Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
nike974 spune:
pentru azi:
se taie o ceapa rosie mare, se freaca putin cu sare, se aduga tarhon uscat in casa, zeama de la 1/2 lamaie si 2 linguri de ulei(masline ,floarea soarelui), eventual piper.
e excelent leac impotriva racelii.
tot pt post
se pune cate un cartof, nu mai lung de 7-8 cm, in folie de aluminiu.cartoful e scobit cam 30%.in scobitura, pe tmp de post puneti ciupercute feliate, ceapa feliata, ulei de masline,piper, sare, cimbru( nu avem voie),usturoi feliat f subtire, morcov feliat ff subtire, cateva boabe de mazare.e migalos,dar merita.
inveliti bine in aluminiu.nu-i bai daca nu aveti toate legumele.eu am pus odata doar usturoi si ciuperci si ulei.
am pus cartofii in tava si i-am tinut in cuptor cca 40 d emin.
se consuma cu salata de muraturi, mujdei oltenesc, salata de varza acra,salata de salata sau de sfecla.puteti sa puneti si oarece masline.
e fantastica.
pt cine nu tine post, umplutura e asa> unt, feliute de bacon, tarhon, piper,sare, feliute de usturoi,ciupercute.
LoredanaB spune:
bine ai venit Nastasie si iti doresc o sarcina frumoasa si pana la termen.La fele si la mine...cu Eric n-am avut pofte, greturi etc....acuma nu stiu ce sa fac asa de rau ma simt si ma mai si alearga piticul.
7 + Eric Joshua... o minune de la Dumnezeu!
viss spune:
buna, fetelor.stiu ca ma asteptati.acum m-am intors de la eco, a intarziat si dr putin, si eu am mers greu prin nameti inapoi.
sunt bine
am sac gestational de 13mm,si veziucla vitelina (in interiorul sacului care e negru se vede pe o laterala cum e prins un inel alb.absolut superb
.si surpriza am si chistde~ 3cm,care na, dc va creste in sarcina va trebui punctionat.deci dr de sambata oscilase intre chist/corp galben si pana la urma a dat verdictul de corp galben.am si corp galben si e altul, si arata altfel decat chistul ca structura(nu de alta dar ma gandeam ca nu am corp galben acum
).deci e posibil ca durerile mele groaznice de la inceput sa fi fost date si de chist..ma mai duc la eco peste fix 1 sapt, lunea viitoare,la ~ 7 SA.VA DORESC O ZI FRUMOASA

apropo de creme, vreau si eu o idee de ceva mai ieftin?!niciodata nu am dat banii pe vreo crema, noroc ca am primit cadou destule, si oricum le-am folosit din an in paste. dar acum sunt pusa pe treaba, si am sa ma dau zilnic,promit.care sunt preturile la astea descrise de voi?
ariciu80 spune:
Felicitari crina-s!!!
Bine ai venit Nastasie, sarcina usoara si la termen!
Acum asteptam cu sufletul la gura rezultatul lui Viss de la eco... Sper sa nu ne uite.
Ariciu
in 5+ si mamica de
de 3 ani
ariciu80 spune:
Viss - gand la gand...
Sper ca te-ai linistit acum. E tratabil.
In privinta cremelor... cele bune nu-s ieftine. Asta de la chicco e acum vreo 60 de lei. Dar iti ajung 2 tuburi toata sarcina. Poate stie vreuna din fete de alta buna si mai ieftina.
Oricum... ma bucur atat de mult ca esti bine!!!
Ariciu
in 5+ si mamica de
de 3 ani
nike974 spune:
bun venit fetele.
sa aveti bebei sanatosi si la termen!
ps: peste cartofi puteti pune cascaval, parmezan sau alta branza..............
nike974 spune:
Visssssssssssss,
azi e sf Teodor Stratilat! e un sfant super fain, ca si vestea pe care ne-ai dat-o!
Anca Micaela spune:
Felicitari, crina-s!
Viss, ma bucur tare mult ca e bine! Ti-a folosit si ca ti-au tinut pumnii stransi atatea burtici! :)
Acum suntem in aceeasi oala cu chistul... si al meu are 3x3.5. Sper sa se resoarba! Ti-a dat tratament pentru el? Eu iau duphaston si cica vedem vinerea viitoare... E enervant, sa fie chistul mai mare decat sarcina... Mie nu mi-a zis de punctionare... n-o fi vrut sa ma sperie sau chiar se asteapta sa se resoarba? hmm...
Referitor la creme, eu la prima sarcina m-am uns din ziua 1
dar, pentru ca am luat foarte multe kile si pentru ca am pielea asa cum o am, sunt plina de vergeturi. Asa ca nu tine doar de crema... mi-am dat cu scumpe, de marca... L-am intrebat pe dr ce as putea sa fac si mi-a zis "iti trebuie alta piele". Asa e si mama, pe care o mostenesc. Eu va doresc sa nu faceti niciuna, dar chiar daca apar, si dupa nastere exista o crema buna, reductoare de la Elancyl care a avut rezultate la mine. Oricum, sa aveti grija sa va dati si pe fund si in interiorul coapselor si pe spate, in dreptul bazinului... sunt parti care pot scapa de la uns dar pe care pot aparea vergeturile...
A propos de doctor, anunt si eu pentru listuta: voi naste cu dl dr Nael Isreb la CFR2.
Anca Micaela, mama Emei Ioana si
6+
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png