Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *68*
Raspunsuri - Pagina 18
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fragutza Baia ta,Luto? |
ha ha si inca ha
pai cand eram gravida aveam dus acolo si faceam dus visand la o baie si acum ca am cada fac dus in fuga calului.....
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Iulika29 spune:
Iuhuuuuu 
Mådålina 
felicitari pt vestile bune!!Super!! Se vede clar cå e bucurie maare si cum ai intrat tu så ne spui si noua.Eu una ma bucur asa de mult cand aud pe cineva ca va aduce pe lume un pui de om si mai ales acum ca stiu catå BUCURIE iti aduce un copil.

Am vazut vazut pozele de la botez ale Cristinei(sår'na Selene)..Mami, Emma e o scumpå si o frumoaså si tu mami o dråguta ( nu stiu daca ti-am zis ca imi plac asa de mult ochii tai
) desi stiu ca te-ai simtit raud in cauza steriletului..sper så se rezolve cand mergi la medic.
Acum merg in urma så vad si eu mandretea de cuscrå Selene
Påi fetelor a fost bufet suedez.Dar eu am mancat din toate
..mancare thailandezå, nu stiu cum så explic eu, carne(bucatele mici , nu stiu cum så le zic- marunta nu erau bucatti mari) de vacuta cu legume de ale lor si cu un sos incredibil de bun, carne de pui cu ananas
, am gresit ca am luat si de porc tot cum legume din alea bune dar era asa picant de mi-a stat inima in loc.Aa si rulouri cu carne de vitå, pui si creveti(mmm!) SI celebra banana friptå
cu inghetata la desert..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
moni_iulia spune:
Buna seara!
La Multi Ani Dana & Diana!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copilasii vostri!
PS baietii mei sunt maraiti si nu mai pot scrie ca ii trezesc.Noapte buna
Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii 
Romania
- The land of choice
crocodana spune:
luto davidosu e super super COOL!
mi-a placut maxim! ambitios si puternic!
,
de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
lutoniana spune:
iuliko da mare carnivora esti tu mami .....in loc sa papi si tu un leustean, un praz.....of of
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
diamar78 spune:
Sara buna!
In primul rand sa urez si eu La multi ani sarbatoritelor noastre, Diana si Dana pana nu se face ora 24.
Mada, sa o pupi pe sora ta pt vestea cea buna. Cred ca sunteti tare fericite.
Kateryna, multumim de link si recuperare buna la Bucuresti. Ce mai face Raisa, cu ce deprinderi noi v-a surprins?
Selen, ai fost tare draguta la nunta. Vad ca ai optat pt varianta cu margele.
Monique, nu mai dai linkul cu pozele de la nunta pt ca nu am dat de ele? Ce mai face regizorul acum, e bine?
Andrecluj, eu am vazut poze cu voi doar din maternitate, doar acum am vazut ce mare si frumoasa e Chiara. Ochii cred ca sunt ai tai ca am vazut ca si tu ai o culare tare frumoasa.
De cate ori o vad pe Dana in poze ma gandesc cum a spus ea ca nu o fluiera baietii pe strada si eu ma tot mir de treaba asta.
M-am hotarat sa incerc sa-i dau ceai noaptea cand se trezeste ca eu ii tot dau sa suga de cate ori se trezeste, adica de 3-4 ori/noapte si ma gandesc ca nu e prea bine sa manance atata noaptea.
Moni-Iulia, treaba cu pisu in jet e ca daca face pisu in jet nu e cazul sa se intervina la fimoza.
Cris, ati fost niste frumoase. Cadoul nu e chiar horor, ma gandeam la bibelori din acelea cum erau pe vremuri.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Dana15 spune:
Deci..este clar ca dantuim in liniste, glumim in liniste..apropo ati vazut filmul acela "Nunta muta", parca-i zicea..fff fain! asa si noi!

Fragutza nu stiu cum o sa te descurci..eu iti doresc sa iasa laptic la pompare; la mine, de vreo 2 saptamani s-a reglat productia..cata cerere, atata oferta..nici macar un strop intre mesele micutei! am incercat sa mai mulg cand vroiam sa ies singura in oras..slabuta recolta!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
danutza unde vad si eu poza cu voi?daca esti draguta så imi dai si miecu un link in cap
ca de nu eu nu ma supår ma duc så il caut pana il gasesc..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Fragutza spune:
Luto, razi tu razi, da' azi cand ma jeleam de mama focului ca nu pot sa scot atata lapte i-am zis la sotz ca as lasa-o la o mama care alapteaza. Ghici ce mi-a raspuns? Pai prietena ta din uk ce face![]()
Fragutza spune:
Dana, e reglata si la mine de mult! D-aia la jelesc atat!
Ce-i drept mai am la congelator, de vreo 3 luni. Cred ca e inca bun sau asa sper.