Tauroaicele petrecarete - LMA!!! (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna ziua tauroaicelor!
Ce faceti?Va pregatiti de 1 Mai? Unde mergeti?

Eu sunt la servici si sunt terminata de oboseala pentru ca aseara m-am bagat in pat pe la 2.Of, ce-as mai dormi , mai ales ca tocmai am mancat, dar e inchidere de luna si n-am cum sa plec acasa mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nu stiu ce fac de 1 mai, probabil pe acasa Copiii merg la ex, iar eu probabil trag o fuga la shopping

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Aici 1 mai e zi normala,daca era n cursul saptamanii se lucra.Noi vom face cumparaturi,azi e totul inchis ca e ziua nationala.Cum ploua, stam in casa si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Aici 1 mai e zi normala,daca era n cursul saptamanii se lucra.Noi vom face cumparaturi,azi e totul inchis ca e ziua nationala.Cum ploua, stam in casa si .

Inseamna ca la voi se compenseaza o zi libera cu alta. De-aia lucrati de 1 mai, ca pe 30 aprilie e zi nationala, deci e zi libera. Te pomenesti ca asta o fi motivul.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Niciodata nu am tinut cont de aceasta data ca nici altele , nu vad sensu sub nici o forma este o zi ca alta zi din an

In concluzie fac ce fac in fiecare weknd , imi plimb cainele , merg la adapostu de cai si tot felu de activitatiin care nu trebuie sa vad adunatura de fite si stabisme

Pe de alta parte am fost anuntata de prietena mea cea mai buna , ca in ascest weeknd vine in romania asa ca prefer sa fiu cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, sanduta, carmen vlad, novus si angelseby!
Cinezee, ce frumos iti petreci weekendul! Distractie placuta!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor din 1 si 2 mai!!! Sper sa mai treceti pe la noi din cand in cand

Ieri am fost la shoppinguit n-am cumparat decat papica, dar mi-am facut de cap in magazinele de haine

www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Eu astazi merg in vizita la masa , prietena mea cea mai buna a venit in ro ptr un weeknd , fix cel mai frunmos cadou de ziua mea

Parintii ei care ma iubesc m-au invitat la masa

Intre timp ma lupt cu caldurile catelusei , saraca cam sta in casa si ma cam doare sufletu ca nu mai mergem la plimbarile noastre lungi , mai avem de tras inca o saptamana

Cele care mai va plimbati sa aveti parte de clipe frumoase in aceasta insorita zi de duminica

Mergi la inceput

Cinezee la multi ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Cineze, multi ani fericiti cu impliniri si succese Petrecere frumoasa

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.

Mergi la inceput