Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
Iunia82 spune:
Neata,
Nu am mai avut somn, iar la ora 6 faceam clatite. Oare astea or fi poftele de care se tot vorbeste
? Si eu care ziceam ca nu am pofte..
Nike, si mie imi place sa gatesc si sa incerc tot felul de combinatii. Am foldere de mancare in calculator. Mi-am copiat toate retele tale si vreau sa le incerc.
Azi dimineata aveam 49,5 kg. Am plecat in sarcina cu 45,5, deci crestem ![]()
O zi faina si bafta la medic celor care fac eco azi, inclusiv mie
!
10+
nastasie spune:
neata.aveti spor.eu de bine ce ziceam ca aseara m-am simtit bine, dimineata am dat o tura pe la wc.m-am trezit cu ameteli si un nod in gat.abia am dus copilul la gradi.voi la prima sarcina e bine ca nu mai aveti si alte griji, asa eram si eu la prima, dar acum ma solicita fi-miu si cateodata am o stareee si mi-e mila de el.noroc cu ta-su.
m-am intins o leaca sa-mi mai treaca starea asta.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
goldi spune:
Aniast,imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva
.
Ti s-a dat vreo explicatie, care ar fi putut fi cauza ?
Si eu sunt hotarata pentru amniocenteza, daca am cel mai mic dubiu la dublu sau triplu test. Eu am 39 de ani si aproape sigur, macar unul dintre cele doua teste imi va iesi prost.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goldi spune:
Si inca ceva: te rog, imi poti trimite pe PM parola pt contul comun de yahoo ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
andre_flo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iunia82 Neata, Nu am mai avut somn, iar la ora 6 faceam clatite. Oare astea or fi poftele de care se tot vorbeste Nike, si mie imi place sa gatesc si sa incerc tot felul de combinatii. Am foldere de mancare in calculator. Mi-am copiat toate retele tale si vreau sa le incerc. Azi dimineata aveam 49,5 kg. Am plecat in sarcina cu 45,5, deci crestem O zi faina si bafta la medic celor care fac eco azi, inclusiv mie 10+ |
si eu care credeam ca sunt singura care i-a in greutate de la inceputul sarcinii. chiar m-am speriat
10+
danielaiovu spune:
Salut. Sunt membru nou pe forum. Adica.......
suntem, si avem 7+. Ma rog, dupa calcule, ca la eco nu am ajuns inca. Urmeaza saptamana asta sa mergem, sa-i facem lui tati o surpriza de ziua indragostitilor: il punem sa vada si sa auda o inimioara batand
. Va pup, nu vreau sa va plictisesc prea mult de la inceput ![]()
madutza_bra spune:
Neata' burtici
La ora 13:45 am programare la eco. Vin cu vesti dupa ora 16:00..cred.
Va pup, sa avet o zi buna!
Mada
6+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Marcella777 spune:
Sunt atat de invidioasa pe voi ca puteti sa faceti echo devreme, la 5-6 saptamani. Aici nu te programeaza nimeni mai devreme de 12 sapt..... Vreau si eu sa vad o inimioara care bate, bate...bate...
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 Vis ma bucur de vestile bune! ![]() Nastasie bine ai venit la burticoase! Buburuza eu voi naste natural ca si la Andra.. cu epidurala, doar daca Doamne fereste or fi alte probleme, dar nu gandesc asa oricum aici poate un pic mai jenant la inceput.. ca la nastere m-am rupt un pic intr-o parte.. doctorii deja imi ziceau sa nu mai imping, dar din inertie s-a intamplat si m-am rupt, ca probabil ca scapam fara daca eram mai temperata [:D}..asa m-a crosetat un pic dupa aia..pt mai multe detalii.. aveti aici povestea nasterii CU cremele.. nu am facut vergeturi deloc, dar nici nu am folosit decat o lotiune de corp normala, hidratanta.. nu o firma anume.. Ralu.p, ALinatxxx bine ati venit! sarcini usoare! Alina te-am trecut in lista provizoriu dupa Nastasie conform cu CM.. dar un DPN nu ai? cu testele astea.. nici eu nu am facut la Andra, nici DT nici TT.. si a fost numai bine, ca am scapat de un stres.. aici in niciun caz nu sunt stresati cu jde mii de teste doctorii.. e o relaxare toatala.. cateodata parca prea relaxati.. noroc ca mai stiu de la Andra una alta si mai stiu ce sa mai intreb si ce sa cer.. SI DA, internetul mai mult panicheaza, decat sa ajute si ne stresam degeaba.. Ania ![]() Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 si 8+Mica dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor |
Da, si aici sunt la fel de relaxati doctorii. Chiar vorbeam cu o prietena care a nascut de doua ori in Canada si e insarcinata pentru a treia oara; imi spunea si ea ca nu a facut niciodata analize pentru toxoplasmoza si listerioza. Medicii de aici nu te refuza daca ceri un anume test, dar sunt oarecum surprinsi. Doctorii fiind asa, automat si gravidutele sunt mai relaxate si se bucura mai mult de sarcina. Nici nu stiu cum e mai bine... Aaaa, mai e o chestie: in cazul in care sunt probleme cu bebe (de ex: malformatii), aici nu se poate face avort. Poate ca asta e una dintre explicatiile relaxarii lor: de ce sa ne stresam cand oricum nu puteam schimba nimic? Cu Dumnezeu inainte!!!
10+

aici poate un pic mai jenant la inceput.. ca la nastere m-am rupt un pic intr-o parte.. doctorii deja imi ziceau sa nu mai imping, dar din inertie s-a intamplat si m-am rupt, ca probabil ca scapam fara daca eram mai temperata [:D}..asa m-a crosetat un pic dupa aia..
Andra - 29 martie 2008 si