Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (87)
Raspunsuri - Pagina 10
Porumbita spune:
eu sun terminata
robert nu e mai bine
de lunea trecuta de la ultimul rapel de infanrix parca e alt copil (bine ca nu am facut si prevenarul sai ROR tot atunci)
nu stiu dc e coincidenta, dc a fost si vreun virus la stomac (desi nu a vomat decat martea trecuta, nu a facut diaree, febra, muci, tuse) , dc e si vreo eruptie dentara (ca e cu mainile in gura desi nu mai baleste ca alte dati insa e apatic, nu mananca, e catastrofa la somn (in sensul ca plannge multt de tot, in brate la mine sau la taicasu/bunicasa)
nu se mai tine bine pe picioare,el care mergea de mana pe strada (cade usor,plange multtttt) e clar ca e si slabit ca nu mananca si nu se odihneste bine
ieri parea ca isi revine, a mancat mai bine dar masa de seara (culmea care a mancat-o de foame, deci fara sa ne agitam pe langa el) a vomat-o la 2 minute dupa ce mancat
ieri i-am dat pt prima data o lingurita de peritol; sunt efectiv disperata
a dormit un pic mai bine, doar 3 treziri
azi de dim la 9 a mancat ok fructele
insa de la 10:30 plange incontinu, cu fff scurte pauze
vrea numai in brate (si si in brate plange)
nu ii intri cu nimic in voie
pare ca deja a ragusit de plans
nu il mai incant nimic din ce inainte il fascina (telefon, telecomanda, sticle de apa etc)
ma duc cu el la doc peste vreo 30 demin
Naty spune:
miere ce ma bucur ca se simte bine Aidan la noua gradinita, ca papa si ca doarme bine. Sa fie intr-un ceas bun!
betty sa se refaca repede frumoasa Ana!
anna am vazut pozele, tare scump Vladut. Si ce camasuta frumoasa i-ai pus! Cat despre mancaruri
Vroiam si eu sa zic ca seamana leit cu bunicul.
bpaula sanatate!
porumbita imi pare rau. Sa ne spui ce zice dr.
rox la roseola nu m-am gandit. Care sutn simptomele? Bubite ceva?
Fetelor azi dimineata am gasit-o pe Nadia uda leoarca, ii iesise pipi din pampers cum naiba nu stiu si era fleasca pe costumas la burtica.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
CADIA spune:
Naty.Eu imi amintesc ca aflasem de Rotarix, dar eram cam reticenta la vaccinuri,atuncisi de abia le faceam pe astea obligatorii (cu o groaza de emotii)...de altele nu prea vroiam sa aud si acum imi pare rau ca n-am facut Rotarix-ul.Dar la BB2 ma fac mai desteapta
Asa mi-a zis si mie pediatra, ca daca merge in colectivitate Clara, sau ar fi avut fratiori mai mari, era bine sa fi facut si noi acum Prevenarul.Dar nu e cazul deocamdata.
Sa sti ca si o prietena de-a mea a patit cu baietelul ei la fel, l-a gasit intr-o dim ud leoarca, treaba s-a mai repetat si a schimbat firma de scutece si de atunci nu a mai patit nimic de genul asta
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
bpaula spune:
Naty si Marius are 2-3 scaune pe zi.
Porumbita sper sa va zica doctorul ce e si sa va faceti bine cat mai repede.
crisspy spune:
Porumbita sanatate multa lui Robert ...asteptam sa cu vesti bune de la doctor.
Cadia mersi de link...p'asta pusesem si eu ochii, sa vad cand dau de bani
Lisa multa sanatate Anuscai...off sper sa treaca repede sa redevina zambareata cu ochii ca cerul pe care o iubim cu totii
Naty nu stiu ce sa zic de "patania" voastra...poate trebuie sa treci la un nr mai mare
Noi am facut Rotarixul si facem si Prevenarul acum la 1 an...asta pt ca pe mine ma bate gandul din ce in ce mai serios sa-l "institutionalizez" pe Razvi ...mai ales dupa ce am vazut ce bine se comporta Aidan la gradi ...am pus ochii pe o cresa si cred ca o sa le fac o vizita sa vedem cum e...oricum sunt deocamdata la stadiul de "gand", da' vreau sa fie Razvi cu mine .
