Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cami, eu stiu ca daca nasti pana face bb1 2 ani, intri in urmatorul concediu de crestere bb2 in aceleasi conditii (indemnizatie) ca la primul.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Wow Anna ce frumos e Vladut,pozele sunt foarte frumoase.
eu am zis ca ii voi patrata toate felicitarile pe care le primesst de-a lungul anilor si i le voi da la 18 ani

Patricia,pe Bladut l-am admirat deja

Anei i=a scazut febra la 37.8C si incep,la indicatiile medicului nostru Irina,sa ii administrez Nurofen.Noroc ca mi-am adus cand am venit. Stau si ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca i-as fi facut si ROR acum...brrrr

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Anna am vazut pozele, Vladut super, un scump si un elegant...Mi-a placut si cum ati decorat, si bunatatile (e a treia masa cred la care salivez azi ). Cu ce ai umplut cojile de eclere?
Sa stapaneasca sanatos tricicleta, la primavara ne luam si noi ca abea astept sa scap de carut.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alice m-a dat pe spate, e superba, cand apar poze cu Alice toata familia mea se pune in jurul calculatorului si o admira....

Cami e asa cum a zis Anna

Anna e un dulce Vladut, si ce gatit a fost el....ce sa mai spun despre pregatiri ca m-au dat pe spate. Vad ca e concurenta la noi aici, care face aperitivele mai frumoase. Super!!!

Pup si eu bebeii bolnaviori si tinem pumnii sa scada febra.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anna, n-am stiut unde sa ma uit mai intai, la Vladut sau la bucatele diverse pe care le-ati facut si care arata...Vladut s-a inaltat si arata foarte bine chiar daca zici tu ca papa putin, bombonierele inca le mai are .

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Anna, superbe pozele de la mot, e un scump Vladut, se pare ca s-a simtit f. bine. Dat fiind ca el a mers asa repede, cred ca e OK 9,700 kg, cand sa mai puna kile pe eldaca-i asa ocupat?!

Am vazut pozele cu Filip la 4 ace, ce smecher e cu zambetul lui sugubat...

Lisa, bine ca a mai cedat febra aia pacatoasa. Si Carla are febra, la 1,30 avea 37,7, i-am dat totusi Tylenol, iar la 5,30 avea 38,4. Diseara o sa-i dau si eu Nurofen daca tot mai face (Nurofenul nu e cam acelasi lucru cu Motrinul, Lisa? ambele au ibuprofen). Ii curge nasul intr-una si parca si ochii. E totusi destul de vesela. A mancat extrem de putin lapte azi, dar a mancat supa si a baut ceai. Sa vedem cum o sa fie la noapte.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iulia, multa sanatate Carlei, bine macar ca e vesela.In noaptea asta ai de lucru cu febra:(. Nurofen si motrin au aceeasi substanta activa ,ibuprofenul.

http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Merci Cris, sper sa treaca noaptea fara prea mult necaz. Mi-e atat de mila de ea cat e e mucoasa, nu-s obisnuita.

Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Iulia e cam acelasi,doar gramajul difera. Irina mi-a recomandata in functie de grautatea si varsta Anei asa: pt motrin:2.5 ml doza minima si pt nurofen:5 ml in 24 de ore,deci tot la 8h. si mie imi e groaza de inca o noapte alba,dar asta e...sa se faca bine piticania mea sa o pot smotocii un pic.
aaa...la gust,nu se compara nurofenul cu motrinul nostru,adica Ana a lins lingurita de nurofen cu gust de portocale...am trait sa o vad si pe asta

un vot va rog!

Mergi la inceput

Am inteles Lisa, hai ca trece si noaptea asta. A mea inca nu doarme, are chef de povesti, sper sa n-o tina asa toata noaptea. I-am dat si eu Nurofen, trebuie sa-mi fac lista de medicamente cand merg in tara sa am pentru un an. Noapte buna!

Poze...

Mergi la inceput