a vbit si s-a jucat pana pe la 4..cred eu,ca eu la ora aia nu vedeam bine de somn si lui ii ardea de vorbit si jucat:))))
Gata,trimit mesajul,ca-mi face fite calc si mi-e ca raman cu el netrimis.
O zi frumoasa tuturor.
Offf,m-am saturat de ninsoare si viscol si frig...vreau primavara,ca nu mai suport vremea asta oribila.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
crisspy spune:
VLADUT
O viata plina de bucurii si impliniri!!! Si lui mami si tati sanatate multa sa se poata bucura de tine in fiecare zi.
Anna imi ploua in gura , frumos aranjamentul. De Vladut nu mai zic ca a fost cu adevarat vedeta zilei.
Am vazut acolo o jucarie cu Winnie care face baloane de sapun...ati primit-o sau ati cumparat-o ...daca ati cumparat-o poti sa-mi spui si mie de unde ca Razvi e innebunit dupa baloanele de sapun
CADIA spune:
Fetelor, voi stiti vreo reteta BUUUUNA de tort cu visine(congelate)???Vineri este ziua sotzului meu si as vrea sa-i fac o surpriza, ca si asa bani de cadou..."NEAM"
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
bpaula spune:
Miere felicitari pentru Aidan!
Anna tare frumoasa petrecere ati avut cu o multime de bunatati. Iar Vladut e un frumusel. LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!! sa cresti mare si sanatos!!!!!!!
Lisa sper sa se faca Anusca repede bine.
La noi raceala s-a mai agravat. Toata noaptea am stat cu el si l-am pazit ca nu putea sufla. I-am dat si cu Marimer si cu Pulmex baby, l-am bagat si la aburi in baie si parca tot degeaba. Si asa am un somn, dar macar el e mai vesel acum desi la fel de infundat.
Si cred ca ne ia si pe mine si pe taica su raceala
CADIA spune:
Cristi, noi am fost acum o luna la un control neuo, dar mi s-a parut cam apa de ploaie.Mi s-au pus mie niste intrebari, si s-a uitat la ea cum merge deauselea, cum se juca cu ceva jucarii pe care le aveau ei acolo si...cam atat.
crisspyapropo de baloane cu sapun, eu as vrea sa-i iau asa ceva Clarei, dar putin mai incolo.
http://www.toyz.ro/masinute/vivid-imaginations/fifi-si-floricelele-masinuta-mo-cu-baloane-de-sapun/
Jucarie cu Winnie care face baloane, stiu ca i-au luat niste prieteni baietelului lor de la un Babyexpo.
anna, tare mult am cautat si eu un astfel de covor pt camera Clarei, care este toata pe lila cu mov, si am luat ceva simplu de la Mobexpert.
Cam ce marime are covorul si cat te-a costat?
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
Naty spune:
Mai eu m-am zapacit complet si am urat total aiurea La multi ani ... eram sigura ca ieri am fost in 10! E drept ca ieri scriam de acasa si aveam mandrele agatate de mine.
Ii spun deci din nou LA MULTI ANI LUI VLADUT ! - de data asta chiar de ziua lui.
anna sa-ti creasca mare puiul, sa te bucuri de el!
Merci de urarile de sanatate. cristi da, ii da cred o masea, m-am gandit si eu ca asta poate fi o cauza. Intre timp am constatat ca are si multi muci in gat, ieri a vomat numai muci dupa masa de pranz (in fine, masa este mult prea mult spus, cele 3 lingurite de mancare mai exact).
micola dam noi mai putin Nici 8 kg la 1 an.
cadia tot in fundulet ii iau si eu temperatura. Am vreo 10 (nu exagerez) termometre de ureche/frunte si nici unul nu arata exact asa ca tot metoda clasica o aplic.
Eu ii voi face Prevenarul mai curand fiindca Ioana aduce de la gradinita diverse si mi-e frica pentru Nadia. Daca nu ar fi situatia asta i l-as face si eu tot dupa 2 ani, ca sa ii fac o singura doza.
Cat despre Rotarix - sunt foarte putini cei care l-au facut (aici in Ro). Unii doctori nici nu stiu despre el - doctorita noastra de familie a aflat de la noi, Nadia a fost primul copil caruia i l-a facut
alinuk o sa incerc si eu step-ul. Am ceva antrenament fiindca fac pilates in mod constant dar cred ca step-ul solicita mult picioarele si, intr-adevar, sa-r putea sa fac febra.
andreea offf saraca de tine. Nu stiu ce sfat sa-ti dau.
dark multa sanatate lui Mister! Nasol ca trebuie sa-ti iei din concediu.
cami Nadia de regula se trezeste ca nu-si gaseste suzeta, i-o dau, ii cant un pic si adoarme la loc.
cristi si Nadia are 2 - 3 scaune pe zi. Ma gandesc sa nu aiba sindrom de intestin iritabil, ca mine.
veronica am vazut-o pe Alice cu rochia de printesa ... wow!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana