Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *68*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

iuliko da mare carnivora esti tu mami .....in loc sa papi si tu un leustean, un praz.....of of

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Am fost , sunt si voi fi!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

danutza unde vad si eu poza cu voi?daca esti draguta så imi dai si miecu un link in cap ca de nu eu nu ma supår ma duc så il caut pana il gasesc..

Bruce, minunea noastrå

ioi mamicule! ca eu nu am poza! dar este intr-unul din albumele Andreei, de la semnatura..ia vezi pe la pagina 10-12, pe acolo

Andre mami!!! tu unde esti?

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Scriu ca pixu', nu stiu cum reusesc sa fac atat de multe greseli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Eu tot o astept pe Andra cu pozele, dar vad ca ne tine bine de tot in suspans!
Andre si Dana, sunteti doua fete frumoase foc! Tare bine va sade impreuna! Pacat ca nu a putut veni si Vik la intalnire.
Le multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu crema de fundulet. Am o lista luuunga pe care am sa o testez in cazul in care prima crema achizitionata asta-seara, Reviken, nu va da rezultate.
Katerina, pup trandafirasul si ma rog sa gasiti o rezolvare la problemutele micutei!
Lucia, cine crezi ca a vizionat de vreo 5-6 ori filmuletul cu David? Andrei al meu, bineinteles! A fost fascinat de David, tot exclama fericit "Iote, mami, beeebe!!!!!" si cand se termina ma punea sa il mai pun o data. Super baietel ai!
Irina din pacate nu a putut veni la botez. Dar maine o sa pun in album niste poze cu ea, special pentru tine!
Monique, statuetele alea erau pentru mine! SI de cate ori nu i-am zis soacrei sa nu imi mai aduca prostii din astea, ca nu vreau sa imi umplu casa de oribilitati! Degeaba imi bat gura! Si tot e bine, ca acum cativa ani imi aducea haine de-ale ei din tinerete! Imi zicea ca ea a fost tare eleganta cand era tanara si are haine frumoase, pe care vrea sa mi le dea mie! La inceput le-am acceptat de rusine, pana imi umplusem dulapul de haine de-ale ei si intr-o zi m-am enervat, le-am facut pachet si i le-am returnat prin sot.
Uka, mersi ca te-ai oferit sa imi salvezi pozele, dar eu tocmai le-am sters pe cele care nu se vedeau bine! Nu am stiut ca se mai poate face ceva. Erau intunecate tare, oricum. Lasa, ca fac eu altele!
Mada, felicitari din tot sufletul pentru surioara ta! Asta da bucurie! Sper ca iubitul ei sa nu o paraseasca si sa se poata si ea bucura din plin de sarcina! Sa ne mai spui ce ai mai facut si cu baiatul acela! Chiar daca te mai certam noi, sa stii ca te iubim!
Angelli, la botez apa era calda, dar nu mergea incalzirea in biserica si era frig ca afara. Iti dai seama cum era sa scot copilul din apa de 37 grade sau cat o fi avut ea, in cei 0 grade din biserica!
Cu lingurita, eu zic sa aduci linistita una de acasa. Si eu am vrut asta, dar am uitat sa o iau cu mine. Asta e, sper sa nu fi luat nici un virus/microb micuta mea. Dar la cat de frig era in buserica, cred ca au inghetat si virusii pe lingurita!
Hepilica, si tu ai ramas mama, in nameti? Groaznic, eu in locul vostru intram rau de tot in panica! Saracii caini!
Raluk, felicitari pentru cel mai frumos anisor din viata ta! Eu iti doresc sa mai treci cel putin inca odata prin bucuria pe care ti-o aduc cele doua liniute! Esti o mamica minunata!
Selene, foarte frumoasa ai fost la nunta! Ce as vrea si eu sa merg la o petrecere! (in care sa fiu doar invitata, sa stau si sa ma distrez fara nici un stres legat de organizare)
Anomis, ce frumos vorbesti tu de mamica ta! Esti o norocoasa!
Lullaby, am auzit si eu de celebra crema de la Municipal. Eu miercuri seara la 19 sunt programata la ecografie, dar ai putea veni cu sotul pe la noi maine seara.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:

Citat:

iuliko da mare carnivora esti tu mami .....in loc sa papi si tu un leustean, un praz.....of of

Am fost , sunt si voi fi!

Bruce, minunea noastrå

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

danutza unde vad si eu poza cu voi?daca esti draguta så imi dai si miecu un link in cap ca de nu eu nu ma supår ma duc så il caut pana il gasesc..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Baia ta,Luto?

ha ha si inca ha
pai cand eram gravida aveam dus acolo si faceam dus visand la o baie si acum ca am cada fac dus in fuga calului.....

mda, cum am zis si eu in primele saptamani, acum asa ajunge la unghiute sa-mi fac pedichiura, dar nu mai e timp

Acuma seara le-am zis colocatarilor ca e musai sa fac un dush. Ametzitu meu ca de obicei a supt un pic si da-i pe plans. De obicei tot mai suge un pic si apoi iar urlete, si tot asa vreo ora, de nu stiu niciodata cand e gata masa, daca dupa plansul ala o sa mai ceara tzitzi sau nu. Asa ca am mers la dush fara sa ma incui si i-am zis la mami sa intre peste mine daca piticu incepe sa-i caut tzitzi

Ralu nu stiu ce sa zic, noi unde a fost musai sa mergem si nu am putut nicicum refuza am mers doar intre doua supturi si ne-am scuzat ca alaptez (chiar si asa am fost stresata). Dar daca vrei sa mergi, mulge pana vineri cat o trebui. Ai cantar acasa sa faci proba suptului? Ma gandesc ca papa vreo 300-400 la 2 mese...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

Bruce, minunea noastrå

aici

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Raluk, e ca pixu' ca ar cam trebui sa mergem, sotz nu vrea singur. Si sa ma duc intre mese nu prea am cum ca as sta numai pe drum. Incerc sa mulg si daca nu voi apela la cel de la congelator.
Si mai e de fapt o problema, ca matza nu accepta biberon. Mama ma-sii de petrecere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai e loc la party??

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput