Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cristi,i-ai spus drului despre scaunele lui Carol?El ce zice?Ca e chiar ciudat sa aiba un scaun ok,al doilea asa si asa si al treilea aiurea rau.

Porumbita,imi pare rau sa aud ca Robert nu e bine.Nu cred ca e de la vaccin..Si David a facut infarixul si inafara de febra foarte mare(40),plans si nedormit nu a avut nimic.Evident ca nu se prea tinea pe picioare din cauza ca era foarte slabit si voia numai in brate.Dupa vreo 2 zile a fost ok.Sanatate multa.

Paula,aerosoli ati incercat?Multa sanatate va dorim.

Naty si mie mi s-a intamplat sa-l gasesc pe David ud..chiar ma gandeam sa-i iau alta marca de pampers sau alt nr.L-am gasit si plin de kk,nu stiu cum Dzeu ii tot iese pipi sau kk din pampers,mai ales ca eu il schimb si foarte des si nu-l las sa se faca ditai pampersu:)Noi folosim pampers nr 4...din alea cu benzi elastice.

Offf,crisspy,nu vreau sa-ti spun ca stiu ce simti pt ca nu am cum.Mie mi se face dor de David si cand plec la cumparaturi si stau 2-3 ore.Insa te inteleg si cred ca e bine sa faci ceea ce crezi tu ca-i ok pt voi.O sa fie bine.Succes in tot ce vrei sa faci.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty
rox la roseola nu m-am gandit. Care sutn simptomele? Bubite ceva?

3-4 zile cu febra mare si dupa aceea eruptie. pe tot corpul, bubite mici, ne-scarpinicioase. poate avea si voma/gat inflamat. dar nu tot timpul.
Porumbita, sanatate multa lui Robert! ai incercat totusi un gel de dinti seara sau cand e asa marait? are cumva si un inceput de diaree/kk acid? poate totusi e o eruptie dentara mai extinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fi-mea nu doarme noaptea si ziua nu se mai trezeste. Iar o sa am o noapte alba.
Naty, . Ma descarc si eu putin aici, desi probabil plictisesc. Ilinca a avut in dec. un episod cu febra 3 zile (fara alte simptome), si imediat cum a trecut febra i-au aparut bubite pe frunte, tample si pe corp fata si spate. In 2 zile au trecut. Io zic ca a fost Roseola.
Si ea face kk de 2-3 ori pe zi. Si Tudor facea de 3 ori pana spre 2 ani, dupa mesele principale.
Cu pampersul, se mai intampla, poate nu a fost bine legat, sau a baut mai multe lichide ieri seara. Poate e cazul sa treceti la nr. mai mare, desi nu cred, si noi tot cu nr. 3 suntem.
Porumbita, asteptam vesti de la dr. Sper sa ii treaca lui Robert.
Lisa, pupam Anushca sa-i treaca febra.
Miere, m-am lamurit cu somnul, acu' zi-mi cum a dormit acasa. Leganat, nu-i asa?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

buna fetelor
sa va spun ce mi s-a intamplat, de suparare abia mai vad tastele
nici netul nu a mers pana acum 5 min
am comandat de pe net de la o firma din bistrita-nasaud un cadou pentru daria si, spre deosebire de alte firme similare, asti sunt.....of
in sfarsit, sa va explic
nu am timp cu doi copii sa cutreier magazinele asa ca ,de curand am inceput sa aplic metoda cumparaturilor de pe net (adica jucarii)
am comandat de la cluj si a fost bine si frumos, din bucuresti la fel, ups, comand de la miobebe si ce sa vezi....din setul de frumusete cu oglinda, chiuveta+dus pentru papusi lipeste ditamai papusa, sun la ei si ei incep sa imi vb de parca eram bebelus, cand vad c anu le merge imi dau si o replica: ce crezi cucoana ca nu au mai incercat, au incercat inca 10 mamici sa ne reclame la Oficiul pentru Protectia Consumatorului si nu am patiti nimic, cumpara-i copilului o papusa de la noi de pe site si gata, da-i-o sau trimite-ne cutia inapoi
imi venea sa-l strang de gat: cum sa iau cadoul fetitei si sa-l dau????
plus ca e o chestie de principiu, papusi are cu toptanul, nu e vorba asta, dar era inclus in pret
le aduc argumentul ca am gasit si cutia desfacuta de ei si resigilata grosolan cu scotch maro si nici nu au trimis produsele comandate in acelasi timp (mai comandasem ceva si le-au trimis in zile diferite, macar am platiti transportul o singura data) si mi s-a spus ca au modificat pe site ca papusa e inclusa in set asa ca nu prea mai am ce sa le fac, oricum daca vreau sa ii contactez pe cei care le aduc in tara ca ei....

inca am o gramada de nervi, plus ca pe o parte a masutei sunt date 2 gauri si lipseste placa care se prinde acolo
nu mi s-a intamplat pana acum sa lipseasca ceva ori sa fiu tratata asa
feriti-va de firma asta ca nu merita!!!!