Sunt egoista, nu? Dar numai cand ma gandesc ca marti face 1 anishor si eu nu sunt langa el ma apuca toate cele
sdcristian spune:
carol meereu a avut mai multe scaune pe zi, doar ca acum al doilea e moale si al treilea e ca o apa cu muci
azi ii dau papa de regim, cu orez.
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arriel andre_ea nu-mi inchipuiam ca pot fi asa probleme cu intarcatul. Iti doresc sa fi puternica, sa rezisti, ca Ilinca n-o sa moara de foame. La Tudor a fost mai usor? |
Multumesc mult!
La Tudor a fost infinit mai usor. Cand s-a diminuat cantitatea cu lapte copilul plangea si eu nu stiam ce are. I-am facut un bibe cu lapte praf si s-a aruncat pur si simplu asupra lui. Intr-o luna de zile am terminat-o cu alaptatul si in 2 zile uitase ca a supt vreodata la san. Dar, Tudor era mai obisnuit cu bibe, eram inca la fac. si mai mergeam la cursuri, bea suc si apa din biberon. Ilinca a stat tot timpul numai cu mine, apa i-am dat din bibe cu cioc si e si ceva mai mare decat era Tudor.
Noaptea trecuta a fost de cosmar, a dormit agitata, se trezea tipand din somn. Abia dupa tipete m-am gandit sa controlez motivul: un colt de masea sus in stanga. Cred ca momentan tre' sa ma multumesc cu faptul ca nu-i mai dau ziua sa suga.
Luca-Vlad, sa fii sanatos si fericit, si sa te faci un papacios!
Vero, foarte frumoasa a fost Alice la petrecere. Imi pare rau ca a plans, inteleg ca nu e obisnuita cu lumea.
Patricia, am vazut pozele de la petrecere. Tare frumusel e Vladut. Pacat ca l-ati tuns ca ii statea bine cu plete. (io mor cand vad baieti cu par mai mare ca fi-mea). Din experienta mea: la un an stau la tuns destul de bine, la 2 si 3 nu mai stau deloc.
Dark, sigur de la febra nu papa mister bine. Sper ca a trecut.
Miere, super ca poti vedea tot ce face Aschiuta la gradi. Si imi place ca ne ti si pe noi la curent. Ma duc sa vad daca a adormit neleganat.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian carol meereu a avut mai multe scaune pe zi, doar ca acum al doilea e moale si al treilea e ca o apa cu muci azi ii dau papa de regim, cu orez. |
I-am dat si eu ieri orez cu vita la pranz, iar seara banana, si azi dimineatza a fost Ok.
Bafta si voua
CADIA spune:
crisspy, nu esti deloc egoista, esti MAMICA DULCICAE normal sa simti asa.
Porumbitasanatate multa strumfului.Asteptam vesti.
crisspy spune:
Cadia mersi de incurajari.
Am avut o perioada foarte dificila dpdv emotional acum cateva saptamani, sper sa nu mi se mai intample ca eram "nula", nu faceam nimik nici acasa nici la munca de dorul lui Razvi.
Ba chiar am ajuns la concluzia ca de fapt in subconstientul meu imi doream bb2 mai repede ca sa-l plasez la mama si Razvi sa vina mai repede la Buc ...cam in halul asta ajunsesem...
Mi-a mai trecut...oricum nu cred ca o sa-mi treaca decat cand o sa am sufletelul acasa cu mine
Aaaaa...am uitat sa va zic ca Razvi a mancat cu noi duminica ciorbitza de perioare acrita cu zeama de varza ...numai cateva lingurite, ca desi ar mai fi vrut dansul nu am mai vrit eu sa-i dau ca perisoarele erau din carne de porc. Si ieri a mancat cot la cot cu mamaie si tataie mancare de cartofi...o fi inceputul unei noi etape si la noi?