Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
ariciu80 spune:
... si nike continua sa ne faca pofta... ![]()
:-)))))))))
Ariciu
in 5+ si mamica de
de 3 ani
nastasie spune:
viss, felicitari.
eu sunt slaba moarta de fel asa ca vergeturi nu am.nu m-am dat cu o crema anume.ma dau cu lotiune de corp.la mine deja se cunoaste dacsa nu ma dau, se face alba, stiti cum se usuca pielea.
nu va suparati pe mine dar nu tot ce e bun e scump.de ex la razvan a avut eritem fesier la 2 saptamani si dupa ce am incercat toate cremele posibile si la preturi mama-mama, am scapat cu un preparat farmaceutic de numai 3 lei.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
viss spune:
andreea82,nike,ariciu80, anca mihaela- multumesc.multumesc tuturor ptr gandurile bune, pumni stransi
.pai acum dc crema respectiva e 600.000 si-mi treb doar 2 tuburi,n-o fi foc, o sa-mi iau si eu.ptr tot ceea ce implica bebele, merita sa-mi fac niste mici mofturi, nu? nike- ne dai niste retete..eu nu am pofte pana ce nu vad mancarea in fata, abea atunci imi vine cheful, dar dc mi-ar face cineva, ce bine ar fi
.si inainte eram asa pofticioasa
mai bine ca nu sunt acum, ca sunt si mica de inaltime, m-as face ca un balonas, rotund -rotund..presimt ca oricum asa o sa ajung
ma bucur ca prind vara, ca imi sta mai bine cu rochite, nu se vad toate sunculitele![]()
Clabuc spune:
Crina, felicitari! Bravo! Sa vii nereu numai cu vesti bune de la doctor!
Viss, ce mult ma bucur ca totul e bine, Asa m-am linistit! Vezi, bine ca ai mers azi, ca pana joi te stresai degeaba! Cu restul "problemelor", cu tratament adecvat, se rezolva, important e ca e puiul bine. Vezi ce face energia pozitiva a gravidutelor, cand se aduna ele pentru una de-a lor ... Sa vii numai cu vesti bune de-acum incolo, da?

Cat despre creme, eu le-am luat intotdeauna de la magazinul/reprezentanta Chicco (in Bucuresti, pe Ceaikowsky, in cartierul Floreasca), dar pe 25 februarie incepe si Baby Expo, sigur va fi si Chicco prezent, pe langa alte marci, asa ca puteti gasi acolo ce cautati. Si, s-ar putea (nu stiu sigur) sa poti comanda si on-line de la Chicco, de pe site-ul lor, pe care nu cred ca am voie sa-l trec aici.
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
nike974 spune:
ma duc sa fac papa bun................am o pofta de ceva crocant sau peste umplut cu ciuperci?din aceasta dilema nu pot iesi.
Buburuza_10 spune:
Viss, cat ma bucur ca te-ai intors cu vesti atat de bune!!! Bravoooooooooooooooo!!! Bebe e bine, sanatos si voios, asa ca acum te-ai linistit!
Hai sa incercam sa ne stresam mai putin, tot pentru binele bebeilor nostri!
Crina-s, felicitari! Ma bucur ca l-ai intalnit pe bebe azi! ![]()
Nastasie, bine ai venit printre noi!!! Tu esti sora noastra mai mare, vei naste prima, nu-i asa?
Iti urez o sarcina frumoasa, linistita, si dusa pana la termen si un bebe superb!
9+
nastasie spune:
buburuza, cred.dar parca si nike tot in august e.multumesc din suflet si va doresc tuturor bb la termen.
eu doar ce am mancat si bineinteles greturile de rigoare de care nu mai scap
.daca mananc ceva sarat imediat vreau dulce si invers si tot asa.eu mancam pe la 13-14 ziua.acum la 8 dimineata sunt direct la masa.![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
andre_flo spune:
si eu as manca tot timpul ceva sa scap de greturi
. dulce, sarat nu conteaza. ma enerveaza ca nu pot sa beau apa...mi se face greata si din cauza asta beau numai sucuri
10+
Buburuza_10 spune:
Nastasie, crede-ma pe cuvant. Daca informatiile de pe prima pagina sunt corecte, inaintea ta ar putea fi doar Brambushca (pe care btw nu am mai vazut-o de mult). Nike are DPN pe 24 sept. Asa ca vom trai in avanpremiera emotiile nasterii cu tine!!! Multa bafta si multi 
Aici se face reclama la Roc, crema pe care mi-am luat-o si eu. E special pentru gravidute. Ati incercat-o sau ati auzit pe cineva cum ca ar fi incercat-o?
Multi
pentru burtici!
9+