Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ups, se pare atunci ca sunt prima.si tot mi-e teama desi am mai trecut odata prin asta.
eu suc nu pot sa beau si pana nu beau apa nu ma linistesc.am poftit la portocale si am mancat pana saptamana trecuta acum nu ma mai atrag.mai mananc mere si pere, dar am asa probleme cu maselele si acum parca s-au accentuat durerile si mai mult si mananc ceva mai moi.
aaa, si sincer imi doresc sa fie sanatos si sa ajungem cu bine la sfarsit, dar as vrea fetita.la sarcina cu razvan nu am stiut pana am nascut ce e.a fost surpriza.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Fetelor, v-ati gandit cum veti naste? Natural sau prin cezariana? Ma refer la situatia in care totul va fi ok si veti avea de ales.

Fetelor deja mamici, cum ati nascut? Cum v-ati revenit dupa nastere?

Va intreb pentru ca am auzit tot felul de grozavii despre nasterile naturale. Ba ca mamicile si-au revenit ffff greu din cauza inciziei, ca nu au putut sta asezate in fund mai bine de 3 sapt (unele nici chiar cu colac), altele ca nu se mai simt bine cand nici dupa 6 luni de la nastere, hemoroizi, etc. Sa fie asa sau m-am intalnit eu doar cu ghinioniste?

pe burtici

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

Felicitari crina-s!!!

Bine ai venit Nastasie, sarcina usoara si la termen!

Acum asteptam cu sufletul la gura rezultatul lui Viss de la eco... Sper sa nu ne uite.

Ariciu in 5+ si mamica de de 3 ani

multumesc mult de tot
astazi mi-au dat lacrimile cand am vazut pe ecran embrionul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Crina-s, felicitari pentru bebic si tie!

multumesc mult, mult....

Mergi la inceput

fetelor va multumesc tuturor ptr felicitari
viss ma bucur din tot sufletul ca e bine bebe
astazi nu mi-a mers net-ul si nu am putut sa va scriu
dar vad ca vorbiti mai mult de mancare sa ne faceti pofta.....
doctorita mi-a spus azi in afara de faptul ca sarcina e ok sa stau numai in pat
nu am voie sa mai fac nimic
ii este frica doctoritei sa nu patesc ca datile trecute cand cele 3 sarcini nu am putut sa le duc mai mult de 3 luni
asa ca aveti grija ca daca-mi faceti pofta poate va rog sa-mi trimiteti si mie la craiova o olcica de mancare :)
eu nu cred ca as naste normal, sincera sa fiu imi e frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

nastasie are dreptate.desi am DNP pe 24 sept, eu voi naste in august.asa a spus dr.am decis insa sa raman aici la odisee si nu la delfinasi.ne rugam sa ajungem sanatosi la 7 luni,cat vom avea in august.

Mergi la inceput

si eu am recomandat repaus , dar nu numai in pat.numai ridic greutati, nu mai fac asa multa treaba sau le fac cu pauze.
eu am nascut natural la prima.m-am internat la 8 dimineata, la 10 mi-a rupt apa si la 11.55 deja nascusem.refacerea a fost asa si asa in sensul ca in spital nu mi-au facut calmante ca sunt alergica la algocalmin si toate erau cu asa ceva.am stat pe colac si eu, dar in rest a fost ok.acum as alege cezariana doar daca e nevoie, cred ca merg tot pe naturala dar poate cu epidurala.sa vedem.inca nu ma gandesc asa departe, deocamdata.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nike974

nastasie are dreptate.desi am DNP pe 24 sept, eu voi naste in august.asa a spus dr.am decis insa sa raman aici la odisee si nu la delfinasi.ne rugam sa ajungem sanatosi la 7 luni,cat vom avea in august.

retinusem eu ceva.deci voi fi a doua

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

eu nu am curaj sa nasc natural. si mie imi este frica

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

eu sunt alergica la tot si toate.va fic ezariana la indicatia dr,dar se cauta solutii sa ies din moartea clinica in care exista sanse sa intru 90%.saptamana asta,gata si declaratia notariala.
daca da Dumnezeu si traiesc,atunci, nu pot face nici somnifere,antiinflamatoare,calmante, analagzice,antibiotice(cu 2 exceptii)

Mergi la inceput