...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

tony tare urat! Ar trebui sa ii reclami.

rox, andreea, ledi
O sa incerc sa ii pun pampersi mai mari, mai am unii nr. 4 ramasi de la Ioana. Desi cred ca ii sunt cam mari.

Voi ce scutece folositi?

Am vorbit cu bona si mi-a zis ca a mancat fructele bine, dar a facut kk moale dupa aceea .

cristi si Nadia a facut asa sambata, i-am dat jumate de plic de Smecta si a doua zi a iesit bine. Dar vad ca azi iar a inceput. O fi si de la dinti?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

andreea nu plictisesti. E normal sa ne spui ce probleme ai, asa cum o fac toate fetele.

Am si eu o intrebare off topic - stiti vreun hotel bun la Roma? Vrem sa mergem la inceputul lui iunie si as vrea sa fac rezervari din timp.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Am venit si noi de la control: are 9300g dupa cantarul de la pediatru (desi o sa vad eu exact diseara pe cantarul nostru) si 70,5 cm. Totul e ok, ne-a zis sa introducem si oul si rosia si sa trecem pe lapte de crestere cam peste o luna.
I-am zis ca vreau o marca de lapte pe care sa o gasesc si in Romania, nu ca asta de acum. L-am intrebat ce parere are despre Humana si a zis ca e foarte ok, imi recomanda Humana Junior Drink.

Se gaseste in Romania Humana Junior Drink? Il foloseste careva dintre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Ziua buna la toata lumea!!

LA MULTI ANI VLADUT!!

Multumim tuturor pentru gandurile bune. Mister e ... Mister. adica are muci si le fornaie, le mai si tuseste nitel (febra se pare ca azi nu are deocamdata) dar tot de traznai se tine. Adica traznaia favorita fiind sa inchida/sa deschida televizorul, sa deregleze digi-boxul, sa-mi asalteze laptopul si telefonul, de-astea. Azi am avut un program mai interesant. A adormit tarziu de tot azi-noapte, dupa 11... si a dormit pana la 8 si ceva, apoi lapticul cu mami in pat... iar de la 9 la 12 somn de voie amandoi. Nu mi-a venit sa cred!
Asa ca... si micul dejun s-a dat peste cap, acum se plimba prin casa rontaie dintr-o chifla si o sa-i dau si niste banana... iar pranzul va fi cam pe la 3.

Cristi, ma bucur ca a trecut "sursa de stres".

Sa stii ca si eu astept... sa vad ce se intampla. In 15 ani nu am uitat sa-mi iau pilula, dar uite vine prima data pentru orice . Sansele sa vina bb2 sunt ff mici (am luat pilula imediat ce mi-am reamintit, a doua zi dimineata, dar eu iau mono-pill-uri si astea trebuie luate la aceeasi ora, maxima "diferenta! fiind de 3 ore) dar totusi exista. Am discutat cu tati lu' bebe, el a zis ca "he's happy either way" dar cel mai fericit ar fi sa fie totusi bebe, eu am descoperit ca desi renunt la servici am lucrat indeajuns sa ma calific pentru "maternity allowance" de la stat deci nu as ramane complet descoperita din pdv financiar...ce va fi va fi ... asa ca "watch this space"

Tony, ce dobitoci!! Neaparat reclamat la "protectia consumatorului" si daca ai unde sa scrii despre experienta ta cu ei, fa-o. Aici fie pe site-ul propriu al firmei, fie pe site-uri independente oamenii au posibilitatea sa scrie "review-uri" despre experienta lor cu produsul/firma, si multa lume nu cumpara nimic fara sa verifice aceste review-uri. Uite asa i-ai lovi pe "noua nu are nimeni ce sa ne faca" unde i-ai doare... o firmacu reputatie proasta isi pierde rapid clientii.

Crisspy, sper sa gasiti cresa potrivita pentru Razvi E mai bine la cresa decat departe de tine toata saptamana!

Porumbita, multa sanatate la Robert!

Andre_ea, deci iese maseluta! Eh.. trec si astea, ce sa-i facem, nu se poate fara ele

Naty, si noi folosim pampers no4

Ufff plange jupan asa ca merg la el

.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Koruccia da se gaseste...costa cam 7 lei cutia de 450ml cel deja preparat...

Felicitari pt parametri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

LA MULTI ANI VLADUT!!!! SA CRESTI MARE, SA FI SANATOS SI SA AI PARTE IN VIATA DE MULTE LUCRURI MINUNATE! SA-TI FACI TOATA VIATA PARINTII MACAR LA FEL DE FERICITI CA ACUM!

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput